9

xaxsasб

преди 2 години

Нормално, с падането на медийният интерес към темата, вируса губи ефекта на средство за масова психоза. Всяко чудо за 3 дни, но си признавам, че сценария беше добър. В квартала на 5 блока разстояние във всяка посока няма и 1 починал въпреки че много преболедуваха. Последиците за населението ще ги видим след една-две години. За първа година имам пред блока стотици хора, които седят по пейките вместо да ходят по заведения.

8

Дядо Вакси

преди 2 години

Имаме толкова добри резултати, защото не слушаме здравните власти и не се ваксинираме.

7

a

преди 2 години

Само антени по снимките баси! После хората се лекуват за карценоми, високо кръвно, главоболие - само дето докторът не вижда в каква среда живеете.Даже има *** дето си гледат бебетата с WiFi камери, а детето неможе да се оплаче. Пълен геноцид

6

Факт

преди 2 години

Искахте Ес , те ви ЕС :) Само лошо ни чака, в Нато и Ес така се прави.

5

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма строги мерки още от миналото лято и всичко работи нормално, и руснаците пътуват свободно във всичките 22 държави на Русия, докато в ЕС стоят затворени в къщи, нямат право да пътуват и полицията бие и арестува ако си без маска на улицата.

4

Въпрос

преди 2 години

Какви мерки е имало на балканите, че нещо не разбрах?

3

...

преди 2 години

То годината свърши те в края на месеца щели да върщат учениците в клас!? Еми .... действайте щом последните 30 г спахте и образованието ни е на това дередже, действайте!!!

2

Това не е Великден

преди 2 години

Рамазан Байрам е, какви мерки по това време?! Миналата година беше същото.

1

ОКСИМОРОН

преди 2 години

Е как така? Кое е вярно и кое лъжа?"В някои от страните вече действат сертификати и "коронапаспорти"А пък в същото време "COVID мерките на Балканите постепенно падат..."?Или едното или другото! Въвеждането на всякакви "сертификати" и "паспорти" е ограничаване на правата и свободите на гражданите, какво облекчение, какво "падане" бълнувате бе, увредени хора??? Това си е жив фашизъм!!!Отпадане на мерките значи както беше преди малко повече от една година.