27

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам и мисля не само аз искам да попитам, Кой е този шофьор, който е убил детенцето? Защо никъде не пише името му? Скрого секретно ли е, какво е? Dnes.bg?

26

Анонимен

преди 2 години

Абе номер 26, как може под такава новина с такива усмивчици? КОЛКО ДА СИ ОСТРОУМЕН И ИНТЕРЕСЕН??? Кое ти е забавно в новината? Кое?

25

Анонимен

преди 2 години

В такива случай трябва да има оставки в КАТ, съдии и всички отговорни, а не да дремят по храстите в разни акции. Аз не знам защо тези пострадали, не са се саморазправили още? Когато няма работещи институции, трябва да има поне минимална справедливост. Ние живеем на оживен път и всеки ден виждаме джигити, нощем има олиг офрени с над 100-120

24

Анонимен

преди 2 години

ай стига бе изперкуляци може ли да ценцурирате К О Р А айде обяснете ми по какъв начин може да се ползва за каквато и да е обида или нецензурност??

23

Анонимен

преди 2 години

Някой виждал ли е детско столче за тригодишно дете? Дебела здрава пластмасова ***, подплатена отвътре с меки възглавници, обхваща от всички страни детето, с четириточков колан да го държи на място. Захваната към седалката с колана за възрастни, който е предназначен да удържи сто килограмов човек.

22

Анонимен

преди 2 години

Горкото детенце :( :( :( Ако не е било в столче, полицаите вече да са окошарили и някой родител в колата. Ай, моля ви се. Милата душичка....явно не сме го заслужавали това човече.

21

Анонимен

преди 2 години

Къде е Гешев . Шофиора на аудито минл на червено и убил дете.Реакция на Прокуратурат а няма.

20

Анонимен

преди 2 години

Във Варна им викаме "техеранци", те са главно селяците в морската столица :)) Нахални са, не се съобразяват с никой, големо самачувствие, големо нещо :)) Иначе моите съболезнования за починалото дете, дано да се съвземат родителите :))

19

Анонимен

преди 2 години

Хората, които обвиняват невинното семейство не знаят цялата информация защото я прикриват всички медии. Ударът е станал с над 100км/ч в градска среда, няма снимки и клипове по медиите и нарочно не се показват защото виновния за катастрофата явно е някой, който трябва да се прикрие.. Сигурно няма да влезе в затвора даже или ще кара 1 година домашен арест от чужбина...

18

От 4

преди 2 години

Ако не беше минал на червено.......Ми нали детските столчета са именно да предпазят детето точно от такива дебииилиитаци като оня, профучал на червено и дето не можеш да му предвидиш действията. Просто попитах, а тия, дето си возят дребосъчетата даже на предните седалки, веднага скочиха.Ако сам не се пазиш, значи си най-големият наивник.А убиецът ще се измъкне с тън-мън, прилоша ми, комар ме ухапа и пр. изпитани маневри. Едно дете си замина ей така заради "правилата са за баллааммурниците."

17

Анонимен

преди 2 години

Само на мен ли ми прави впечатление или детето е било без колан или не в детска седалка с колан ?Че онзи е виновен, виновен е за удара, но каква отговорност имат тук родителите на детето ? Така ли изпадат деца от коли ?

16

Анонимен

преди 2 години

Защо сте недоволни от полиция, политици, съдии и прочие - нали е демокрация бе български народе!За тези коите могат да ме разберат - политиците са такива какъвто е и народа, без по нататъшно описание или посочване!Както избира българския народ такива идват на власт и такива изпълняват властта!Вие всички си ги избирате такива и стига сте мрънкали - жалко за детето, но виновни са възрастните, за това, че няма правова система!

15

Хан Крум

преди 2 години

Въведете и спазвайте моите закони и всичко ще се оправи в рамките на една година. Гарантирам Ви.

14

Анонимен

преди 2 години

Голям смях.Айде, оня с аудито е ясен - виден селски кадър, бързал да хване червеното, че да не вземе да светне зелено. Ама се хващам на бас, че онези в гоУфа не са чували за колани и за детски седалки. Иначе няма как деца да изпадат от колите.

13

Анонимен

преди 2 години

Горкичкото малко ангелче! :(А тоя убиец го пуснали... Думи нямам! Минаваш на червено, убива дете и си те пускат без дори книжката да ти вземат. И ти продължаваш да си караш...

12

Анонимен

преди 2 години

Тотална реставрация на съдебната система. Докога съдиите ще се подиграват с пострадалите. Значи минал на чрвено ударил автомобила убил дете ранил останалите и накрая освободен по живо по здраво. Кой го освободи и какъв е тоя че е освободен. Някой човек на Мутрите ли е. Трябва да се започне да се действа по старият завет. Око за око зъб за зъб. А не по новият. Ако те ударят по едната буза обърни и другата. Бащата на детенцето да раздаде правосъдие. Ако чака на съда доста ще почака.

11

Анонимен

преди 2 години

Кръв за кръв - направо да го трупясът бокклука на място близки на детето !

10

Анонимен

преди 2 години

Дано виновния не мине между капките, както много други виновни... ей затова трябва да имаме правова държава, а не герберските изцепки!

9

Анонимен

преди 2 години

Минимум 10 години затвор за изверга нарушител на правилата за движение и убиец на невръстни деца! Трябва да следим това дело!

8

Селянина с Каскетя

преди 2 години

А извиниха ли му се, че въобще са го задържали? А дарителска кампания за убиеца ще има ли? За причиненото неудобство.... , че цели 24 часа е бил задържан? А наказаха ли светофара, че в момента, в който е преминавал убиеца, е светел червено, а не зелено? Ще осъдят ли родителите на загиналото дете, че са се мотали по пътя с нещастното си семейство, докато шофьорът на аудито е преминавал? Дайте му адреса на горкия задържан, да му изпратим всички по една пастичка #ПодариПастичкаНаУбиецБГ2021