21

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно е да се каже,че мокрия път е паднал върху тях..

20

Анонимен

преди 2 месеца

Уважавайте мотористите, те са бъдещите ви дарители на органи!

19

аз да ви обадя

преди 2 месеца

Като са видели 70-годишния на задна гума и са изпопадали от смях.

18

Пенсионер

преди 2 месеца

Моторист на 71 г.Мотористите карат в група и един от тях ги води. Водача преценява кога могат да изпреварят , така че всички да минат. Когато са повече карат нормално. Инциденти стават повече с индивидуална езда или двама ненормалници ,дето карат с бясна скорост.

17

Анонимен

преди 2 месеца

В Германия ако хванат шумотерорист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага. У нас кога ще стане така?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Типичната злоба и хейт. Цяла група са паднали, единия е на 70, ама Ганчо си знае - карали са с двеста.С двеста, ама само един е пострадал, и то само със счупена ръка. На мен ми звучи да са карали даже под ограниченията. Но нищо, Ганчо, качи се сега на десет годишния нов внос със гуми втора ръка от продавалника и като се забиеш някъде челно ще пушене тука в коментарите ей тоа асфалт много зле там...

15

Весо Весо

преди 2 месеца

Е по голяма глупост от това, че мотористите миришели не бях чел. А иначе, в половината автомобили, в които съм се качвал е смрад на каквото предположиш. ПАЗЕТЕ МОТОРИСТИТЕ ЗАЩОТО СА МЛАДИ.

14

пфффф

преди 2 месеца

До АнонименЕ как да ги пазим като те самите не се пазят?!!?Мислят си че са безсмъртни.Карат нагло и си мислят че всеки трябва да им прави път.Да ама не!

13

Мнение

преди 2 месеца

На тези, който пишат да сме пазели мотористите, мога да им кажа, че ми е любимо като почнат да правят змейки между колите, само и само да се промешат в трафика. Любимо ми е като се разминават на една боя разстояние с колите! А после претендират да сме ги пазели. Та мисълта ми е, че ако сам не се пазиш, и Господ не може да те спаси!

12

Анонимен

преди 2 месеца

до OzzyОхо ,помирисвали сме не само мотори, но и мотористите им ! Бяха спрели до крайпътна чешма и поразкопчали тук там - такава смрад на вкиснато се носеше наоколо , че моментално се отказахме от чешми ,води и моторджийски "парфюми" !

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 12Искат да се изтрелят в небитието, нямам нищо против, стига да не пречат на другите :) Даже имало 70-годишен моторист, после се чудим на тийновете защо са толкова глу*ави :))

10

Анонимен

преди 2 месеца

Най-вероятно са отивали на мотосъбора край Ямбол. За сега още не се е чуло за загинали, но почти всяка година има жертви. Събират се много хора, има много адреналин и много алкохол. Но като цяло последните години по-малко хора се трепят с мотори.. за щастие ! Аз имам доста познати които се изпотрошиха с мотори, има и такива които загинаха - млади момчета, някой с малки деца ! Така, че пазете мотористите.. не превръщайте хобито им в смъртоносно

9

Анонимен

преди 2 месеца

До OzzyПознавам рокерчета, големи комплекси за малоценност имат :)) Ако искаш мога да ти направя едно шоу, ще ти буча на главата нон-стоп, мейби ще ти хареса :))

8

Ozzy

преди 2 месеца

Оф, тук пак "коментатори", дето са помирисвали мотор само в сънищата си..... Наясно ли сте какво става на две гуми, при мокър и замърсен път? Или само си лаете профилактично, щот трябва да си чешем езиците. Да, случват се такива инциденти с мотори, но се случват и доста по-често с автомобили. Добре, че колегите са карали бавно и разумно и се е разминало без тежки последствия.

7

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 месеца

Силно се съмнявам, че тази "група мотористи" са карали един зад друг, както е по правилник.Най-вероятно са били като стадо овце...

6

Пенсионер

преди 2 месеца

Моторизма е болест като социализма.До гроб.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Неумни хорицаБързо каране по мокър път.Заслужават си го

4

Анонимен

преди 2 месеца

Моторист - Голям рискбез банкови кредите и високи Застраховки

3

Анонимен

преди 2 месеца

Моторите са само за градски условия с ниска скоростзастраховката на моториста трябва да е много по Висока

2

...

преди 2 месеца

Като знам състоянието на настилите в БГ, изтъркани, изтрити и гладки като съткло, без никакво сцепление дори и на сухо, не се очудвам от случилото се. А на мокро... просто забрави...Мотора винаги е ощетен, от колата поне не можеш да паднеш.