58

НПО

преди 2 месеца

Преди даваха по 50 лв за участие,сега не знам колко е!В София повечето бяха студентчета!

57

Dtrumppp

преди 2 месеца

И срещу какво протестират!Егати и тесногрьди неграмотни ***

56

розово флагче

преди 2 месеца

алоооо , противниците на гей парада , внимавайте че хаджигенова ше ви съди :) , тя беше депутатка .

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 56Да и там е разлиакта между гей и човек, който е имал есексуален контакт с някой от неговия пол. Било е поради някаква емоция и вероятно никога нма да се повтори подобно нещо, но всеки иска да го избегне, заради стигмата. Хомосексуалните жени, търсят специфично хомосексуално жени, хомосексуалните мъже, търсят специфично хомосексуални мъже.

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 50 Опитвали са да ми се слагат, верно има мъже които са обратни и искат да са жени, отказвал съм, немам нищо против тях :) Даже когато бех охрана на Златните, машината за кафе беше повредена, гей-служител в един хотел с влажен поглед ми подари капучиното си, явно не е лош челяк :)) Ама когато те влекат жените "необходимото зло" немат шанс :) Не съм чувал за гей парад във Варна, изпуснали сте края в Бургас :))

53

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се приетесняваш, че детето ти, дето е на 17, ще види прайда и ще се "объркса" .... ем хахахахаххахахаххаха

52

Анонимен

преди 2 месеца

Често повечето мъже или жени правят секс породен от емоцията със своя пол. После обаче иска това да остане в тайна и да не се знае понеже ги е срам да си признаят.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Очакваме и в София прайда.

50

Либерал-демократ

преди 2 месеца

И с какво пречи прайда на наш бай ганьо!? Ей до толкова сме деградирали, че само търсим някава забава и да се държим като простаци и първобитни селяци и това си е. Никъде я няма на запад тая дивотия като тук. Живеем в 21-век и всеки има право да е свободен да живее живота си така, както желае. Аз не съм обратен, но не виждам с какво пречат тези хора на другите... Дано повече либерални партии влезнат в новия парламент и да подкрепят и тази част от българите, които са различни!

49

Анонимен

преди 2 месеца

До Православен"България е традиционно православна държава, с традиционен морал и нормални семейни ценности"Тррадиционно сме езичници с много по-различен морал и сме били акива поне 2 пъти по-дълго, отколкото сме били "христИени".

48

Анонимен

преди 2 месеца

Явно е било голямо шоу.Само едно не разбрах как Бургас прайд застрашава българското семейство.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Има нещо съмнително в тези антипрайдъри щом толкова ги занимава какво правят другите. Нека всеки гледа себе си и да си търси пътя и щастието. Какво стана с този свят, имам чувството че само допреди десетина години хората бяха по-свободолюбиви.

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен"Аз, ако бях обратен, щях да си трая и никой да не разбере. Това определено не е нещо, с което да се гордееш."Па знаем ли те ...

45

Анонимен

преди 2 месеца

До ПуркоСмешното в случая е, че те се определят за много консервативни, обаче всяка година имали парад на "прайда", травеститите били по красиви от жените моля ти се :))) Язък за бургазлийките, отстъпват само на варненките :))

44

Анонимен

преди 2 месеца

"Участниците в него приемат организирания "Бургас прайд като провокация, тъй като 15 май е Международен ден на семейството"Няма да съм на "прайда", защото не съм гей, но сефте чувам, че днес па било ден на семейството.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47Едно време много лесно са били вербувани от различни разузнавания поради отклоненията и предразположението им към предателство. Това е една от причините така да извъртят нещата.

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47Понамали "дестинациите".

41

Анонимен

преди 2 месеца

Без да съм гей, ще кажа че познавам 2 гей семейства, които си отглеждат децата прекрасно. С мъжът ми само се караме, а те всеки уикенд пътуват на различни дестинации и си водят детето къде ли не, а ние само се караме и накрая-оставаме нацупени вкъщи пред телевизора. Ето така.Не сме лошо семейство, но не се стараем, а те се стараят.

40

Анонимен

преди 2 месеца

България не е Европа и никога няма да бъде.Фашисти които мразят някого който е създаден от Господ.Църквата да обясни защо се раждат хомосексуални хора.И аз мразя но трудно е да обичаш.Пожелавам на всички от автошествието да имат гай деца и внуци.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 45Да не са станали мнозинство, че затуй ?