98

Русия

преди 2 месеца

БурГЪЗлии

97

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

96

Анонимен

преди 2 месеца

До БургазлияОк. Семейството е свещено.Това значи ли, че трябва да бием и Колин различните?

95

Илия

преди 2 месеца

Защо не купувате книгата на Ст. Диомов...серсеми. Човека я рекламираше и на двата парада...

94

Любомир Иванов

преди 2 месеца

Оххх, от къде да започна! Първо.. целия тоя цирк с парадите е напълно излишен! Никой вече не го интересува, с кой си лягаш! Не мисля, че са им нарушени, каквито и да било права и тн.От друга страна да се съберат там 50 човека, а около тях да има 300 които да ги псуват и замерят, също не е ок! Ама изобщо не е ок! Имаше "родители", които насъскваха малки деца да крещят "Смърт за пе*алите!" Има си граници! Това е свинщина и е отвратително! В крайна сметка всички сме хора!

93

ГОГО

преди 2 месеца

И после как ще обясняват на децата си щъркел ли ме е донесъл?От две жени без мъжка помощ,или от двама(ужаст) мъже ,без женска помощ как ще се пръкне наследник?????Содом и гомора!....куку куку Отлитам на луната!

92

човека с бича

преди 2 месеца

До Няма да парадирамКажи какви са те?

91

Бургазлия

преди 2 месеца

Ако се разрешат еднополови бракове и тези двойки (нищо чудно 3-ки, 4-ки и т.н. цяло стадо) осиновят деца, тези деца нямат свещенните МАЙКА и ТАТКО, а Родител 1 и Родител 2 - още от малки ще им се обърка ценностната система и няма да бъдат щастливи когато в детската градина или в училище разберат, че мнозинството (дай боже) от децата се радва на МАЙКА и ТАТКО.

90

Бургазлия

преди 2 месеца

Традиционното семейство е СВЕЩЕННО ! Българският народ все още съществува благодарение на традиционното семейство.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Тези не могат да разберат, че колкото повече са анти прайдове и бият тъпана - толкова повече гласност и медийно поле им дават. Трайте си, половин ден ли е там... колкото е, минава, заминава и никой не чул, никой не видял.

88

123

преди 2 месеца

Всичко е извращения вече.Нормална двойка - мъж и жена , които могат да създадат поколение!Другото са извращения.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Както един гей се отвращава от идеята да бъде с жена, така аз се отвращавам от идеята са двама мъже/жени да имат връзка. Това е природа, заложено е в нас, не е хомофобия или нещо лошо, просто механизъм на природата. За сбъркания ние сме лошите, за нас те са, това е първичност.

86

Туй то

преди 2 месеца

Независимо накъде върви светът, какви закони се приемат и какво се налага от соц. медии, нормалните винаги ще знаем истината. А тя е, че обратните не са нормални, не трябва да отглеждат деца и не бива да се дава гласност на изв ра щенията им. Никога няма да толерирам обратни или да ги считам за хора.

85

Анонимен

преди 2 месеца

До Случаен минувач"Защо трябва да демонстрират сексуалността си? Ами ако другите хора започнат така? Секс по улиците ли да правят?"Ти не си случаен, но ще си заминеш в историята.Къде видя, да правят секс по улиците, на тоя прайд?

84

Анонимен

преди 2 месеца

Лайте си колкото искате, светът се променя, гей бракове,деца с 3ма родители, осиновяване е факт. И какво традиционно семейство, побоища, смърт, но сме големи традиционалисти. Мъже мамини синчета и жени, които едно яйце не могат са изпържат.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви отсъпки вече при всякакви като гейове, вегани и т.н. - прекалиха и то с много!

82

Няма да парадирам

преди 2 месеца

Ако се приемат наще искания!

81

Анонимен

преди 2 месеца

Ам'чи къде е Белата Златка? Антиджендър номер едно на Републиката.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Щом не искате да поради раменете дайте ни правата

79

Анонимен

преди 2 месеца

ЛГБТ хората са навсякъде и това трябва да се знае.21422