77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87Какво ти е ясно, освен това, че младите са карали с несъобразена скорост? Ясно ли ти е къде и как е бил паркиран ТИР-а, например? И, ако той е бил паркиран в нарушение на правилата, дали шофьорът му не носи отговорност за инцидента?

76

Горския

преди 2 години

Как можеш да се блъснеш в ТИР спрял на отбивка за да си почине шофьора ? Та той дори не е бил на пътното платно ? Ама какво ли се чудя . крайпътните дървета също не са на пътното платно а от началото на годината до сега подобни пишман-шофьори са изкоренили цяла горичка с таратайките си . Естествен подбор . Моите съболезнования на роднините .

75

Gorskio

преди 2 години

86ти номер - как може да кажеш на мъж на 22 години хлапе? Отиди пробвай в някое заведение да им го кажеш в очите! Освен това май е карало и момичето - доста неща има да се изясняват. А тира дали е спрял да си купи цигари в неподходящ момент, дали е повреден или е спрял да почива цяла нощ - няма никакво значение когато колата ти поднесе с висока скорост на мокрият асфалт. Затова се кара с акъл, не със сърце!

74

Анонимен

преди 2 години

Кви причини се изясняват? Те са ясни. Висока скорост и неспазване на дистанция. Колата се е завряла под ремаркето на камиона. Едва ли ако е карал с нормална скорост щеше да навре колата под камиона. Щом е рожденник, 100% се е насвяткал и се е правил на мъж с колата.Не ги жаля, щото утре можеха да блъснат вас. Или мен.

73

Да уточня за...

преди 2 години

..терзаещите се / мир на душите им на тези млади хора!/ : бул България е нещо като околовръстен път за Русе - минава в южната част на града от запад на изток във формат "две платна с по две ленти". На няколко места има ТИР-паркинги, а и няколко банкетни уширения, които могат да се ползват от спрели коли. Ако шофьорът на ТИР-а е спрял на такова място - вината е изцяло за младежите. Ако е спрял обаче в зоната с по две ленти - той е съвиновен, няма право да спира там!Това е. Жалко за загиналите!

72

В USA

преди 2 години

Пълнолетието започва след 21 години!

71

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме вълнува за електората на ИТН.

70

Анонимен

преди 2 години

Чалга културата е в главите им така възпитани деца ти по зле нация така ще е

69

Пътник

преди 2 години

Нямаме нищо против да измират такива ла.й.н.а.р.к.о.в.ци по пътя, стига да не увреждат околните ! Дайте път на такива към небето! Катуна отлита към небето!

68

чичото

преди 2 години

Най-хубавото е че са се споминали преди да направят деца и да се продължат *** им гени!

67

Анонимен

преди 2 години

До 76Ами става въпрос за някакъв бул. България който явно е някакъв изход на Русе,но авторът на статията така го е написал,че си представяме поне софиянци де нашият бул. България.

66

Петко

преди 2 години

Ако караха със законната скорост за населено място,щяха да са живи сега. Значи са явни самоубийци и са тръгнали с тая цел. Родителите също са за затвора,но това е друга тема!

65

Анонимен

преди 2 години

Само питам. Тежкотоварния камион правилно ли е спрял? Защото са написали спрял на бул. България. Жалко за тези два млади живота.Бог да ги прости.

64

Анонимен

преди 2 години

От написаното в статията не може да се вадят категорични заключения.С висока скорост в спрял ТИР? Не могат да се правят заключения? Ама сте сладки. Ако беше моторист - щяхте вече да сте заключили и приключили. Затова аз тук заключвам и приключвам: кeлeша се е правил на Фитипалди, търсил силни усещания и намерил. Завлякъл с него някаква, дето акъла й е по-малко от неговия. В крайна сметка IQ-то на нацията се повиши като не ги броим тия двамата.

63

ДО 65

преди 2 години

По твоята логика и Баба ти е *тинейджър* .Думата тинейджър излиза от броенето на годините в Английския Език - това са хората от 13 до 19 годишна възраст - тоест - при произнасяне има една приставка тиин ,

62

Анонимен

преди 2 години

Няма оправия! Но все по-склонен съм да мисля, че българинът НЕ иска промяна. Ако я искаше, щеше да я предизвика, щеше да се промени, щеше да я изисква, щеше да се бори за нея, щеше да оправи първо собствения си двор, преди да чака държавата да се погрижи за него. Не, ние си искаме да си живеем в батака, защото така ни е най-добре. Веднъж ни приспаха за 500г., после за 45г, после за 30г....общо взето така ще си живеем още хилядолетия...

61

Gorskio

преди 2 години

Kолко да струва 15 годишно BMW комби? Тийнейджър на български се превежда Юноша. А окончанието тийн идва от английските числа от 13 до 19 (търТИЙН, найнТИЙН), Какъв юноша си на 20 години (Туенти!)? Спортистите на 20 г. не се състезават при юношите, а при мъжете/жените. Най-лошото при Вас, д.ебилите е, че сте толкова ограничени, че няма как да Ви бъде обяснено колко сте ограничени. И понеже говоря 4 езика( БГ, Руски, Англ. и Фр.), моят акъл явно е мааалко повече от твоя с килийното ти образование

60

чарли

преди 2 години

Няма дата, стара история.

59

Анонимен

преди 2 години

Между другото в други медии пише, че колата е на момчето, но момичето е карало, така че пак журналята от всички медии само гадаят и пишат каквото им падне.

58

Анонимен

преди 2 години

Чекам отговор от неандерталеца, мейби ще гледаме филмето - "Мълчанието на агнетата" :)) Това БМВ ако струва 6-7 бона, значи си от некое село :))