23

Краси

преди 2 месеца

В селското стопанство и в строителството има работа!

22

123457

преди 2 месеца

Ако остана без работа няма да чакам една година подаяния от държавата, а ще си намеря работа. Работа има, не е задължително да се работи само в туристическия сектор. Нима работещите в този сектор, в световен мащаб, стоят и чакат пари и подаяния? Я, да се хванеш да работиш, стига си мрънкал и тролил, никой не е длъжен да те издържа! Отказвам, с моите данъци да храня мързеливци, които 1година не намериха как да се прекфалифицират, и да се изхранват.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До 22 НималсSSНе може всичко с мускули, скъпи!Има и умствени дейности, нали някой трябва да казва какво да вършат мускулите ти!А това, че ника ти е със SS говори ясно за привлеченията ти! Балкански философ!

20

Анонимен

преди 2 месеца

А ми гласувайте пак за герберската хунта. какво сте се разплакали ?

19

Хахахаха

преди 2 месеца

Работническата класа по-долу не признава работа, която не те изпотява :) Пичове, изостанали сте в 19 век в Ориента. Парите сега са при хората с глави на раменете. Не, че екскурзоводите са велики интелектуалци, но да не им признаваш професията е признак на чисто малoyмue!

18

:)

преди 2 месеца

Тиквата нали му обеща помощ от държавата и той гласува за него (или остана да си пие ракията у дома)?!?!?! Сам си е виновен! В нормалните държави хората получават сериозни помощи, в Бантустана - Тиквата пълни Чекмеджета, сметки и офшорки.

17

НималсSS

преди 2 месеца

Извинете не знаех че това е професия ?!?!?! Веднага може да се пре - квалифицират тези гладни кадри да станат я дърводелци я стругари или заварчици за тях работа колкото искаш и все тежка разбира се !!!! Всеки търси на хлябя мекото и после гладни сме ейййй.......

16

Анонимен

преди 2 месеца

Избирай тези партии, които ще ти дадат поне един лев!Защо си избирал ГЕРП?Поне за в бъдеще можеш да го направиш!И мен никой не ме бръсне затова поздрав от Германия!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ако програмистите ни заменят с изкуствен интелект, дали и за нас ще има лев помощ, едва ли?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Има турусти - има нужда от екскурзоводи, няма туристи - знарш как е, нали.Едно билетче за частно посещение на турист. обект е пет и повече пътибпо-скъпо от общ билет за груоата заблудени туристи, но ти събираш от всеки за по индивидуално нилетче. И леле колко кеф се насъбира всеки ден, башка заплатата.Ами сега? На картфарника у полето. Откъдето си дошъл вза лесни джобове в . т. нар. туризъм.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Калинките се надъхаха, на 11 Юли щели да имат работа. Но, моля Ви!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Еми така е бате, като искаш да боцкаш дявола.Като почнеш да работиш работа, ще имаш и подкрепа.

11

клуб бсп

преди 2 месеца

другаря радеф мисли за народа ! сега неговото правителство ше раздава пари . от вас се иска да натиснете правилното копче .

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Анти БКП ГЕРБаха, ясно. Значи си неква партийна поддлога, която зависи от изборите. Как се гради нормална държава с такива хора.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Анти БКП ГЕРБнали си безработно, бе? Сега защо се обявяваш за бачкатор? Куманистите сте много зле, заклевам се! А рублите от тролене декларираш ли ги?

8

Йотова

преди 2 месеца

До Анонимен2 милиона безработни. мхм. Става все по-хубаво, продължавайте другарю, в Петък имаме чанта рубли за вас.

7

Христо Христов

преди 2 месеца

Мотика, полето, картофите. Работа има. За по-квалифицираните - гегата, стадото, полето. И заплащането ще е по-добро.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Тия какво мрънкат. Доста хора са без работа, не е само туризма. Ай стига са чакали на държавата

5

mm

преди 2 месеца

Имало работа навсякъде...Ангария има.

4

Анонимен

преди 2 месеца

В супермаркетите търсят нон стоп - човек трябва да е flexible, га сидяхте и спяхте по цял ден - ни ривахти нали!