154

Анонимен

преди 2 месеца

Докато тоя ояден морж,Валери винкела и магарешки се чудят какви схеми пак да измислят,че пак да се докопат до парламентта и властта под знамето на (патриотизма) ,то истинските патриоти от Възраждане бяха на площада в центъра на Бургас да защитят от извратените содомите семейните и християнски ценности .По делата им ще ги познаете както е казал Господ Христос .

153

Гергана

преди 2 месеца

Недопустимо е на държавни постове да работят пенсионери ! Това се отнася и за министри, депутати, президенти !!!

152

Анонимен

преди 2 месеца

Някой форумец беше задал въпрос.Та Каракачанов с какво образование е и какво е завършил?Калинките много навредиха на данъкоплатеца.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Като си помисли човек самия Каракачанов с какъв професионализъм и какви качества стана министър и му е ясно за какви калинки иде реч.

150

до 152

преди 2 месеца

Калинките ми пляскат минуси. Чувствителни и засегнати.

149

.

преди 2 месеца

Сменяйте всички заемащи важни постове.Помислете за намалянето на броя на депутатите.На тази малка държава не са необходими толкова хрантутници да стоят в парламента да си човъркат телефона, да спят или да си бъркат в носа без да ги е грижа за нищо.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Шкембе, ти си заличен.Няма те в схемата.Извън борда си.

147

СС

преди 2 месеца

Редукция на цялата администрация и дирекции,много калинки !!

146

Анонимен

преди 2 месеца

Честно, не очаквах, че калинките на Каракачанчо са толкова малко и безпомощни. С последни издихания плюскат плюсове и едва насмогват. Айде още се надупете дуп, че че пръц.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Каракачанов, ти гледай да не прекаляваш с дамаджанката с гроздова ракия.

144

Иван под прикритие

преди 2 месеца

= на патриот !

143

Иване ако имаше лу--

преди 2 месеца

страция нямаше да се правиш на патриот . Аман от ДС / сътрудници ,доносници и прочие / патриоти . Как пък станахте демократи ,консерватори и патриоти , все се нагаждате .

142

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя залага на някаква измислена джендърска карта и я размахва като бостанско плашило, че това щяло да заличи нашите ценности. Къде ги видя тия джендъри, бе каракачанов? Всеки ден правя крос по улиците на 2 квартала и един джендър не видях? Ти да не ходиш по специални барове и оттам да са ти впечатленията?

141

Анонимен

преди 2 месеца

Палячоооо крадлив баш ти да даваш акъл

140

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ШКЕМБЕ ВОИВОДО,НИКАВО ПОМИРЕНИЕ С ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТЕБ И БОРИСОВ.НА БЪЛГАРИЯ НЕ СА И НУЖНИ ПАРТИИЦИ В УПРАВЛЕНИЕТО.ТЕ ПОКАЗАХА ЧЕ ОСВЕН ДА КРАДЪТ ДРУГО НЕМОГАТ.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Няма как ДС партизанин да се пише ВМРО.Каракачанов вие лъже-патриотите не ставате за нищо полезно.Българския данъкоплатец иска работа, спокоен и сигурен живот.Ти отивай в Македония и там се прави на умник!!!

138

?

преди 2 месеца

Нещо за имота в тревненския балкан да кажеш?????

137

-

преди 2 месеца

не се напъвайте - народа ви мрази безплатно! Ние бяхте ПРИЧИНАТА герберунгелите да лашкат нацията още 4 мъчителни години! Хората ПОМНЯТ! Сбогов и у лево!

136

Анонимен

преди 2 месеца

Чао, Краси. Дано повече никога си нямаме работа с тъпата ти националистическа персона.

135

Гъбаркане

преди 2 месеца

До Анонимен 95Баба Мика кога е супер, когато е с празен, или когато е с пълен пам'перс? Нямате кадри и насилвате старите хора да ви запълват експертизата! Щом опряхте до треторазрядната ветеранка е ясно, че сте кръгла нула! Видяла жабата, че..... Ама и Доган е виновен, защото ви спусна непосилна задача, та да се излагате, като киф'ладжии. Славчо е за никъде, ни напред, ни назад за'валията. Трябва да си плаща за порциите. Да го ожали човек, че нали бил болен! Е, стига сме се гъбар'кали с вас!