76

:(

преди 2 месеца

Прочитайки заглавието, помислих, че с водно оръдие са разгонили грешките на природата, които тероризират останалата част от обществото, демонстративно натрапвайки им своите извратености.И че после кучетата не са позволили на природните грешки да се върнат, за да продължат клоунадата си.А пък то какво било ... Като "напрежение" се окачествява опитът на нормалните да защитят от оскверняване свой празник.Ами не искам детето ми да гледа подобни "прайдове"! Те не са повод за нечия гордост.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Не може ли Прайда да минава на някоя полянка или горичка,защо трябва да дефилират пред нормалните хора и да дразнят.Никой не иска да ги гледа.

74

Хаха

преди 2 месеца

Веселинке, все някога ще ти свърши смяната и тогава ще кажа цялата истина за Левски и Ботев!!! Истината ще надделее!!!

73

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм за Прайда ако го води вече бившия премиер слънце Борисов.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Бургаския кмет Николов-коня беше без очила, направи си операция с парите на Бургазлии.Същия беше отпред, пред паметника Альоша където има скулптура целувка уста в уста на партизаните.Комунистическия кмет на Бургас от ГЕРБ не смее да махне наглия кич Альоша защото Боко Тиквата е комунист и ще му набие чемберите.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Какво точно не им е равно в правата не мога да разбера,някой гони ли ги,бие ли ги, като роби ли ги държат!Как точно са дискриминирани да обяснят!?

70

Аз

преди 2 месеца

Тия защо ни натрапват тяхните извращения , да правят каквото си искат в тях

69

Анонимен

преди 2 месеца

Утре ще бъде 23 преобладаващо купеста дъждовна облачност

68

Словянин

преди 2 месеца

Да си нормален е добро. Да си обратен е зло.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Време е новото правителство да гласува и Истанбулската конвенция, така както те си знаят директно и еднолично без дебати както едно време е било в ЦК на БКП.

66

ПРОТИВ

преди 2 месеца

Нямам нищо против *** и лесбийки , та си правят какво им харесва .Но имам против да правят паради и да размахват атрибути от секшоп .Аз съм хетеро , но няма да изляза на парад да си развявам оная работа .

65

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 65Еми ваша си работа, бургаска :) Казах ти че немам лоши чувства, ама в България нема сега нужда от такива прайдове, хората са достатъчно озлобени :))

64

Анонимен

преди 2 месеца

ЛГБТИЗ общността е гръбнакът на обществото и трябва да ги пазим като очите си.

63

Hah

преди 2 месеца

Значи хетеросексуалните .. не могат да имат парад .. а търсели провокация според политкоректният репортаж !!!

62

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименВинаги е имало обратни, не е в това проблема.Сега имат равни права, никой не ги преследва, какво искат? Искат да ни наложат собствените си виждания? Искат привилегии и по-големи права от нормалните, от къде на къде? Нямам против да живеят както искат, стига да не се натрапват, да не склоняват децата към хомосексуализъм, да не бъдат арогантно показни/прайд/ и да не получават привилегии.

61

Анонимен

преди 2 месеца

На тия гейове им е разрешено с цел ,и явно в играта е кмета ,и да отделят работата на 300 полицая е позор ,кмета да си подава оставката

60

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 46Аз не мразя гейовете, всеки си има право на личен живот :) Ама защо е този прайд (превежда се гордост), какво искат да покажат, че требва всички да сме от обратната резба ? :)) Във Варна имат права, имат си и клиенти, ама нема парад, явно изоставаме от Бургас :))

59

Абе

преди 2 месеца

Как се позволяват гаври с Ботев и Левски... Племето чисто изпадна.

58

Анонимен

преди 2 месеца

И какво пречи на празнуващите деня на семейството да си го празнуват без да създават проблеми и така няма да трябва да се намесва полицията и хората ще си почиват в събота вместо да охроняват хора без работа.

57

Слави

преди 2 месеца

Кво мисли....Славуцкасссс...... Обичаме теееее... Що не ни говоришшш....