23

...

преди 2 месеца

Ожени се за французойка,да те научи на любов,ожени се за германка,да ти създаде семейство,ожени се за рускиня,до ти съсипе живота,ожени се за българка,да те погребе и да те опее...ЧРД и внимавай с жените!

22

Българин

преди 2 месеца

Браво, Грише! За 30-те ти пожелавам 30 пъти да го направиш с Лолита!

21

.

преди 2 месеца

Какво е това розово бре? Да се чудиш да го биеш или да го * :D

20

Анонимен

преди 2 месеца

до 18Отдавна не е в онази форма в която можеше да спечели титла от ГШ. Говоря за полуфинала му с Надал на АО. Там игра зверски 5 часов мач с него в 5 сета през 2017-та.

19

Богатир Рамазанов

преди 2 месеца

Новата на Гришо е старата на някакъв си Гаспар Авдолян , син на руски олигарх, дерял по десет кожи от крепостните си селяни... както е правил и бащата на Лолитка, друг руски олигарх на когото по подразбиране богатството е забулено в мъгла, по гъста и от Лондонската.Общо взето, като изключим превзетото име /нещо като нашенските Леонсио Хасанов... Манчестер Алиев... и Касандра Шанелова... / момата е изключително грозна в лице и само богатството и много тежък грим прикрива този малък недосттатък.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко, че не спечели титла от Шлема. Може би, вече мина времето, когато това беше възможно. Но му желая здраве и повече късмет!

17

Сиси

преди 2 месеца

В целият свят богатите подписват договори за милиони за да се говори за тях и пише и григор прави същото а може и да не му е никаква а да ходи с някоя неизвестна всичко ф бизнес пари и лъжи и османова не е рускиня с това име а от руските републики като четения и Азербайджан

16

Ноби

преди 2 месеца

много мъка да го слушаш, едно изречение не може да сглоби

15

Анонимен

преди 2 месеца

6-тиВсе по-богати си намира, но най-после си намери някоя която да не му е кака.

14

Горд българин

преди 2 месеца

Честит юбилей. Постигна много. И то в индивидуален спорт без особена подкрепа от България. Но се би винаги за България с нея в сърцето а често и с Българския флаг на корта. Трябват ни повече такива спортисти, които популяризират България и ни карат да се гордеем с тях.

13

Анонимен

преди 2 месеца

до 12 Викаш Серина Уилямс може да се е похвалила на Шарапова колко е добър в леглото? След това Шарапова на Шерцингер, а тя пък на Османова? :))))

12

Анонимен

преди 2 месеца

Изостава с правенето на деца !

11

Taню

преди 2 месеца

Мислех че е някоя безидейна блядска мейтка, а момичето е класи над предишните бабици. Поне в личен план Григор посреща добра нова година и юбилей. Инак, време му е да се отказва, пикът му мина преди някоя и друга година...

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 2"Какво означава .."Означава, че те трият само дори при споменаването на нещо, което може дори да намеква за ситуацията в Русия в момента, косвено или пряко. 112то място по свобода на словото скоро ще бъде абсолютен мираж: тръгнали сме към последните места, и не е случайно. Честито на печелившите, аз съм се спасил отдавна, мислете му тия, дето не сте.

9

Да му е

преди 2 месеца

Честит рождения ден и успех!

8

Анонимен

преди 2 месеца

до 6 Ами това означава, че е извън правилото Григор "Тя е заради парите му с него" С нещо ги причвлича богаташките. Не знам с к'во обаче.

7

Гошо...Тъпото

преди 2 месеца

Да го...оженят още днес майка му и баща му и догодина вече да се появят с внучето.Сега е момента,Лолите е...сериозна,няма да откаже.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Бе как ги намира тоя нашия все по-богати от него...то не беше Шарапова, Шерцингер, сега пък щерка на милиардер.

5

до 1

преди 2 месеца

До ДаНего го знае цяла България, знаят го и на много места по света. Ами ти кой си и колко човека те знаят?!?

4

Григор

преди 2 месеца

ще остане в спомените ни като любовчия. ха тая , ха оная. С друго няма да се запомни.