115

Анонимен

преди 2 години

Пишете Грбави ***!!Вашите писаци са музика за моите уши!!

114

Тодор Живков

преди 2 години

Левите хора в България имат далеч по-надеждни избори - Жан Виденов, Възраждане, Атака и т.н. Знам за помията, която ще се излее върху тях сега, но всеки може да си запази мнението си и да се съгласи с едно - БСП е хайверена левица, управлявана от олигарси, които не изразяват вижданията на стари гласоподаватели на БСП като мен. И затова все повече ще залязват и левият вот ще се пренасочва към истински леви партии.

113

Анонимен

преди 2 години

Няма как да променим държавата, ако не променим хората. Така Антон Кутев, говорител на служебния кабинет на Стефан Янев, коментира пред журналисти рокадите във властта от последните дни и обвиненията в чистка.тия се омесоха БКП+ президенство+мая народа ще ги сложи на място

112

Анонимен

преди 2 години

Всички к.омунисти на въжето. Само тогава може да има реална промяна в правилната посока. Докато БСП и к.омунизмът не са обявени за противозаконни, няма да има промяна, а само подмяна. Каквато се случва в момента.

111

Анонимен

преди 2 години

Нещата вървят в правилната посока, щом гербавите крадци вият на умряло.

110

Анонимен

преди 2 години

Вие може да не сте съгласни, обаче ние сме!Излезте, та да хапнете дървото!

109

Анонимен

преди 2 години

Нещата отиват към гражданска война. В момента се случва държавен преврат, с който много хора не сме съгласни. Ако това не се преустанови, миналогодишния протест ще е приятелска закачка в сравнение с това, което ще се изсипе върху някои хора.

108

xaxsasб

преди 2 години

Оня ден, без да казвам нищо на съседите, смених външната дървена разбита врата на общото мазе, която 30 години никой не бе пипал с блиндирана за 250лв. Все така мълчаливо викнах градинар и му платих да оправи градинката пред блока. Накрая един от съседите ми каза, че съм развалял дисциплината във входа и поиска да ми даде пари за вратата. Казах му сумата и той почна да ми обяснява, че лъжа на което му се изсмях и се прибрах. На българина му дай да се оплаква и е най-добрият. :}

107

Алена промяна

преди 2 години

Този "променливия", не беше ли основния "микрофон" на "Шанс за Орешарски",барабар с Костинбродската изрусена фея?Толкова е циничен и дебелокож, типичен червен кадър и бюрократ, вечен партиен храненик...

106

Анонимен

преди 2 години

Отново ни връщат да затъваме.

105

Анонимен

преди 2 години

Тия пък бълнуват вече тия калинки...

104

Анонимен

преди 2 години

24 Само България е на опашката от всички бивши соц страни, защото има най-голямата руска колона, руската БСП/ДС

103

Анонимен

преди 2 години

има ,чегъртянето започнатова е добречегъртай

102

Анонимен

преди 2 години

109 Радев, да сравниш с английски аристократ!! О, село, село!

101

Анонимен

преди 2 години

105 Червените калинки са най-многобройни в държавата, още от комунизма, следваха "више", с протекции и партийни препоръки на БКП.

100

Анонимен

преди 2 години

Отношенията между Радев и шайката Гроб не са нормални!Все едно английски аристократ да бие шамари на глуповато ц.игaнe.Не е правилно.

99

Анонимен

преди 2 години

естествено че има чистка! точно това се бяха договорили дългия и нинова с фигуранта - да върнат мандата и да направят нещо като преврат за да се набутат във властта!

98

92

преди 2 години

не ми беше нужно никакво доказателство, нито на другите посетители на сайта...

97

Анонимен

преди 2 години

101 Румен Гечев живее в палат, обогатил се е незаконно и най-малко може, да извърши промяната, която искат хората. Рокади има в шаха, в държавата, само след печелене на избори, а не от служебно правителство, с мандат от два месеца. Или, организирате нови финтове, да бламирате и следващите избори и овеконечите това марионетно правителство, на БСП/Радев фигуранта .

96

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било жал за държавните калинки-толкова години спинкане на държавни ясли и изведнъж властта се сменя и ги събужда от сладък сън, но за герберските калинки се разплаках особено силно. Та те горките съвсем нищо друго си не могат, освен да спинкат и даже дипломите им купени. Ами сега накъде?