16

...

преди 2 години

Ожени се за французойка,да те научи на любов,ожени се за германка,да ти създаде семейство,ожени се за рускиня,до ти съсипе живота,ожени се за българка,да те погребе и да те опее...ЧРД и внимавай с жените!

15

Българин

преди 2 години

Браво, Грише! За 30-те ти пожелавам 30 пъти да го направиш с Лолита!

14

.

преди 2 години

Какво е това розово бре? Да се чудиш да го биеш или да го * :D

13

Богатир Рамазанов

преди 2 години

Новата на Гришо е старата на някакъв си Гаспар Авдолян , син на руски олигарх, дерял по десет кожи от крепостните си селяни... както е правил и бащата на Лолитка, друг руски олигарх на когото по подразбиране богатството е забулено в мъгла, по гъста и от Лондонската.Общо взето, като изключим превзетото име /нещо като нашенските Леонсио Хасанов... Манчестер Алиев... и Касандра Шанелова... / момата е изключително грозна в лице и само богатството и много тежък грим прикрива този малък недосттатък.

12

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че не спечели титла от Шлема. Може би, вече мина времето, когато това беше възможно. Но му желая здраве и повече късмет!

11

Сиси

преди 2 години

В целият свят богатите подписват договори за милиони за да се говори за тях и пише и григор прави същото а може и да не му е никаква а да ходи с някоя неизвестна всичко ф бизнес пари и лъжи и османова не е рускиня с това име а от руските републики като четения и Азербайджан

10

Ноби

преди 2 години

много мъка да го слушаш, едно изречение не може да сглоби

9

Горд българин

преди 2 години

Честит юбилей. Постигна много. И то в индивидуален спорт без особена подкрепа от България. Но се би винаги за България с нея в сърцето а често и с Българския флаг на корта. Трябват ни повече такива спортисти, които популяризират България и ни карат да се гордеем с тях.

8

Анонимен

преди 2 години

Изостава с правенето на деца !

7

Taню

преди 2 години

Мислех че е някоя безидейна блядска мейтка, а момичето е класи над предишните бабици. Поне в личен план Григор посреща добра нова година и юбилей. Инак, време му е да се отказва, пикът му мина преди някоя и друга година...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2"Какво означава .."Означава, че те трият само дори при споменаването на нещо, което може дори да намеква за ситуацията в Русия в момента, косвено или пряко. 112то място по свобода на словото скоро ще бъде абсолютен мираж: тръгнали сме към последните места, и не е случайно. Честито на печелившите, аз съм се спасил отдавна, мислете му тия, дето не сте.

5

Да му е

преди 2 години

Честит рождения ден и успех!

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да го...оженят още днес майка му и баща му и догодина вече да се появят с внучето.Сега е момента,Лолите е...сериозна,няма да откаже.

3

до 1

преди 2 години

До ДаНего го знае цяла България, знаят го и на много места по света. Ами ти кой си и колко човека те знаят?!?

2

Григор

преди 2 години

ще остане в спомените ни като любовчия. ха тая , ха оная. С друго няма да се запомни.

1

Да

преди 2 години

Жив и здрав да е ама кой е този все пак???