43

Я па ти..

преди 2 месеца

До Анонимен 40 Вируса се скапа като ГЕРБ , а БСП почина.

42

Мъка

преди 2 месеца

До Муахаха 33 От тази фалшива пандемия жена ми почина бе , мухляю. Беше без никакви други болести.Ако ти се случи, друга песен ще запееш.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Нека да видим как ще е във вторник

40

до 34 олигофрена

преди 2 месеца

За да не боледуват и да не стигнат до болница.Заразен не значи болен,над година го повтарят учените това,ама трябва някой да чете и да прави разлика!!!!За теб това е сложно де...

39

Анонимен

преди 2 месеца

Вироса се скапа като ГЕРП.

38

Циркаджия

преди 2 месеца

Ако се ваксинират първа доза с една ваксина, а втората не е от същия вид ваксина ПАК няма да дадат валиден сертификат, защото не можело така.

37

Почивка сезон и ден

преди 2 месеца

Така е вируса не работи събота и неделя като при това ще ходи и на лятна почивка.После на есен с песен ще тръшка и мори отново хората.

36

Анонимен

преди 2 месеца

с тия сертификати е голям цирк, хем ваксиниран, хем може да е заразен, но е със зелен сертификат, егати измислената история

35

до брцк

преди 2 месеца

какъв ти е проблема, имаш комплекс че си антиваксър и търсиш съмишленици. Кой те кара да се ваксинираш ,никой. Тая антиваксърската история е като с neдaлитe, все искат да се покажат че са такива , гей паради, ЛГБТИ прайдове и т.н.

34

до БРЦК

преди 2 месеца

аха за теб специална извадка правят за ваксинираните, значи вече от милион с ваксини 300000 трябва да са изпукали.

33

до 32 маллоумника

преди 2 месеца

......Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.и щом всички ще се заразяват ,за какво да се ваксинират.

32

Муахаха

преди 2 месеца

Пандемията не върви на добре, лъжата лъсва, въпросът е, кой ще плати за икономическата разруха за година и половина игра на Фалшива пандемия?!

31

Анонимен

преди 2 месеца

501 болни са в интензивни отделения,те са важните.Това колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек_ФАКТ!

30

Анонимен

преди 2 месеца

С Герб си отиде и вируса ! Браво тавар. Радев !

29

bocko

преди 2 месеца

До 27 Георгихубаво смяташ, ама къде видя 9 млн българи!?В най-добрия случай сме 6,9 млн.

28

Вики

преди 2 месеца

Два пъти по-малко тестове, два пъти по-малко заразени... Виждате ли, че има ръст в интензивните отделения. Във вторник отново ще има висока смъртност

27

БРЦК

преди 2 месеца

30 на сто смърт при ваксивираните . Срок до 24 месеца

26

Георги

преди 2 месеца

На 14.05.2021 г. имахме само 506 заразени. У нас няма масова ваксинация! Как така без спасителната групова имунизация случаите спаднаха от 4-5000 на ден до едва 506?! Как вълната затихна? И защо данните от Израел биват манипулирани от българските лекари?! В тази държава официално заразените са около 840 хил. Като го умножим по 4, както прави Витанов, излиза, че реално с вируса са се срещнали около 3,3 млн. от 9 млн. население! Спадът е нормален при такова заразяване. А уж бил само от ваксините!

25

Анонимен

преди 2 месеца

"Едва 203 заразени..."?Разочарование ли долавям в заглавието?

24

Анонимен

преди 2 месеца

След следващите избори като се сменят всички "калинки" на герб в институциите ще изчезне напълно корона вируса