146

Превратаджия

преди 2 години

Увеличението бюджета на армията говори красноречиво, че Чорапът се готви за овенен преврат.Явно големо шубе го е подгонило и хванало. От едната страна са просъветски настроените Му чиновници (съветници), а от друга - яката бухалка НАТО.

145

Анонимен

преди 2 години

Учиндолския евнух къде се крие ?

144

Спецов

преди 2 години

Моята фамиля говори красноречиво, че съм СПЕЦ/офф и затова съм турнат във властта, а съм тук, за да мога да довърша мисията, която е облагородяване на финансовите средства чрез пренасочване към офшорните зони.Вие трябва да се радвате, че НИЕ ще забогатеем, но ще има нещо и за вас, или с други думи, ще разделим порцията боб със свинско така: бобът ще е за вас, а свинското - за нас.Точка по въпроса.

143

Анонимен

преди 2 години

ФИГУРАНТ,НАКРАЯ ЩЕ ОТНЕСЕШ БОЯ.СТРАХЛИВА МИДЖИТУРКА ТАКАВА

142

Анонимен

преди 2 години

Черепа е наредил на Фигуранта *** да сложи хора в НАП,които да окрадат бюджета.Долна *** излезе ***,травестита Деса редовно го бие по празната глава

141

Зозо

преди 2 години

За гавра с дребните фирми СУПТО мупто, запечатване за нищо и др. подобни, Влади и Менда са за пандиз. Даже си мислиха, че тези актове някой ще ги плати :)))))))))))))))

140

Анонимен

преди 2 години

"Сигурно министърът им е казал, че ако беше в САЩ, Кирил ананив вече щеяе да е опандизен от федералните при тези факти със служители и липсващи пари."......................................В САЩ не прощават за финансови измами - конгресмени, сенатори, бизнесмени, играчи на борсата пълнят затворите. Кой за неплатени данъци, кой за неправилно назначени секретарки, от които се иска да плащат кеш всяка своя заплата на ритналият я отзад... Има интернет проверете, за да не се окаже, че е "грешка".

139

Прзидентът

преди 2 години

се е погелпил окончателно. Надали знае кого да слуша по-напред - съветниците от коминтерна или жена си.

138

ЦЕНТУРИОН РАДЕВ

преди 2 години

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджии

137

пРезидентски шах-мат

преди 2 години

"Като член на първия кабинет на Радев на мен ми бяха поставени задачи незабавно да уволня изпълнителните директори на НАП и Митниците.Моят отговор беше категоричен, че първо трябва да уволни мен.Второто искане към мен при приет преди седмици бюджет беше да увелича с 300 милиона лева бюджета на МО, без да има никакви източници за това.""Това правилна политика ли е", пита г-н Ананиев.Краят остава для вас !

136

Анонимен

преди 2 години

Този министър не е в час. Бойко ги караше да ходят да стават спонсори на футболни отбори за да не плащат данъци. Най-добре да вкара в затвора Влади Горанов и Делянчо Пеевски и те ще пропеят за схемите и защо са само 2 милиарда в хазната, а 2,5 в чекмеджето. Сигурно министърът им е казал, че ако беше в САЩ, Кирил ананив вече щеяе да е опандизен от федералните при тези факти със служители и липсващи пари.

135

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за ГЕРБ, и не ги поддържам, ама нали уж служебното правителство е за да организира изборите? Те тръгнаха с чистка навсякъде. За 2 месеца преврат ли правят, що ли? България не е президентска република! Радев изплува от нищото и Решетников го назначи за президент, все едно сме руска губерния. Това военен преврат ли е? Ние ще мълчим ли?

134

Nick

преди 2 години

Истината е че пари няма защото бизнеса в голямата си част не работи. А щом няма пари трябва да се намерят някак за да има за заплати и бонуси на чиновниците и за социални разходи и за ... избори разбира се. И както винаги НАП ще рекетира пак този същия малък и среден бизнес за още пари ... още първия си ден и вече говорят как ще влизат във фирмите на проверки. Това с касовите наличности вече го играха преди 2-3 години. Нищо ново ...

133

US Motherfucker

преди 2 години

Що ми се струва, че онези - на снимката по-горе - имат някакво криминално излъчване на индивиди току-що излезли от затвора.

132

до 154

преди 2 години

До АнонименЗащо се крие Славчо учишндолски .Слави е при сцнаристите си за инструкции .Да припомним кои бяха те. Петър Курумбашев евродепутат на БСП , Росен Петров -випусник на школата на ДС в Симеоново

131

Анонимен

преди 2 години

Назначеният от кабинета на Радев за шеф на НАП културист - протеже на Тошко Къртицата от аферата Суджукгейт

130

да ама не

преди 2 години

Очевдно Черепа ще ги смъмри щом ще следят големите данъкоплатци

129

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Лукоил ли ...не ни разсмивай ... :))) Само на приказки са големи , но да ги видим на дела ... Скоро и тях ще ги освободят ... :)))Според мен всеки уважаващ себе си човек не би се занимавал с политика , освен ако не може да се реализира в реалната икономика ...

128

Анонимен

преди 2 години

До ! - Дали ще проверят Лукойл?Да-а, ако им разрешат от Кремъл!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Абе хора,къде изчезна Слави Трифонов ?Подготва се за Премиер. Заучава и репетира.