51

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЦиничен и незаконен е начина, по който спецпрокурорите заграбиха грамадната сбирка от антични предмети и картинната експозиция с платна на много известни български и струва ми се - чуждестранни художници. Гешев е "минал" покрай Правото и ако не си е опекъл нещата само за историческата сбирка БГ ще плаща 1-2 млрд.евро, отделно около 1 млрд. за картинната сбирка. Ако това е истина, тежко ни! В скоро време ще видим това, но отговорността за назначаването на И.Г. е на Боце и С.Цацаров!

50

Анонимен

преди 2 години

Митов, ти не разбираш ли, че заради теб хората няма да гласуват за ГЕРБ? Продължавай да се показваш по медиите и да "жънеш" негативи.

49

Анонимен

преди 2 години

Доста е цинично да слага хора на Черепа в служебно правителство на възлови места.Обидно и към обществото,Радев срещу "мутрите",но в ролята на мижитурка "генерал" оставя Черепа,баш мутрата да налага дневен ред и сценарии.А от БСП са за цвят да поддържа електората на комунистите.Я.Стоилов проф.по история на правото,но и депутат от времето на Ж.Виденов за м-р правосъдието е нелицеприятно. Хора от мрачния период на прехода сега внедрени за борба със "статуквото",че и с "корупцията" е голямата лъжа

48

Вики

преди 2 години

Този е много зле. Пълен комплексар! На всяка крачка БСП му се привижда...

47

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет направо си е на БСП .

46

Анонимен

преди 2 години

Много интелигентен, образован и ерудиран е Даниел Митов.Класа !

45

Христо Христов

преди 2 години

Потурнакът Митов не е в позицията да дава акъл и даже мнение.Отделно, ако направят една партия с вигенин ще са си лика-прилика и едно малко представителство на брюксел.

44

Христо Христов

преди 2 години

До 39"Черепа е Най-Голямата Мутра и Измамник,Измамил е Държавата с Милиони," - така е. Измами е с помощта на няколко правителства на Бойко Борисов, държавата със стотици милиони. Да припомня оправданието на борисовата калинка горанов че не бил забелязал липсата на 500 000 000 в бюджета.

43

Е.....и е майката

преди 2 години

БСП управлява!

42

Митов

преди 2 години

Млъкни,бе,пич! Хахахаха,.Гласувайте за Тошко!

41

Анонимен

преди 2 години

Митов, всички видяхме, че си една кукла на конци.Човек без морал и разум!

40

Целият

преди 2 години

Ви живот скапан е на БСП и затова все по-често скапан ще става. Една е БСП и Славуцка е нейният пророк!

39

Eй!

преди 2 години

Как гледа само!

38

Мутри ВЪН!!!

преди 2 години

Калинката Митов е сменил досега 50 партии и отвсякъде е бил изгонен поради некадърност!!! Мекотело и безгръбначни е тоя ***!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Този е слуга на Бойко и Пеевски. Защо му се дява думата

36

Dinosaurus

преди 2 години

До Хм и еднаквомислещите му: А кой е по-грамотен, Сл.Тр, сценаристите му, културистчето-служебен министър или даже Зеления чорап? И каква грамотност те е патила: компютърна, политическа, езикова, на взаимоотношенията? Щото за да управляваш се иска ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, и то в областта, която ще ръководиш като изпълнителна власт, а не популизъм и празни приказки. А Чорапа се развихри да громи "враговете". Избори не му трябват, вече взе властта.

35

Братя аргирови

преди 2 години

Кьдравата сю

34

Хм !?

преди 2 години

Много е неграмотно това момче. Е, като се знае къде и какво е учил, това не е странно, но все пак е опасно за всички, за които той с присъствието си в обществения живот ако започне да взема решения за съдбите на други хора. На него му трябват още поне 50-60 години за да придобия знания и опит.... Особено опасно беше, че някой го беше предложил за министър-председател...

33

Мариета Пърдел

преди 2 години

Студено къдрене,Сю!!!

32

Къдравата См,

преди 2 години

затвори си плювалника!