12

комунист

преди 2 месеца

Братската Китайска Комунистическа Партия победи вируса, а сега остава да дезинфекцира Еверест, и - готово ! Затова са изпратени там алпинистите !

11

славянин

преди 2 месеца

''Въпреки молбите на правителството алпинистите да не предприемат изкачване на планината, туристическа компания заяви пред CNN, че над 30 от техните клиенти на Еверест са дали положителни проби за коронавирус. Има и още една криза, пред която е изправена страната - тази с недостига на кислород.''Последното изречение е върховен ''интелектуален'' бисер освен ако авторката има предвид, че Непал е високопланинска хималайска държава където въздухът е разреден!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Наистина много трябва да ти хлопа дъската да се натикаш сам в този джендем и да оставиш удобната цивилизация.И то за какво?Много мъка има по този свят.

9

Факт

преди 2 месеца

Мишките с маските и лъвовете без маските, лъвчетата дето виеха, че за тях линейка няма и звъняха на 112 през 5 мин :) Да ви и на лъвовете да ви и на целата психика болна ! Хахахахах

8

Факт

преди 2 месеца

Щото са по примитивна нация от българската

7

София

преди 2 месеца

До като има овце ще има и вълна... Бургер, вода, кола и тн даваме срещу ваксина да си сложите - до къде се докара опществото

6

Анонимен

преди 2 месеца

Защото фамилиите Шерпа ще виснат на социални помощи от боговете.

5

(-_-)

преди 2 месеца

И какво излиза накрая? Всичко е с цел богатите да станат още по-богати, а вируси винаги е имало и ще има.. Свински, телешки, sars 1,2,3.."Тези, които се отказват от основни свободи, за да си осигурят временно сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност." Б. ФранклинАйде, нахлузвайте маските и по дупките, мишлета!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Изкачването на Еверест отдавна е компроментирано като израз на героизъм и изключителни човешки способности. Учудващо е колко много хора продължават да се опитват да правят "уникална разходка" по пътека, осеяна с трупове и замърсена до безбожие с катераческо оборудване и всякакъв друг ***. Това е някакъв вид модерна глупост, лудост и е крайно време да бъде прекъсната тази порочна практика.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха на юпитер също е засечен ковид

2

Христо Христов

преди 2 месеца

Нормално е демократичните медии да цитират субекти като Алекс Тхикон, който очевадно не е способен да мисли и смята, че нечие правителство е длъжно да прави това вместо него.Защото това са демократите.

1

Сарс от Марс

преди 2 месеца

Хората тръгват подготвени за изкачване на Еверест, някой им бръква с клечка в носа и се оказват заразени от ужасна болест:)))) Кукловодите ще се подхлъзнат,защото почна да се прекалява и си мисля,че в скоро време ще попретоплят манджата...