166

Анонимен

преди 2 години

А бил ли е в Дубай "новия честен "директор на НАП?Как не ви е срам,нисши мижитурки за пари от лакомия продавате националния суверенитет и съдбите на хората.Каква икономика с Черепа и Цецо Пирамидата обрал вложители и напазарувал предприятия с поставени лица и офшорки.Другия един от няколкото главни иманяри разпродал тракийск.наследство в чужбина да ни лиши от история и авторитет,но да има за него.Новия финансов ни залъгва с касови наличности,а те избори се купуват не с пари от касите,а извън тях

165

Анонимен

преди 2 години

Новите назначения са били гонени за корупция в миналото. Времето е малко, само 2 месеца и слагат професионални крадци да свършат бързо работата. Сега е последен шанс защото народа никога няма да избере комунисти да управляват.

164

НОВО ПЕТ

преди 2 години

РАДЕВ, СТАНА ЗА СМЯХ.........С НОВИЯТ ШЕФ НА ...НАП

163

Анонимен

преди 2 години

Бре,голям зор Радевич да вземе властта за да обслужва Черепа.Жалка народна безкрайна тъпотия!Режисьора на платените протести срещу "корупцията"като повод за преврат и главен рекетьор на държавата избяга в Дубай с 19 обвинения за да направлява тълпата с доматите в негова полза.Е доматите станаха депутати за кратко,но ще се борят за мнозинство да подчинят независимата прокуратура със законови колаборации.Да паднеш толкова ниско да обслужваш криминалната олигархия със спуснати назначения е гротеска

162

Анонимен

преди 2 години

Точно ГЕРБ-аджии гонеха онези, които са продали 2часовника или 2 чифта чорапи, каква проверка имах на едноличен търговец, не е истина, до стотинка ровиха, в такава дребна рибка...лол

161

кръпел

преди 2 години

абе друго си е да гониш дребните от олх-а дето си продали старите обувки , дрехи , гуми , джиесеми ..... и да се правиш на велик проверяващ нап-аджия

160

Анонимен

преди 2 години

До до 180Мдааа, ген Радев НИКОГА не може да си вкара такъв автогол.

159

до 180

преди 2 години

ти, сигурен ли си в това, което говориш или обичаш ЛЪЖИТЕ като баща си сатана, не ме карай да гледам в ТЪРГОВСКИЯТ РЕГИСТЪР. ген.Радев не би си вкарал автогол с такъв шеф на НАП след гербаджийската некадърница Галя!!!

158

иво

преди 2 години

Влади Горанов и Бойко Борисов защо все още на са арестувани.Пропуснатите данъци на Черепа лежат на тяхната съвест.Изобщо тази гербаджийска напаст е не само за изриване.Трябва да бъдат препълнени затворите.

157

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПа оди си на село при българите.

156

Мунчо

преди 2 години

Лорер, Бийчър, откъде ги изкопаха тези "българи" ?

155

Анонимен

преди 2 години

Да казват от сега ще има ли 30% прогресивен данък, то като не могат да направят растеж освен да ни ударят балтията и да изгонят и последните успели българи.

154

Гледна точка

преди 2 години

До Милен. Ами много просто. Защото редовните правителства са на партиите, които съставят политически кабинет и носят политическа отговорност за основните принципи и политики в програмите им и това, което са обещали на избирателите си. Служебните кабинети са събрани орел, рак и щука, за кратко са и имат ограничени функции. Остави един служебен кабинет за повече от половин година и ще видиш какъв хаос ще докарат "експертите".

153

изнервен

преди 2 години

Ха-ха, на екипа не било позволено да отговаря на въпроси, защото не били навлезли в работата, а буйната коса с поглед на героя от "Полет над кукувиче гнездо" яко навлезе за 2 дена и затова само той.

152

Милен

преди 2 години

Защо читави министри се озовават само в служебните кабинети? Има нещо тотално сбъркано в системата. Редовните кабинети са пълни с партийни послушковци, от некадърник нагоре. В Служебните винаги е пълно с експерти, които обаче получават една няколко месеца да свършат нещо.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Учиндолския евнух къде се крие ?"---Питай майка си, може да е в леглото с нея.Много ми харесвате едни такива плоскодънни лодки - вместо да пишете по темата на статията, плюете хора, които изобщо не са цитирани в нея.

150

Анонимен

преди 2 години

Новият шеф на НАП продал на сламено лице дял във фирма с 1 млн. дълг към НАП..... и този оттече в канала. Може да се види в гугъл.

149

11

преди 2 години

Як шеф сложиха на данъчното - сега лично ще бие шамарите на нередовните данъкоплатци, пък за редовните е подготвил ритници.

148

Анонимен

преди 2 години

А Божков какво нареди?

147

Гошето

преди 2 години

Гонят тия които плащат данъци, а тия които не плащат кога?