40

един

преди 2 години

То хубаво, но трябва да има и малко правосъдие, тази сигурно толкова е откраднала, че може да си живее като кралица до гроб.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако новите бяха наистина нови и непознати всичко щеше да бъде наред. Всичките нови са по-стари муцуни от ГЕРБ. Но очевидно притиснатите мутри до стената, които направиха държавата *** между 1990 - 2010 г., отново идват на власт. Народа е достатъчно т-п и се радва на нещо, от което много скоро ще страда. Явно искапдапси живее в ***. Масови уволнения, чистки, при това в МВР, НАП, все възлови места.

38

До 22

преди 2 години

И кога по-точно ще работят новите?Нали имаме избори след два месеца.за тия два месеца всичките тия новите дори няма да се запознаят с всичките си служители, камо ли да успеят да свършат нещо.

37

Анонимен

преди 2 години

всеки шеф и заместник шеф, всички ръководни кадри в държавната администрация ще бъдат сменени, калинките треперят че ще ги изчегъркат и ще се сложат свои си хора

36

Анонимен

преди 2 години

То май на власт са все завършили в Свищов! Много интересно!

35

Хаххаха

преди 2 години

Само , като прочета завършил Димитър Ценов в Свищов всичко се изяснява. Там и крава да вържеш и ще завърши , всеки знае как се минава там .

34

Диана

преди 2 години

До АнонимеННе ти ли омръзна да си толкова п.р.ос.т, значи? Празни приказки - на пазара! Вземи си кошничката и с колелцето право там при лелките! Има да си говорите цял ден с тях - те много си обичат такива пиленца като теб, БСП...

33

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ ВЪВ ЗАТВОРА!

32

За 24

преди 2 години

Значи казваш новите не са политически назначения?И какво-сменяш слугите на Борисов с слугите на Радев.И не само със слуги на Радев съдейки по шефа на кабинета на оня министър.Това ли ви е честност и прозрачност?Стани да седна в най-чист вид.

31

АнонимеН

преди 2 години

НЕЗАБАВНА РЕВИЗИЯ НА ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ ГЕРБ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА БОРИСОВ!!!!!!!

30

aaaa

преди 2 години

Добрите новини продължават.

29

Анонимен

преди 2 години

Принципно ако си на власт за 2 месеца да сменяш хора на високи постове е абсурдно. След 2 месеца идват избори и който дойде пак ще ги смени. Освен това не съм запознат как е в държавния сектор,но дали им се плащат и компенсации за освобождение. Да не се окаже,че взимат по 15 бона заплата и им изплащат по 10 заплати за освобождение,защото това не е уволнение. И ние да плащаме десетки хиляди,за да си наместят едни техни хора на хубави работи.

28

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!!!ДА СЕ СМЕНЯТ ВСИЧКИ НА КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ ЗА ДА НЕ ПОКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГЕРБ!!!!НЯМА ПО ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ ОТ ГЕРБ В БЪЛГАРИЯ!

27

Йо

преди 2 години

Дали ще докладва стероидите в дома му пред НАП?

26

Диана

преди 2 години

До Анонимен19И защо мислиш е така, когато изборите са след 2 месеца? Със заплати за 2 месеца ще си напълнят гушките ли?!...Не...Сигурна съм че търсят нещо, някаква информация за голямо престъпление на Борисов за да го дадат под съд още преди изборите...На второ място е ситуацията с търсене на жертви за изнудване - парите бог и цар!...Никой още не е заговорил за организиране на изборите - накрая ще се окаже, че те не могат да се организират и ще си изкарат още няколко месеца на гърба на народа.

25

Анонимен

преди 2 години

Наказателния отряд / служебно правителство 8 е вече в действие.Москва ще бъде доволна.

24

АК-47

преди 2 години

Е, най-после. Крайно време беше тази жена на неподходяща длъжност, да бъде махната, и без това е в перманентен отпуск във времена, когато трябва да се взимат сложни решения. Но трябва да изметат и подопечните й, при които не разбрах да е завършила ревизия в ущърб на близки до бившите управляващи фирми или физ.лица, като Цв.Цв.с апартаментите.

23

Анонимен

преди 2 години

а защо не е арестуван *** гербер? ще го оставят да си ходи ли?

22

Анонимен

преди 2 години

До За 12Всички тия са политически назначения. Всички те бяха слуги на Борисов. Всички те правеха каквото им нареди вожда, а не каквото е редно да правят.Затова всички тия трябва да се махнат. Задачата на сл. правителство не са само изборите, а цялостното управление на държавата до изтичане на мандата им. точка

21

до 17

преди 2 години

А защо трябва да имат нещо общо?