294

Ама смее ли...

преди 1 година

А СИНОПТИЧКИНА що не се барне на едни избори с ГЕНЕРАЛА...

293

Не извратен тип

преди 1 година

Тоя пише така сеедно Радев строи руски поток със парите на данъкоплатеца и го инспектира със вартолет,сеедно радев 2016 г ходи до Баку два пъти на тайни срещи с Путин-Шарлопов проговори за тези срещи бе убит като Ваньо Танов.Ама те *** са руска групировка ама за тях мълчиш ел президенте

292

Анонимен

преди 1 година

Мая до кого се допре го ползва за стъпало и избутва в калта. Затова Бойко веднага я отсвири. Тя сега като въртящ се вентилатор навсякъде кал разхвърля.

291

Анонимен

преди 1 година

Генерал-лейтента, кога ще бъде публично разжалван?

290

Анонимен

преди 1 година

Румене държавата не е военно поделение и не се управлява с укази. Що ли ти даваме акъл. Ти вече си се оплел като пате в кълчища и менторите ти почват да те изоставят.

289

Чембер по кратуната

преди 1 година

когато си получил от Тиквата, когато си ставал президент е достатъчен срам да си мълчиш и да не изпълзяваш от мишата си дъпка! Разбра ли?

288

spoko!

преди 1 година

НЕ СЕ БЕЗПОКОЯ, ЗАЩОТО В КРАЯ НА КРАИЩАТА ПОСЛЕДНАТА ДУМА Е НА ДЖОУ БАЙДЪН. РЕШЕТНИЦИТЕ ТОЗИ ПЪТ СА БИТА КАРТА...

287

Анонимен

преди 1 година

Дори бракоразводният адвокат Петър Стоянов изглежда интелектуалец сравнен с Плевнелиев.

286

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов,Сидеров,Копейкин и те са русофили и агент на ДС към КГБ,що не взеха те цялата влсат ?

285

5

преди 1 година

Нямате 10% от багажа на Росен, натискайте си парцала, не може да се намажете на малкия му пръст!

284

От народа

преди 1 година

Плевенлиев, ти си кай-умерзения, най-подкупния, най-наглия президент, когато някога България е имала. Ти си подкупен, обслужващ само мутрите. Нищо не допринесе за България, дори една частица положителни нещо за държавата. Теб също трябва да те съдят!!! Никой от нас тук не е русофил, мошеник такъв...

283

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

Малко ти беше да загубиш сина си.... и новото ти дете да се спомине, а ти само за свещи, жито и лекарства да си харчиш парите. Амин!

282

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 292. Мен не ме дразни, че Плевнята разказва, че в предишен живот е бил ирландска пастирка, но все пак той се пише християнин а църквата отрича хороскопите и преражданията. Така че Плевнята сам не знае какъв е и си противоречи. Казва, че се е отрекъл от православието и е станал евангелист, което му гарантирало по негови думи "непроменим европеец и цивилизован човек" а в същото време вярва в хороскопи и преражания.

281

Анонимен

преди 1 година

Роска не се занимавай с политика. че ставаш за смях. По-добре учи география и особено наблегни на планините.

280

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 305 Ако посочиш къде Путин е избил стотици хиляди ....това да не ти американската администрация , която след 2001 -а е отговорна за милиони жертви във военни конфликти по цял свят .

279

Анонимен

преди 1 година

306 Бла,бла, САЩ се оттеглиха от много горещи точки по света, но Русия остана, дори там, където превърна всичко в пепел и смърт.

278

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 296 В момента , който не играе по свирката на САЩ , попада под санкции . Какво каза твоят човек / Байдън/ по повод убийството на Кашоги , и че е станало по заповед на бин Салман - " Няма да налагаме санкции на СА , досега никога не сме налагали санкции на управляващ приятелска държава" Това е стандарта за налагане на санкции. Ако си дружка със САЩ , получаваш картбланш за всякакви беззакония , безчинства

277

Анонимен

преди 1 година

301 Но, затова пък, Путин, напълно оправдава това си прозвище, като уцелва много точно, на кого да сипе невичок, кого да ликвидира, къде да окупира чужда земя и избие стотици хиляди невинни жители, къде да анексира, да изнесе тероризъм, къде да хакне избори, къде да организира метеж...

276

Анонимен

преди 1 година

Идио.та американофил Росен Плевнелиев умира от яд, че държавната власт не е изцяло в неговите ръце, ако беше така той щеше да гарантира на своите почитатели ге.й парадчета, а на народа - смъртоносен разцвет, в последствие от американо-българската "дружба"

275

Анонимен

преди 1 година

293 Армията сме ние, които не трябва да позволим, да се извършва скрита, пълзяща, диктатура и превземане на цялата власт, от едрата, червена олигархия, която пере руски мръсни пари и крадени от държавата милиарди. Божков, Василев...