61

Анонимен

преди 2 години

До гогичИ колко ти е титърът на антителата. И да е висок повечето от тях са нефункционални, важен е Т клетъчния имунитет, ако ти въобще си чувал за това понятие.Имунитетът на изкраалите Ковид не е до живот, тива не е варицела.Не ми давай акъл за правопис, защото си неинформиран и не си ми на нивото!

60

мале леле

преди 2 години

До ACDCЕствствено, че са повече, щото и тестовете са 100 до 10000 пъти повече :)

59

гогич

преди 2 години

До Анонимен 69Аз съм изкарал ковид като лек грип преди повече от 6 месеца и продължавам да имам много антитела, за разлика от твърденията на много "специалисти", че те изчезвали след няколко месеца. А и ти ще го изкараш рано или късно - с или без маска. *** като гледам какьв си страхльо, май ще се набоцкаш с ексеприменталните ваксини. А, и се научи да пишеш грамотно!

58

ACDC

преди 2 години

С такива професори четвъртата вълна е неизбежна. Достатъчно е да отбележим, че новите случаи сега са 10 пъти повече от новите случаи по същото време преди 1 година.

57

стига бе

преди 2 години

До Анонимен 70След като почти всички го изкараха...

56

гогич

преди 2 години

До Анонимен 661. Виж числата - със макси (вкл. и ффп-маски) и без макси, вируса си върви, бройките са аналогични (макар и с леки флуктуации)2. Няма нито една статия, че маските реално спират вируса, само ДОПУСКАНИЯ, че намалява разпростарнението му.3. Дай ти доказателства за ползите от маските. Доказателства, не допускания за ползите им.

55

Анонимен

преди 2 години

До Носете противогазиИма само 62 случая след като други хора,които не говорят глупости като теб си свършиха работата и ограничиха до минимум епидемията.

54

Носете противогази

преди 2 години

Защо маски - те не ви пазят грам!Онзи ден седя в парка - на 15 метра от мен едни хлапетии пушат марихуана.Вятърът го носи и ми мирише...Има ли разумни да осъзнаят, че нито от маски, нито от дистанция има смисъл!Днес в София има само 62 нови случая - причината е, че хората масово са прекарали вируса и той изчезва.Ваксини, маски, дистанция - това са приказки за наивници и милиарди печалби за политици и фармацевтичната индустрия.

53

гогич

преди 2 години

До Анонимен 63Елементарно - нямаш право да говориш с маска, не можеш да дишаш нормално. Маската стана символ на отнетата свобода. То и германските депутати ви го казаха, дано да го разберете "Рано е за връщане на правата и свободите на гражданите". И товаза вирус със около 1% смъртност (и в БГто е толккова, ако се вземат предвид всички изкарали го, а не само официалната статистика).

52

Анонимен

преди 2 години

До гогичАз ти написах минус. Ти в качеството си на какво твърдиш, че не помагали маските - като експерт по епидемиология и инфекциозни болести ли?

51

Анонимен

преди 2 години

Чорбанов не е лекар. Не разбира нито от инфекциозни болести нито от епидемиология.В живота си не е лекуват болен от Ковид.Есента твърдеше, че нямало да се ваксинира, защото ваксиниъе били безсмислени, той го бил изкарал.Март се зарази, не участва в кампанията на ИТН един месец. Излъга, че го е карал.За такъв става въпрос, вие ако искате му вярвайте

50

гогич

преди 2 години

Този смотльо, който ми е сложил минус - да каже кое от написаното не е вярно - за Германия, за Австрия, или за липсата на доказателства, или...??? Много ***, фенове на ковид, много нещо .. Вирус че има, има. Ама голям социален експеримент направиха с него - отнемане на свободи, затваряне на хора без причина, употреба на неодобрени ваксини (само временно разрешени под условие(..

49

Анонимен

преди 2 години

До гогичИ как точно им запушват устите маските?

48

гогич

преди 2 години

До Анонимен 56Така е, маските не помагат, но се харесват на политиците за запушване устата на хората и за тяхна облага-вижте Германия, където политици са следствени за получени големи суми от пропангандиране носенето намски (и то определени видове), в Австрия канцлера им също е заподозрян за въвеждане на ффп-маските чрез свързана фирма...В Австрия броя на заразени от въвеждане на ффп-маски е същия като с обикновена маска...Да не говорим, че няма едно научно доказателство за ползата от маските

47

Фалшива новина

преди 2 години

НеистинитеОще в заглавието, което после го има и в новината - няма забрана за носене на маски на закрито, а точно обратното - има изискване да се носят маски.Казва:Говорим за 1 млн. ваксинирани у нас плюс 350 000 българи, които официално са прекарали вируса, но реално тази цифра е много по-висока", каза той.Няма 1 милион ваксинирани в България. Дозите са над 1 милион, а ваксинираните са под 700000. И разбира се 350000 не е цифра, а число. Тъжно е когато някой не разбира разликата.

46

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Маските да са само по желание, за хората, които още не са изкарали вируса или се страхуват! Обещавам да не им се подиграваме. ... много.

45

Анонимен

преди 2 години

А от мойте познати никой не почина, някои се разболяха и го изкараха кой по-тежко, кой по-леко, но никой не е починал. Този вирус е по заразен, но има по ниска смъртност от обикновения грип. Този по-долу който пише, че 20 негови познати са умрели от вируса очевиндно лъже.

44

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани доживот да са с маски. Те са най-опасни!

43

Анонимен

преди 2 години

Маските нямат нищо общо с вируса. Маските са заради анимационните филми на Путин които той прожектира преди година две.

42

Анонимен

преди 2 години

В Белорус никога маските не са били задължителни. Там запазиха здравната си система от времето на социализма и нямат проблем да поемат теждките случаи на ковид и да им предоставят подобаваща лекарска помощ. А от маските няма никаква полза - това става ясно след повече от година насилие и полицейски репресии на запад - никакъв резултат.