97

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСкъпи Горски, това, което наричаш "отбивка" е всъщност част от аварийната лента пред самата бензиностанция.каква аварийна лента на градски булевард бе умнико? Там ограничението е 50км/ч, а на тоя половината му кола завряна под прицепа. Добре, че е пребил той, а не е пострадал някой нормален човек.

96

Сссс

преди 2 години

Мислите ли че ако камиона не беше спрял а се е движел с50км нямаше пак да се забият в него

95

Анонимен

преди 2 години

В 4 сутринта за къде бързат? Дали са употребили алкохол или наркотици? Нормален човек няма да кара с такава скорост..

94

Анонимен

преди 2 години

Пак БМВ.. Вместо ТИР-а ако имаше дърво на пътя тогава дървото ще е виновно..

93

Анонимен

преди 2 години

До глас от тъдяваПриятелю, гласът не е от "тъдява", гласът иде от страната, наречена "Тъ. пота".Стой кротко и не мърдай, че става ясно ;)

92

глас от тъдява

преди 2 години

Както и да е спрял ТИР-а, щом е спрял вината е на този дето се е натресъл в него. Преди години един бус беше спрял на пътното платно на еднопосочна улица и като се разминавах му закачих огледалото (беше цялото в тиксо и падна на пътя) - според застрахователите винате бе моя и оня "намаза" ново огледало.

91

аз да ви обадя

преди 2 години

Чета коментари на хора дет ,все нещо не разбрали от статията , ами още сутринта в един от коментарите имаше препратка към видео в туб-а- отворете , вижте и стига сте умували.

90

Анонимен

преди 2 години

До Gorskio 99Отново остроумничиш мало умно. Отново не си в състояние да разбереш какво, къде и как се е случило. Не си в състояние да разбереш, например, че подхлъзнала се кола малко трудно ще отхвърчи на 90 градуса в разположена успоредно на подхлъзването бензиностанция, отстояща на поне 30 метра от мястото на подхлъзването....

89

факт

преди 2 години

ТИРОВЕТЕ СА УБИЙЦИ!

88

Анонимен

преди 2 години

До GorskioОтново халюцинираш активно, след като се оказа, че просто си се нас.ра л. Няма как ускорителната лента да е между отбивката за входа и изхода на бензиностанцията, а и там спирането е абсолюрно забранено! Ерго - един шофьор има право да спре в аварийната лента , ако е налице технически проблем с автомобила му, но няма как да спаркира , за да поспи, например.Ако видяното от мен в репортажа на телевизията е вярно, то тираджията е съвиновен за катастрофата!

87

тя

преди 2 години

Хващаш кормилото и светът е твой , ама за малко !

86

Gorskio

преди 2 години

Ако се беше изпраскал със 160 в бензиностанцията - проектантите ли щяха да са виновни, че не са я построили където трябва?

85

Gorskio

преди 2 години

По-скоро ускорителната лента след бензиностанцията, но това няма никакво значение - карали са бързо, където не трябва и шефа си ги е прибрал. И моето мнение е, че няма значение на колко години си, щом не се съобразяваш с пътните условия и възможностите си на водач на МПС - шефа те прибира. Дали ТИР, дали дърво, дали в насрещното имаше миналата седмица една женица със 100 заобикаляла дупки по пътя и поднесла в насрещното - не внимаваш ли се възнасяш бързо. Много опасности дебнат невнимателните...

84

Професионали, мамата

преди 2 години

Средният български репортер е просто ... просто ... просто ...И капка усилие няма от негова страна да изясни фактологията на събитието, съществените обстоятелства, та да не поднася излишни загадки на читателя - както би го направил интелигентен човек, професионално отговорен човек .Джаста-праста журналистика ...

83

Анонимен

преди 2 години

До GorskioСкъпи Горски, това, което наричаш "отбивка" е всъщност част от аварийната лента пред самата бензиностанция. Хайде, сега, провери - какви са правилата за спиране и престой в аварийна лента! Успех в осмислянето на материята!

82

Gorskio

преди 2 години

Разказа първият свидетел на произшествието Пламен Рачев от Пиргово: "Колата профуча край мен след Охлюва (2 км преди мястото), малко преди моста. Аз също карах, но все едно че бях спрял...Толкова силно караха. Когато стигнах бензиностанцията, видях, че са се натикали буквално под някакъв ТИР. От колата беше останал само багажникът. Бях първи на местопроизшествието. Преди мен тираджията бе слязъл от кабината и вече бе позвънил на 112. Останах да изчакам полицаите". Аллах да се смили над тях...

81

Gorskio

преди 2 години

91 - Има достатъчно информация в нета, включително и репортаж в русенските сайтове. На изхода за София има бензиностанция Лукойл - до нея в отбивката, не на лентите за движение. Нали анонимните участници в дискусията тук сте над средното ниво за интелигентност - ползвайте гугъл!

80

Анонимен

преди 2 години

От написаното не се разбира дали шофьорът на ТИР-а е паркирал правилно и кой изобщо е виновен за тази трагедия.От опит - ТИРа е паркирал и НЕ Е участник в движението. Дори да си паркирал в нарушение, пак не сваля отговорността от активната страна(която в този момент е в движение). Имам опит по съдилищата с конкретния казус(удариха ме паркиран неправилно).Вината си е изцяло на Издиславчото.

79

Gorskio

преди 2 години

86 - и не, останалите младежи няма да си вземат поука. Те смятат, че това е станало поради липса на късмет и нещастно стечение на обстоятелствата. Съответно на тях, останалите никога няма да им се случи. Бяха наслагали като акция на КАТ на входовете на градовете смачкани коли от катастрофи за да напомнят че не сме безсмъртни. Знаете ли защо ги махнаха - депресирали водачите. Същите тези водачи, при които всеки един ден в годината има средно по 2 жертви на пътя. Невъзпитани и нагли.

78

Анонимен

преди 2 години

До ГорскияОт къде разбра как и къде е бил паркиран ТИР-а?