81

ОбединениПАТРИОТИкъм

преди 2 години

ПРОТЕСТЪРИТЕ:Черни сили,подземни сили ,в България за власт и кокъл мрънкат...Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация...Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат...Гняв и надежда/говежда/ да изчегъртват ДЕМОКРАЦИЯТА в България...въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва...И нахалос падат от кревата с трясък протестъри след наркотичен сън дълбок ...Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити...И чаршафите ОПИКАНИ!

80

Стар комсомолец

преди 2 години

До -77 браво, другарю....Ще слагат Бабикян, Мая Манолова, Румен Гечев, Румен Овчаров, Масларова, Вигенин, Дългия, Тошко Африкански и Ванката Синоптика ....ВЕНСЕРЕМОС

79

k

преди 2 години

пак същите .... ще се навъдят в Парламента.С какво заслужава такава съдба България ?

78

Дядо ПОП със КАСКЕТ

преди 2 години

А бе,комито къде бяхте в 45 събрание,че не ви видях?

77

Анонимен

преди 2 години

Карака4анов е същият като Борисов , но имаше по-малко власт - долу!!

76

Каракачанков

преди 2 години

Лумпенизирана градска периферия с леви уклони от анонимни ботове се вихри в луд несвяст в интернет пространството. Морални присъди ни обливат от върховете на тъй наречената градскаСоросоидна"ЕнтелЕгЕнцИЯ".Галопиращата глупост ни обрисува мрачната клинична картина на протестърите,които в самоубийствен режим,изгубили ума си в ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО и намразили ритуално всичко българско и родно,оплюват и обругават държавата и народа си пред Брюкселските ЛГБТ чиновницибез право на критика и различие

75

Анонимен

преди 2 години

Дано отново не успее Шкембе Войвода да влезе!

74

Анонимен

преди 2 години

ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ, АТАКА повече не трябва да влизат във властта!Видяхме толкова години какви лъжци са!

73

Марин

преди 2 години

Май го е яд, че не е в парламента.

72

Анонимен

преди 2 години

За духачите на герберастите -само шутове.

71

АнонимеН

преди 2 години

К-УРВО НИ-ЕДНА ДАНО ТИ СЕ Е-*** ПИЧ-КАТА ДЕДО-ВА СКОРО

70

До 80

преди 2 години

"Ох!"

69

До 77

преди 2 години

Особено много ме боли целия ... за тебе!

68

-

преди 2 години

Уважаеми редактори на "Днес"Моля Ви "личности" от типа Плевнелиев, Симеонов, Марешки, Каракачанов, Сидеров, Биков, Атанасова, Гърневски, Караянчева, Манев и други подобни да не ги изтипосвате на страницата за щяло и нещяло! Умолявам ви да спазвате хигиена на духа и на сайта! Твърде дълго по принуда ги понасяхме! Времената са други! Престанете да ги натрапвате! В противен случай сайта ви ще бъде забранена зона за мен! Поздрави и умната, а не русата!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има функция игнор за някои новини и личности. Омръзна ми да му гледам мутрата на тоя. Моля ви се позволете ни да премахваме новините за такива лица, които ни отвръщават. Поне ще изтрием ликът му за малко от деня си.

66

Христо Христов

преди 2 години

До 64"Целият български народ видя колко примитивни за ИТН и симпатизантите им" - колко да са примитивни - колкото създателя си Бойко Борисов.Преди тиквата да дойде на власт преди 12г. Хората не смятаха да гласуват за чалгаджии като Трифонов. България е в това положение точно заради "про.тата тиква и про.тите гербаджии с които се разбира".

65

Истукан

преди 2 години

До 62Съгласен съм, че нацизмът е по-добрия вариант пред комунизма, но не и този нацизъм на партиите: Атака, ВМРО и НФСБ. Те не са националистически и патриотични, а ментета на уж такива. Пишат се за такива, ама не са. Лесно се огъват и продават, а истинските нацисти не се огъват толкова лесно и не се продават на турците и на ДПС.

64

мислете

преди 2 години

*** на цегането и антибългарин мухобойко са точно "патриотите".От сега са му го поели, а по скат редовно се канят гробаджии.Мислете като гласувате за тези и дивиди.Ако все пак искате да гласувате за някакви такива Възраждане не е лош вариант.

63

Христо Христов

преди 2 години

Тоя говори точно като либерала и джендърист, психопата ги ферхофстад. Отделно точно тоя крепеше Борисов и Захариева- основните субекти опитващи се да прокарат истанбулската конвенция у нас.

62

Данъкоплатец

преди 2 години

Кой гласува за тия бе?