28

до Хемус

преди 2 години

Ааааааа ама си на 10 минути от града, нали?! Хаахахах, ама защо бе ,пич, нали на село е много хубаво? Ама пак гледаш да си на близичко до града, за всеки случай. LOL

27

Хемус

преди 2 години

Пичове стига живхте като скотове!Сега поне материали има,може с няколко клипа от нета да си направите имота на село!Хора са минали на локално парно и соларни системи!Стига с това цепене на дърва!Засадете малко райграс,някое декоративно животинче,една беседка си сложете,скара,пей сърце!На десет минути съм от града,не ми пречи!Латиноси в Осеново,Климентово,Куманово,Кичево и Орешак няма,освен от БКС-то!А и нямат шанс да минат през селото!

26

Анонимен

преди 2 години

Да, мутропитеците мога да си позволят да си купят къща за 200 000 евро и да си отглеждат шкембето целогодишно. С партийни куфарчета всеки го може това общо взето. Говорим за нормалните хора, които трябва да работят и да гледат деца в сема без никаква инфраструктура, без здравен център, без детски градини и училища, без полицаи, с ромски набези, без канализация и т.н. и т.н.

25

Хемус

преди 2 години

Приятел булевард 'Княз Борис'( бивш Ленин),на кръстовището с 'Цар Осовбодител' (Васил Коларов',какво ти говори!?Ей така с г-н Даниел Леон,направихме една сделка като му дадох едно парцелче да строи,а той ме компенсира с четири апартамента!Два от тях ги завъртях за къща в Осеново!Така че,ако си рекъл може да си го мерим кой е варненец!И в широк център имам имоти,на границата с кв.Чайка' и 'Левски"!Така че не ме впечатляваш с тераса на центъра

24

тъжно бг

преди 2 години

По селата само бг погребения и ромски сватби кючеци.

23

Анонимен

преди 2 години

аз имам едни познати,които живеят в един такъв блок в софия...една нощ пламва апартамента под тях през нощта и едва се измъкват с децата от блока...само няколко минути след като напускат жилището,пламва и техния апартамент.сега трябва да се бръкнат още минимум 50-60 хиляди лева,за да го направят що-годе годно за живеене...а и същевременно плащат заем за това жилище.

22

До 16

преди 2 години

Какви дърва бе?Живея на село и се отоплявам с локално парно на пелети ,а имам и 4 климатика.Токът никога не е спирал,улиците зимата се почистват.Имам си слънчеви батерии на покрива,двор с ливада,цветя,люлки и пързалки за децата и басейн.Лятото лежа на шезлонга, хвърлям пържоли на барбекюто,къпя се в басейна.Пък нека ми е зле.

21

Анонимен

преди 2 години

"Лятото са много смели, но зимата, като трябва да цепят дърва, да палят печки, когато падне снега и токът спре, няма кой да им почисти улиците, да им донесе хляб, да дойде лекар, тогава ще ги питаме пак..."Ние плащаме на хора, които правят това.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени още нещо,лягаш си вечер и не знаеш дали няма да се събудиш през нощта обхват от пламъци,тъй като не знаеш дали съседката от долния етаж не е забравила включена електрическата печка...има доста случаи особено напоследък,при които един апртамент пламва и още поне 4-5 около него стават необитаеми...

19

Анонимен

преди 2 години

Преди живеех в София, в блок епк, на 15 мин пеша от центъра. Разбити тротоари, коли навсякъде, над блока ниско минават самолети, комшиите крещят, канала мирише, асансьорите спрат и пеша до 12-тия, *** духат на клиенти на паркинга, намръщени, неучтиви хора, ***, лющени семки, кучета домни и бездомни и техните биологични продукти.. Не ми се връща.. Няма да го повторя. В Англия съм в момента (не в Лондон)

18

Анонимен

преди 2 години

истински ад е да живееш в жилищна кооперация в голям град...типично по байганьовски има толкова много неуредици,че направо ти идва да се хвърлиш от 8 етаж.купища неплатени сметки на съседи,мръсотия на входа,смрад от кучета и котки,всеки със своите чудадости-невротички,истерички,луди,пияници,развратници,постоянно някой нещо ремонтира,нонстоп някой се изнася и ностоп някой се нанася.не благодаря!

17

SHEFA

преди 2 години

До Инспектор-НЕГРАМТЕН СЪМ-КАК ДА ПИША ГРАМ0ТН0?-КАК?????? :?

16

Анонимен

преди 2 години

всеки нормален човек се стреми към нормално самостоятелно жилище в повечето случаи къща...лошото на големия град е,че изключително скъпо и същевременно трябва да споделяш общи пространства с още поне 20-30 семейства...и познайте какво се случва...купища неуредени взаимоотношения и с години не плащани сметки.дори в елитни квартали като лозенец и иван вазов например има жилищни кооперации,където хората масово не си плащат сметките,а пощенските им кутии преливат от съобщения за плащане на сметки.

15

SHEFA

преди 2 години

До варна-ТУКА СИ МНГ0 ПРАВ-НА ЗАПАД ИМАШ Д0СТЪП Д0 ВСИЧК КАДЕТ0 И ДА СЕ НАМИРАШ.-ЗДРАВЕПАЗВАНЕ-ЛИНЕЙКАТА ИДВА 0Т 7 Д0 10 МИНУТИ.И НЕ ТЕ ДЕРАТ С ПАРИ-ДРИ И ДА НЕ СИ 0СИГУРЕН НЕ ТИ 0ТКАЗВАТ П0МЩ.

14

Анонимен

преди 2 години

"Градски удобства"? Хахаха... Хахаха

13

Анонимен

преди 2 години

Напротив, сега имотната мафия се опитва да пробута на ИТ-тата миризливи гредореди от балканската война за по 100 000 евро.

12

Инспектор

преди 2 години

До SHEFA Не крещи,бе и пиши грамотно!

11

Анонимен

преди 2 години

Лятото са много смели, но зимата, като трябва да цепят дърва, да палят печки, когато падне снега и токът спре, няма кой да им почисти улиците, да им донесе хляб, да дойде лекар, тогава ще ги питаме пак...

10

Анонимен

преди 2 години

Само по документи обаче. Когато направиха КППтата миналата година масово си смениха адреса хората на село, но никой реално не се е преместил. Какво да прави там? Има ли лекари, аптеки, магазини, полицай, детски градини, училища? Истината е, че на село няма нищо.

9

Анонимен

преди 2 години

Имотната мафия изпусна ИТ-тата. Агнетата избягаха от кошарата.