281

1

преди 2 години

До НИЩО НОВО,само го виж на снимката,как си бърка в носа,да си вади синузита,и от там ще разбереш,какъв политик е,не случайно великия АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,още преди 120 години е написал бай ***.

280

1

преди 2 години

До Анонимен-303,още малко ще кажеш,че няма и мис "бикини",която след публикацията на къщата,продаде бутика си.

279

НИЩО НОВО

преди 2 години

ОТ БАЙ ТОШО ДО ПОЖАРНИКАРЯ Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ГАРНИРАНА СЪС САМОЧУВСТВИЕБАЙ ТОШО ГО КОНТРОЛИРАХА РУСНАЦИТЕ И ГО ВКАРВАХА В ПРАВИЯ ПЪТ.ПОЖАРНИКАРЯТ Е НУЕКРОНТРИИРУЕМ И ПРАВИ ППРОСТОТИЯ СЛЕД ПРОСТОТИЯТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН - ТОЛКОВА МУ Е ОБРАЗОВАНИЕТО И ВЪЗМОЖНОСТИТЕЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ХОРАТА МАСОВО ЕМИГРИРАТ.

278

ние не сме глупави

преди 2 години

Факта че от три години ни занимават с някаква Барцелонска къща, но никой не е публикувал адреса, за да отидем да я видим, категорично доказва че това е комунистически фейк.

277

човек от народа

преди 2 години

И Бойко и Радев ще влязат в историята, но по различен начин.Бойко като строител и вдигнал трикратно доходите на българите, а Радев като завистлив разрушител и разединител на нацията. Докарал мутрите в НС и опитал да унищожи българите.

276

Анонимен

преди 2 години

До 1Не е казал нищо, защото такава къща няма.

275

1

преди 2 години

На това интервю,пред L,EUROPEO,дали е казал,нещо за Барселонската къща.

274

Киро

преди 2 години

За теб е играчка,а за другите не .

273

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов имате още 2 месеца на свобода!След това я камилата, я камилара - знаете поговорката!А съврти повече не давайте!Ако бяхте ремонтирали затворите щяхте да имате едно приятно бъдеще, но сега не Ви завиждам!

272

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ ГРАЖДАНИТНО БОРИСОВ, ТИ КАТО ПРЕМИЕР ИЗПОЛЗВА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА САМОРАЗПРАВА !!!! ВЪН ОТ ВЛАСТТА ВЪН ОТ БАНКЯ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МУТРО ***

271

1

преди 2 години

Драги ми от ДНЕС БГ,стига сте публикували,снимката на този индивид,българския народ,го забрави.

270

Не играчка, далавера

преди 2 години

Държавата, Бойко не е играчка, прав си. Лошото е, че за теб държавата беше средство да си пълниш чекмеджето.

269

Анонимен

преди 2 години

Аха, тук гледам са му аресали прическата на Дилов-синята брада и полу темето. Само пробвах да разбера как да се причеса и аз и ето разбрах. Полускалпел и синя брада, ама съм жена и с брадата ще се измъча.

268

Анонимен

преди 2 години

Борисов е лидер, дипломат, съобразителен държавник, човечен.Имахме късмет с него.Държавата преживя възход.Новите ръководители в държавата не вдъхват сигурност.

267

Анонимен

преди 2 години

Нарциса Тиквонии си мисли, че от неговия джоб парите отиват към Народа.Колосална грешка на лицето с ментални проблеми и кюлчета в чекмеджето.

266

ПроСоТо

преди 2 години

До АнонименДиловия син на баща си е просто една фъфлеща карикатура!И НЕ,не става за "депутатин" !

265

Анонимен

преди 2 години

***,много правилно са го кръстили в РУСИЯ.

264

Анонимен

преди 2 години

Страшна прическа има Любо Дилов. Така като го гледам-става за депутат. Но само от Герб

263

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че много трудно би станал политик от пожарникар. Трябват дълги години четене, стажуване, пак четене и най-важното голям хъс за тази дейност. Във "Винету" няма капка теория на политиката, като кмет на София или гл.секретар на МВР политика не се изучава. Обиколките с джипа из страната веднаж-два пъти ще излъжат хорицата в провинцията да гласуват за ГЕРБ, но третия път тръгват в ход СИК,бай Мишо с калема, преди това кметовете и накрая София тегли шута на ГЕРБ.Сега на ред е истинският генерал

262

българин

преди 2 години

Да, Борисов, не е играчка, но 10 години БЕШЕ.Добре поиграхте!