81

Анонимен

преди 2 години

Най-малкото което ме вълнува е дали ще отпадне скоро изискването за маски.Повече искам да разбера на влизане в България дали ще ни бъркат отново в носовете и гърлата?И ако толкова е необходимо това, да го направят безплатно!Защо за ваксинирани може (които също разнасят вирусите), а за неваксинирани не може???Да ви се не види и фашизма!!! Тогава направете ваксините платени: По 120 лева на доза!

80

българин

преди 2 години

Вчера и днес буквално влизах в столични магазини от категорията хипермаркети, естествено маскиран и костюмиран.Еми, на няколко пъти ми се наложи да кихна. Потекоха ми секрети от носа, наложи се да се бърша. Не не съм чумав. Не, не съм болен от проказа, чума, туберколоза или каквото се сетите още заразно. Просто сезонни вируси. Всички ние бъкаме от вируси, дали ни харесва или не, но нито умираме, нито се нуждаем от респиратор и нямаме температура.Е, как да си изчистя носа с маска???!!!

79

българин

преди 2 години

Абе новото правителство, ало, кога ще уволните оня брадясалия... главния здравен инспектор???!!! Сменихте шефа на Агенция Митници, сменихте оная ци-***-ка на Агенцията за Инвестиции, кога ще смените и Ангел Локумчев???Залагам големи надежди на новия здравен министър!Доктор Стойчо Кацаров е изключителен специалист и отявлен критик на самозваните "доктори", "професори" и "академици" на Бойко Борисов по "управлението" на пандемията.Не знам Бойко как "управлява" пандемия - може би като пожар?

78

Анонимен

преди 2 години

Маските ще отпаднат едва, когато решат големите корпораций ,че са си набавили нужната печалба и тогава ще обявят края на вируса !!!!

77

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 2 години

Наблюдавам, че мои роднини и поизнати след "ваксинирането" сае стаенали злобни и раздраезнителни, а бяха сърдечни и добри хора....Не знам какво се случва, но това с генните ваксини си е античовешки заговор.

76

Анонимен

преди 2 години

Изискването пада като влезете групичка яки мъже и никой не ви прави даже и забележка че не носите маски.

75

От Берлин

преди 2 години

Истината е, че: - Короната се използва за превъзпитание към нови форми на обществото. Послушание, роболеотност, постоянно наблюдаван и наказван... Послушен и благодарен за всяка троха милостиня от,, новите бъдещи господари"..! Нова форма на Фашизъм, скрит под названието,, Неолиберализъм"...! Предполагам и ще има и,, лагери" за непокорни антиваксъри... Според вече приета поправка в немският здравен закон - може да бъдеш насилствено имунизиран , ако представляваш,, опасност" за обществото...!

74

Анонимен

преди 2 години

Ще махнем маските, но не благодарение на твоето пророкуване, а защото коронавирусуплахата се издъни и се търсят нови начини за ошашаввване на населението. Очаквайте включване до края на годината. Иначе казано, короната не обхвана в истерия достатъчно голям брой световно население, въпреки неистовите усилия.

73

Анонимен

преди 2 години

До До 84Сменяш маската умник. Или я переш, никой не те кара да ходиш със сополите и лигите в маската. Сериозно, колко ум трябва да имаш че да не се сетиш какво се прави.

72

Анонимен

преди 2 години

"Хората, по които плю го спасиха, а той вместо да си посипе главата с пепел и изчезне..."Те посипат тебе с пръст ...

71

Анонимен

преди 2 години

"забраната за носене на маска на закрито"Аа ... ко?

70

До 84

преди 2 години

Нека сложим по едно парцалче на ауспусите на колите и да дишаме чист въздух по градовете!Кой би повярвал в горното твърдение, но маса народ вярват, че маските филтрират атмосферата...Някой вярва ли, че маската спира нещо?Ти като кихаш и кашляш го правиш в маската и после с лигите ли си ходиш?

69

Анонимен

преди 2 години

Само да напомня на вирусолозите у форума, че маската не те предпазва, тя предпазва другия срещу теб, от твоите вируси, когато говориш, кихаш или се смееш. Един човек да го прочете това и да го разбере, ще е от полза.

68

Слободан

преди 2 години

А лъжливото овчарче, което плю по НОЩ от студиото в Левски Г, твърдеше, че го изкарал ковида и накрая се тръшна в спешното. Хората, по които плю го спасиха, а той вместо да си посипе главата с пепел и изчезне...влезе в парламента от партията на клоуна. Сега пак плюе. Е, кажете после, че нямаме пълна свобода на словото и празнословието. Направо слободия.

67

Анонимен

преди 2 години

Ваксините боли вредни, а пък въздуха е чист, храната е пълна с витамини и домашна, цигарите не са вредни, а алкохола е полезен. Явно всеки вярва каквото си иска, жалко едно време преди интернета се е смятало, че хората са необразовани поради липса на достъп до информация и образование.

66

анонимен

преди 2 години

И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

65

Анонимен

преди 2 години

"Няма нито една статия, че маските реално спират вируса, само ДОПУСКАНИЯ, че намалява разпростарнението му."Хах! Каза допускания ...

64

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не предизвикват аутизъм ... просто така сте си родени.

63

Анонимен

преди 2 години

Веднага да се махат всички маски и мерки неви искаме никакви ваксини и лекарства всичкое лъжа и измама стига вече с тоя лъжлив цирк и верус долни лешояди бог да ви накаже най скоро време

62

Анонимен

преди 2 години

До гогичДоказателствата са в учебника по епидемиология. Ти ми дай доказателства, че Земята не е плоска?