21

Анонимен

преди 2 години

Яко го лансират тоя по медийте, ама мисля, че пак ще се оака.Борисов има нужда от тия, за да състави правителство.

20

Анонимен

преди 2 години

Аз се надявам прокурата да се самосезира и да разследва Каракачанов и патриотите за продадените имоти на Министерството на Отбраната.

19

Истукан

преди 2 години

Самите патриоти ще протестират като останат извън парламента. Тогава Волен ще крещи през фунията на митинга и ще говори против ДПС, ама няма кой да го слуша.

18

Анонимен

преди 2 години

Чичо Джо ще ви каже на вас една стена срещу Ел Президенте на Мехико, Раул Радригес Санта Раша.

17

Анонимен

преди 2 години

Този отново подхвана Македонията,Бялата Зкатка пък ще прочиства Черно море от кораби....Чудят се каква тема да зачекнат,белким някой им върже...Единят за депутатското място,другият за събсидията...Аман от патреоте!

16

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за Воеводата, за да изрине недоразумения като Тошковците.

15

хъша

преди 2 години

хахааот позицията на какъв ще ни казваш какво трябва да има или нямая се паркирай в тъмния ъгъл на миналото и си стой тамаман от патриоти и безполезни националисти

14

Анонимен

преди 2 години

От измислените патриоти никой няма да влезе в следващия парламент. Единствено от този вид партии има шанс Възраждане, защото не е компрометирана още и не е била патерица на онова недоразумение Бойко и неговата шайка клептомани.На мен лично ми е любопитно за завъртяното из медиите за Жан Виденов. Това би било интересно. Да го чуя какво говори и какви планове има. Единственият министър председател, който отстояваше българските интереси и отряза Сорос и либерастите.

13

Анонимен

преди 2 години

Възраждане го отсвириха моментално, и от тогава дори не ги споменава.Псевдо-патриот и прислуга, ето това си ти Каракачанке.

12

Анонимен

преди 2 години

Браво на войводата . Точно така , не трябва да се гледа кой на кой е човек , а каква работа върши . Само така нацията може да върви на пред.

11

маус

преди 2 години

благодарим шиши но се нагледахме на сеирите които произвеждахте до сега повече ни харесва да бъдете там където сте сегание ще определяме какви стени да се изграждат ако има нужда от такива а не ти и твоите безполезни ла.йн.одумници

10

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов нищо няма да обедини.Който плямпа нон стоп не прави нещата.

9

бай ганю

преди 2 години

и този тотално изперкавсе едно каза дайте да установим диктатура и да управляваме както на нас ни харесва и по наш вкус без нужда да се съобразяваме със мнозинствотоисторията ни научи че патриотични и националистически формации не продуцират нищо смисленно а единственно конфликти през цялото си пребиваване във властта единственното със което се занимаваха е себе си и отношенията си между тях самитеако на това му се вика политика в услуга на народа то тогава всичко е много сбъркано

8

Анонимен

преди 2 години

Вижте го какво големо шкембе има, какъв "патриотичен" поглед вади, засрамете се :))) Вкарайте го у парламенто, че да му гледаме сеира отново :)) Свърши се брате мой Каракачанка от Русе, нема аванта вече :))

7

Кухи лейки

преди 2 години

Без мозък сте какви патриоти сте набедени ПИШМАН ВОЙВОДАТА ДА ОТГОВОРИ КАКВИ ПАТРИОТИ СА ТОЙ РЕЛСАТА МАГАРЕШКИ И КАКВО ОБЩО ИМАТ С ВМРО НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ УНИЖАТЕ ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ С ВАШИТЕ ПАТРИОТИЧНИ ШИЗОФРЕНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ

6

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, дори и армията не те подкрепи въпреки че уж с по 10% и вдигаше заплатите. Последно се изложи с ваксините, от януари до април във военните болници ваксинирахте всичко друго но не и армията. Нормално ли е през март да се ваксинира целия персонал на А1 за североизточна България във Варненската военна болница и нито един военнослужеш от флота записали се още декември

5

Истукан

преди 2 години

Патриотите няма да видят повече парламент. Атакуват властта, защото са жадни за власт, но не атакуват националните интереси, защото не са националисти и патриоти. Турски мекерета са. Лесно се огъват, ако им се предложи пари и власт. Ще управляват и с ДПС, които толкова плюха. Сама крещят на митингите, за да влязат в парламента, ама няма да стане този път.

4

Анонимен

преди 2 години

всички патриотарски организации са на отчет при Доган, ФАКТ!

3

Не,трябва

преди 2 години

Стена срещу ГЕРБ и техните слуги уж"патриоти".

2

Анонимен

преди 2 години

Любимеца ми :)) Нема да влезнеш във властта отново, стига кодкудяка :)