100

Пак съм аз, шефа

преди 2 години

Фирмата ми, която дължи милион на НАП я продадох, знаете как става шашмата и прибрах каквото можах. А и жена ми смуче Божков в Дубай, така че от глад няма да умрем. Отивам да вдигам, да не ме удари някоя буква по главата, за какво ми е да следя промените в наредбите, та аз съм с *** с прашка!

99

Аз съм шефа

преди 2 години

Постаянно вдигам гири. И пет години съм вън от агенцията. МНОГО СЪМ подготвен да я управлявам!

98

анонимен

преди 2 години

До За 95 АМИ ФАКТА, ЧЕ 2019 ГОДИНА ИЗТЕКОХА ДАННИ ЗА НАД 6 МЛН. БЪЛГАРИ ОТ НАП И ТЯ НЕ СЕ ВЪРНА ВЕДНАГА ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ И ЗА НАГРАДА БОЙКО И ВДИГНА ЗАПЛАТАТА СЛЕД ТОВА И В КРАЯ НА ГОДИНАТА 3 БРУТНИ ЗАПЛАТИ БОНУС. А АКО СЕ РАЗРОВЯТ КАКВО ЛИ ДРУГО ЩЕ НАМЕРЯТ????????????????

97

Nona

преди 2 години

Тая само за изтичането на данните трябваше да е затворила врата ит външната стран а завинаги!

96

Анонимен

преди 2 години

Като ви управляваше мутра от СИК, нямаше проблем. Сега културист ви пречи.

95

Ангел

преди 2 години

Познавам го лично !! Мога да кажа ,че това е края на репресиите върху дребния и среден бизнес . Да му мислят чуждестранните инвеститори които до сега никога не са проверявани от НАП защото Тиквун го беше много страх от някое посолство да нему размахат с пръст !!

94

За 95

преди 2 години

и как по-точно министъра който дори не си е стигнал до кабинета разбра че тази не се справя системно със служебните си задължения?Кога успя да направи ревизия на нейните действия?Или викаш това става за пет минути-само трябва да прочетеш в Фейсбук?

93

Анонимен

преди 2 години

В нашата държава няма приемственост. Със всеки нов почваме отначало. За това все тъпчем на едно място.

92

Анонимен

преди 2 години

Много крещеше шефката пред журналистите. Ужас.Какви хора със слаби нерви и още толкова слабо възпитание назначават, направо нямам думи. Такова ниско ниво, после лекарите разправят, че народа бил ***.........

91

Анонимен

преди 2 години

Това да не е шега?!?!

90

Гербер

преди 2 години

До 96. И чистачката, и чистачката. Да ва евва в злобните креттени. Ама тя палачинката ще се обърне и следващия път няма да го има милостивия Борисов.

89

Изнервен

преди 2 години

Е, хубаво, сменят кадрите на ГЕРБ. Ама слагат ли на тяхно място честни, почтени професионалисти, както каза рундю, или просто наши хора. Как мислите (със Свищовското образование ли).

88

Анонимен

преди 2 години

Не само шефката, а и нейните заместници и другите калинки трябва да ги уволнят.На момента с голямата метла, трябва да се действа

87

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, гербавите *** лъжете също като идола си от ромски произход от село Банкя!Ето, например тролът Диана пише, че шефката на НАП била болна и сама пожелала да напусне, а истината е, че е уволнена за "системно неизпълнение на служебните си задължения".Поне гледайте новини, преди да лъжете така нагло.

86

Маг Минчо

преди 2 години

Чакайте бе,каква стана тя? Нали трябваше да претворим девиза "Мутри,Вън" в дела,а се оказа че назначават културисти?Ако мисля правилно,цели фитнес центрове ще бъдат ангажирани да вдигат събираемостта на данъците!Здравей ФИЗКУЛТУРА...

85

1

преди 2 години

До НОВО ПЕТ- Напиши Румен Спецов в чичко гугъл и го виж в целия му блясък!!!!!

84

РАДЕВ...ДЕЙСТВАЙ

преди 2 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЛНЯТ НОВИТЕ БЕЗДЪННИ ШКАФЧЕТА НА....ДРУГАРИТЕ

83

Анонимeн

преди 2 години

Не зная кой вие и кой не, но едва ли са политическите партии.Бизнеса сега яко ще завие / метафорично /, редиците ще се стегнат и ще се проверява и събира яко, че хазната трябва да се пълни.Ония *** от Търново със заведението , който със смях обясняваше по телевизията, че му отпуснали помощ за COVID, а после му ги удържали, за неплатени осигуровки, стана ли ясно - подал е Декларация за липса на задължения. Ей такива трябва да не им се цепи басма !

82

Жоро

преди 2 години

Прави впечатление, че коментарите срещу Герб са изключително чинични, злобни и просташки. Идеята на постващия ги *** с тази гнусна тирада от простотии и цинизми да от мести фокуса от това, което се случва, а именно, че Черепа и ченгетата от ДС назначават свои хора на ключови места, за да могат да контролират резултатите от изборите и властовите и силови ресурси. Тоест ченгетата се готвят за война. Хубавото в случая е, че са пълни некадърници и ще докарат Борисов отново на власт.

81

Анонимен

преди 2 години

новия шеф ще бори сивия сектор буквално с тия гуеми руки, а назначи ли си вече три заместники - от отбора по водна топка, художествена гимнастика и някой шампион по шах, че сага така е модерно