29

До До 9

преди 2 години

Това, което пишеш не е задължително да е истина. Това си прочел, в това си повярвал. Доверил си се. Защо мислиш, че щом си прочел нещо си прав? Или така е по-лесно? Да си на страната на мнозинството?

28

До До атанас

преди 2 години

Ахам, щото като си избрал да се ваксинираш автоматично ставаш по-умен, а реално си една овца слушаща покорно без да разбира нищо, но другите били ***, че имали съмнения или са преценили, че е ненужно.

27

Анонимен

преди 2 години

още ще се мре!

26

Анонимен

преди 2 години

да ги затворят, нищо да не каца и излита от там. Това е много сгганн там един милиард. Е Мангъров им пратвтв да ги съчкосва. Те и без това се горят по клади

25

Анонимен

преди 2 години

щото е безсимптомно за това реките пълни с трупове

24

Anon

преди 2 години

Никакво отпускане. След индийския щам ще излезе друг. Не може да поемаме никакви рискове. Локдаун до смърт!

23

До атанас

преди 2 години

Танасеее, навсякъде изследванията показват, че именно стресираните и необразовани ги е страх от ваксиниране. Примрели от страх и ужас, че някой прави експерименти с тях. Конспиратори с по две мозъчни клетки - това сте вие. Нормалните хора с образование, критично мислене и разсъдък вече се ваксинират. И не се хаби да спориш с мен, защото това са данни от проучване. Харесва ти или не- не се ваксинират неспособните да мислят, отдалечените от науката и морално ощетените. Толкова.

22

Анонимен

преди 2 години

"Такива като тебе не излизат от джоб центъра нито в България, нито в Англия.-----------#Не познавам българи, да спят по улиците, нито зная подобни, които крадат или гостуват на JCP, но когато имаш гражданство и фирмата не работи, ти дават пари.Дават на МИЛИОНИ работили и плащали данъци. Да се откажа от HMRC грантовете ли? Или от т.нар. Universal Credit? Ta това са хиляди паунди даром - да не съм факинг комунист или тотален сбърканяк?

21

Анонимен

преди 2 години

Ами спрете да си внасяте индийски хора.

20

Анонимен

преди 2 години

Такива като тебе не излизат от джоб центъра нито в България, нито в Англия и постоянно пълнят вестниците, че българи вършат престъпления и просят по улиците.Жалко, че Хитлер не ви прекара всичките през пещите, защото животът щеше да е много по-лесен за всички.Но никой не знае, и на вас може да ви излезе късмета пак, но този път всички да минете през пещите...

19

Анонимен

преди 2 години

хак ви е..изгонихте европейците и напълнихте Англия с индийци и пакистанци..

18

Не!

преди 2 години

Чакаме имунитета, споко, ей къде е 2035та.

17

Анонимен

преди 2 години

От 17 т.м., т.г. ВСИ ресторанти, пъбове, музеи, библиотеки, книжарници, пазари, базари, работни площадки, кантори, офиси,... отварят врати, вкл. университети и прочее.Не зная как е далаверата в България, но тук всичко е наред, четирицифрените грантове* от HMRC продължават, плюс ежемесечните бонуси от JobCentrePlus, говърмънтът плаща за всичко и на никой не му дреме за нищо.Вси колеги са ваксвани с AZ и не съм чул некой да е дал фира.============* заплащането е в паунди, а не в рубли

16

LOL

преди 2 години

Борето каза 21 юни, но не уточни коя година

15

Анонимен

преди 2 години

Кат гледам снимката - тоя е объркан и без индийския щам обърква цяла Англия. Затворете го на тъмно място за 10 дни - или ще се побърка съвсем или като излезе и ще махне локдауна в Англия.

14

До 9

преди 2 години

Ако си набоден с РНК ваксина, около 14 ден РНК дава фира и вирусния белтък спира да се произвежда. Имаш до известно време антитела после и те изчезват. Обаче ако те налази вируса, хоп те отново се произвеждат скоростно, щото тоя белтък е вече стар познат, матрицата е позната. Има една китайска ваксина дето съдържа белтъка готов, но той пък бързо се изпикава със извинение и ефекта е слаб, точно си се запознал с него и бяга. Какви вълшебни ефекти имаш предвид ?

13

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите са ни подготвили и нов щам, следващ Индийския. Спокойно, един по един.Ще има 4-та и 5-та вълни и т.н. докато си изпълнят целта. Ако още не сте убедени, не мога да ви помогна. А че и ваксинираните умират показват фактите от Германия - 2700 починали след ваксинация до 1 месец. Не дават данни след 30 дни, не водели статистика.

12

Перничанин

преди 2 години

Вие въобще знаете ли Великобритания с каква населеност е и тези смешни числа 2 хиляди на ден и 17 умрели какъв процент е. Та ние до миналата седмица имахме по толкова само че с почти 200 починали на ден. А мисля, сме една идея по-малко като население.

11

Анонимен

преди 2 години

Ето какво е заключението от последното проучване доколко Модерна или Файзер или АЗ или серум от преболедували неутрализират индийския щам : Намалена чувствителност, но неутрализират вируса - т.е ако те гепи, ще оцелеееш, ако имаш склонност да го караш тежко, ще ти се размине леко тов път. Обаче ако не си го карал досега и не си ваксиниран - виж тия от Индия.

10

Анонимен

преди 2 години

Вълната се надига, надига. Споко, не се ваксинирайте. Това е само едно грипче!