41

Анонимен

преди 2 години

Около мен и мой познати загинаха двайсетина човека от Ковид, а един спихоо по -долу казва, че нямало вирОс! Категорично съм поне още 1 години задължително маски в Лидл, Кауфланд, автобуса, метрото, трамвая, тролея , таксито, аптеката, моловете, киното, театъра, операта и др.

40

Анонимен

преди 2 години

скоро няма да отпадне носенето на маски. След индийския щам ще дойде още по-заразен и така поне 10 години или колкото им е кеф на правителствата да мачкат хората.

39

Анонимен

преди 2 години

до 52Здраво си се паникьосал от Коронавируса! Дори си стигнало до неговото отричане и несъществуване! Замислил си отивай веднага на лекар!

38

Чобанов

преди 2 години

Скоро ще отпадне забраната за носене на ***.

37

Анонимен

преди 2 години

"Вируса мутира бавно"... каза проф. ЧорбановА щабчето ревеше че мутира бързо и не могат да му хванат спатиите на вируса, затова били и новите щамове, щото бързо мутирал...Загубил апетит и тогава се усетил че нещо не е наред, въпреки че кръвната картина показвала че нещата не са наред....Всеки лангърка нещо и целта е една - дезинформация на обществото, насаждане на страх и паника.Ам... побой де, а?

36

Леша

преди 2 години

Само платените вият за маски. Щом им плащат от НПО-та да сеят пропаганда за намордници, замислете се, на кой му трябват тези маски?Маската - бървия белег на звяра, част от дрес кода на сатанистите. Маската означава, че са ви подчинили, че сте никой, че тяхната воля е по- силна от вашата. Бездушните *** подчиняват хората с душа - тъжен свят.

35

Анонимен

преди 2 години

На запад при цивилизацията носенето на маска и спазването на мерки се счита за признак на цивилизованост и култура, децата от малки се приучват да носят маски и да комуницират през пластмасови прегради, а родителите правят дори секс с маски. Само в диви и изостанали азиатски и африкански страни като Русия и Занзибар не спазват мерките и не носят маски!

34

Анонимен

преди 2 години

Това с хипохондриците вървеше преди да има 30 хиляди надвишена смъртност, мангъроиди мръсни.Късайте си дипломите и се връщайте на село.

33

Анонимен

преди 2 години

До Категорично НЕ!не излизай от вас тогава, хипохондрик. Няма да лисваш на света.

32

Споко

преди 2 години

Ще ще дойдат нови щамове, и намордниците ще останат и хората ще стоят затворени в къщи. Без пазари и суровини икономика не се прави, а Путин показва анимационни филми, така че пригответе се за дълга пандемия.

31

Анонимен

преди 2 години

Чорбака трябва да поддържа партийната линия на славуца и тошко сценаристчето.

30

Анонимен

преди 2 години

В Русия строгите мерки са отменени още от миналото лято, дори много преди да се появят ваксините и руснаците пътуват свободно във всичките 22 държави на Русия, докато в ЕС свободното пътуване е отменено а полицията арестува и бие ако си без маска на улицата. При това Русия има много по добри показатели по отношение на вируса отколкото на запад където налагат репресии.

29

Анонимен

преди 2 години

Тези маски, тестове и инжекцийки, си ги наврете в ядрения кратер, кафявата база, разпраното отверстия, oпърдянaтa пещера и тнт.

28

Анонимен

преди 2 години

Чорбанов, ти нали го беше изкарал, пък се оказа, че си ни излъгал? После те тресна Ковида и се озова в болница, иначе го наричаше грипче, безсимптомно и т.н. В главата ти е чорба, направо мътеница!

27

Тялото

преди 2 години

За едно нещо не е прав. Последното проучване в САЩ доказва, че ако си го прекарал и си сложиш само 1 доза ваксина получаваш повече антитела и клетъчен имунитет от най-тежко прекаралите, както и от всякаква комбинация от ваксини.

26

Анонимен

преди 2 години

ЗАБРАНА? за носене на маски на закрито...що за несериозно отношение!

25

Анонимен

преди 2 години

Моите уважения към учения, но бях разочарован от множеството измислици, пожелания неподплатени с факти и някои откровени неистини, които изрече в предаването на Любенов.

24

хирург

преди 2 години

Маската за мен е част от задължителното работно облекло и никога не я нося навън. С удоволствие дишам свежия майски въздух след работа без да го прекарвам през един излишен атрибут! Хубав ден ,българи!

23

Анонимен

преди 2 години

Не разбра Чорбанов, че не само неговата работа е важна, но и хората да се ваксинират на време!

22

дедо от село

преди 2 години

Напълно е излишно носенето на тези па,рцали по улиците и където и да било!Маската е защитно и предпазно средство при близък контакт на човека с болен при работа в запрашена и опасна среда и то за определено време, а не за постоянно! Другото е терор и пълна глупост и лъжа!