85

До герберски смърдел

преди 2 месеца

Обиждай колкото искаш. Аз уважавам работата на ГЕРБ без да ми е платено за това. А нивото на твоята култура и скучния ти живот, че те виждам висиш май от доста време в сайта, като прехвърлих новините и коментарите, твоят изявен стил личи. Партията ГЕРБ печели всички избори откак съществува, а ти си лай тук и си мишкувай на воля

84

Анонимен

преди 2 месеца

Президентът Радев причинява изключително болезнени спуквания на детеродния орган на гербавите!Стоновете им са наистина непоносими за слушане!

83

Анонимен

преди 2 месеца

55 Фигурантът стана диктатор, благодарение на един остарял, плешив, полусляп, куц фен на Путин, чалгаря Слави и неговия спонсор черепа, който избяга от закона в Дубай.

82

Minuva42

преди 2 месеца

Служебното правителство има за задача да организира честни избори.Не да променя държавата.Кутев - това е по-скоро погазване на демокразцията и узурпиране на властта без избори

81

Анонимен

преди 2 месеца

Днес уволнения, утре арести, вдруги ден конфискация, национализация...депортиране, разтрели. Трябва да се включат всики компоненти на класическата комунистическа чистка.

80

хахахаха

преди 2 месеца

тук пишат най-вече платени и от време на време посетители на сайта, като мен.всички платени провокират посетителите...те си знаят защо...

79

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова радев Мая играят заедноподмолно действат червените кхмери

78

БСП

преди 2 месеца

Новото правителство само за седмица показа че се справя прекрасно с унищожаването на мафиотската партия ГЕРБ. Окопала се дълбоко в държавата и всички нейни структори.Малко по малко България започва да се пречиства.

77

Анонимен

преди 2 месеца

72 Втората партия на изборите ИТН, отказа, да състави правителство при убедително мнозинство, с което излъга избирателите, подмени вота и вкара БСП във власта през задната врата. Затова ще бъде наказана на следващите избори.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Добре говорят, но през годините забравиха справедливостта, солидарността и подкрепата за трудещите си. Имат вестник, телевизия - абсолютни смешки. Нито памет, нито просвета можеш да прочетеш и видиш там. Замениха обществения интерес с партийното семейство и егоизма като философия. Без здрав полюс, България се заклещи в капитализма на 19 век - див и убийствен. И това основно е заслуга на Станишевата "социалистическа" линия. Дано Нинова не се предаде.

75

Герберски СмЪрдел

преди 2 месеца

Герберското троляче е бесно , че от другата седмица ще рови по кофите за огризки

74

Анонимен

преди 2 месеца

Тук един и същ с ментални проблеми пише под различните имена Чебурашка, Тонката и хахаха. Много си зле, човек. Извинявай, ама нищо смислено не казваш, а аз знам, че когато нямаш какво да кажеш, по-добре мълчи

73

demolitor

преди 2 месеца

Сега само уволнения , от другата седмица почват и арестите.Сега герберунгелите ще видят Кон боб яде ли

72

до 70

преди 2 месеца

хахахахаха

71

Анонимен

преди 2 месеца

Третата партия на изборите БСП, иска да променя държавата, кой ви е дал това право?

70

Анонимен

преди 2 месеца

БСП що не вземе да направи една 09.09.44г. Промяна на България

69

БСП

преди 2 месеца

Не е важно кой колко процента има на изборите.Важно е кой ще състави правтелство и ще управлява!!Ние нагледно го доказахме!!Може да загубиш битка, две но по-важното е да спечелиш войната!!

68

До 38

преди 2 месеца

Не е късно да повторим грешката с разстрела на червените.

67

до hahaha

преди 2 месеца

Вярно ли има нужда да ти обяснявам? Написала съм го, явно не си разбрал

66

Чебурашка

преди 2 месеца

Само споко и на гербеските троляци ще им дойде реда , по кофите ще ровят