28

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

27

наблюдател

преди 2 години

Пиш ле мешка му работа .

26

Да не спорим

преди 2 години

Тоя е кръжочник на героя от ""кръгово"-то от преди ден - гледам 80- намалявам на 70 , гледам 40- намалявам на 30.... и то от само себе си кормилото...и се прекръствам....и вижте какво станА..... :-( :-(

25

сеир

преди 2 години

хляб и зрелище ли да разбираве под зрелищно

24

Бай Пешо

преди 2 години

Абитуриентите взеха да показват мускули/конски сили и резултата не закъсня. Забрана млад шофьор под 25 да кара кола по-мощна от 80 коня. Той на тази възраст трябва да трупа опит и да се придвижва а не да показва че не може да шофира. Ако иска да сваля момите да ги закара на пистата. Нека там покаже какво може и не може.

23

Korean soup

преди 2 години

До 121212: Явно не си запознат, но точно такава е процедурата и в България. На един познат му беше прилошало на пътя. Загубил съзнание и се потрошил. Оцелял по чудо. След 2-3 месеца държавата (или застрахователя на държавата, не си спомням сега) го задърпа за разходите за поправяне на щетите по катастрофата.

22

аха

преди 2 години

тя статията не е весела ама и на мен ми стана весело с тоя образ на безсмъртният пеанка и балкански шофьорлък пътища и страсти

21

121212

преди 2 години

Ако бяхме като в Белите държави, след един месец да му дойде сметка от няколко десетки хиляди лева за повредена предпазна ограда, счупени дървета, и др. ще се замисли дали ще кара по този начин. И не само сметката за плащане, а и държавата да си търси парите. Три месеца писма и на четвъртия съдия изпълнител, ще стане за пример пред приятелите си.

20

Анонимен

преди 2 години

Момче, няма да бързаш. Кара се бавно и спокойно, без нерви, без резки движения. Без тоя как шофирал, оня как шофирал, чЕкай да го изпреварА с 200 да види как стаа. И използвайте ги тия мигачи, не са за украса, останалите колеги не могат да четат мисли. И не се правете на големите шофьори. Бъдете толерантни на пътя.

19

Анонимен

преди 2 години

И книжка е взел по чудо.

18

Добре, че уточнихте

преди 2 години

какво е стъргал и как е паднал, та да ни се изясни картинката. Щото можеше да е стъргал дъното на подпорната стена и после да падне на горната си дясна част...

17

30 май

преди 2 години

До довечера колко ли още? Ало, Радев....!!!! Грешка. Др. Рашков.

16

Хоясан

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИКакви пари бе андрешко... тези очиларки са по 1000лв гробниците, по 2-2,5 със забележки и към 3-4 са обслужените кукли... какви пари... 2021 средата е, а не 96-та.

15

Некой

преди 2 години

Поредният Вин Дизел?

14

Анонимен

преди 2 години

Като го намериха , неможаха ли са довършат започнатото от него дело, и да не ни мъчат със съществуването му

13

българина

преди 2 години

за това забрана да управляваш кола над 80 кс първите 3 г!!!

12

MaйMyнaтa

преди 2 години

Като не искате да четете новини эа Ковид19 се връщаме на катастрофи

11

Анонимен

преди 2 години

НЕма проблеми. Поредният с автомобил на цената на заплата на чистачка в офис в София го потрошил. Родна картинка. Ежедневие. Естествен подбор.

10

Анонимен

преди 2 години

Лоша комбинация.19 годишен с нервен десен крак. Автомобил със задно предаване. Мокра настилка и катастрофата е готова. Добре че наблизо не е имало други автомобили че щеше да ги събере на куб и на квадрат.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

19 ГОДИШЕН СЪС МЕРЦЕДЕС ТАКА Е КОГАТО ПАРИТЕ ИЗПРЕВАРЯТ АКЪЛА