668

РоРо

преди 2 месеца

До 679При фигуранта има умствена недостатъчност

667

Монката

преди 2 месеца

Ами ти трябва да си първият който да си отиде

666

Ganjo

преди 2 месеца

Няма по рутинна процедура от чистката.Тя е част от псевдо активноста и хвърляне пепел в очите на хората,че се прави нещо смислено и да се приема като заявка за велики промени в името на народа. Ала...бала.След няколко месеца започва следващата рутинна процедура.

665

Не искаме

преди 2 месеца

и чалгари като Сл. Йорданов_вж.днес Стандарт :По къси ръкави, с татуирани КОБРИ и змейове по ръцете!!! Затова се е съблякъл.Точно това е "мутренско"= простотия.Да не говорим за Т.Йорданов.В.Божков затова ги е избрал, защото им е преценил "мисленето".А те ще са поласкани.Но... Божков е шахматист...

664

Анонимен

преди 2 месеца

Слушайте БНР Неделя 150 сега ПРЕЗИДЕНТА!!!

663

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е любопитно защо герберите, които говорят по радио и телевизия (напр. БНР днес Неделя 150 FLYIN BULL) говорят с придихание да не би да имат дихателна недостатъчност?!КОВИД ли ги друса или е политически ковид. След FLYIN BULL в студиото на БНР беше ПРЕЗИДЕНТА, но в говорът му нямаше дихателна недостатъчност. ПРЕЗИДЕНТА за 5-6 минути показа толкова много идеи, колкото БОРИЪСОВ и ГЕРБ не биха могли да представят дори и за 100 години. ТОВА е РАЗЛИКАТА между ДЪРЖАНВИЦИ И УЗУРПАТОРИ.

662

Loyko

преди 2 месеца

По добре да освободим България от нагазилите я военни /бивши и настоящи/по всички високи постове на власта.

661

СИН ФАР..

преди 2 месеца

РУСИЯ... ПОСЛЕДНИТЕ 800 ГОДИНИ... 75%===600 ГОДИНИ Е ВЪВ ВОЙНА С НЯКОЙ........ ТАКА СЕ.... ХРАНЯТ....... РУМЕН РАДЕВ...... 5 ГОДИНИ..... ОМРАЗА,АГРЕСИЯ, ПРЕДАТЕЛСТВО..... ....... ТАКА СЕ..... ИЗХРАНВА......

660

? ! ? ? ! ?

преди 2 месеца

Защо така, всичко свързано с Фигуранта ухае като самия него на акано ???

659

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е любопитно защо герберите, които говорят по радио и телевизия (напр. БНР днес Неделя 150 FLYIN BULL) говорят с придихание да не би да имат дихателна недостатъчност?!КОВИД ли ги друса или е политически ковид. След FLYIN BULL в студиото на БНТ беше ПРЕЗИДЕНТА, но в говорът му нямаше дихателна недостатъчност.

658

Бунгар

преди 2 месеца

Ами България няма усещането,че има незаменими хора.Никой не е декларирал,че е незаменим.Това усещане съществува само в болните мозъци на разни военни бивши и настоящи.

657

made in РадеФ

преди 2 месеца

РАДЕВАТА ХУНТА ПОДАРИ БЪЛГАРИЯ НА ОЛИГАРХИЯТА- ПОЗОР!

656

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ли ще ни "освобождават" руснаците

655

Христо Христов

преди 2 месеца

Абе петата колона на брюксел, верно ли е това за спасението на бкп от Соломон Паси?! Или верно ли е, че подкрепяте, заедно с другия атлантик, комсомолски активист плевнелиев, ръководството на БКП начело с Луканов и Петър Младенов? Съжалявате ли, че заедно с него не съседите плакати ха БКП митингите?!

654

от немско

преди 2 месеца

Президентска република България начело с народния президент Румен Радев. Гарода на България отново ще го избереме за президент. В числото на народа невлизат около 400000 гербероседерасти. Между другото се чувствам супер в немско и гласувах за Божков , и сега пак за него ще гласувам. Мразя ви

653

Бодибилдър

преди 2 месеца

Надявам се че с назначението на Спецов ще има големи данъчни облекчения за фитнес залите.

652

Христо Христов

преди 2 месеца

Верно ли е, че атлантическата пета колона на брюксел подкрепя спасяването от соломон паси на бкп от разпад и лустрация? ПП. Разбрахме вече, че петата колона подкрепя затриването на българската религия или даването на българска територия за окупационни бази и турски войски.

651

Анонимен

преди 2 месеца

Радев, назначете Спецов за шеф на спецслужбите. С тоя НАП само погубвате най-добрия си кадър.

650

САВЕЦКА USA

преди 2 месеца

НИЕ САВЕЦКА USA ВИ УБИЧАМЕ ШО СТЕ МНО ПРОССТИ !

649

Pit

преди 2 месеца

На есен ще изчистим наистина държавата.Историята ще отдаде спец място за държавният глава който води страната ни към раз единение и хаос за да постигне втори мандат. Борисов удари касичката му: Миньо Стайков, Бобокови, Биневи, Арабаджиеви, Божков... И т. н. Все криминално доказани личности в сивият сектор. Ущетили бюджета със стотици милиони....