83

Жалко за народа

преди 2 години

На генералът му трябвало една седмица толеранс за да разбере какво ставло в държавата.Някой си мисли че като сложи служебен Генерал за министър председател, всичко ще тръгне по мед и масло. Така може да става в Африка и Южна Америка, но не и в Европа.

82

Истината

преди 2 години

Вярно е, че реваншизма и потулването на престъпленията на предишният служебен кабинет на Фигуранта вървят на пълни обороти. Главният свидетел на далавепите на съветника на Радев е уволнен а Васил Божков - Черепа има пълен контрол с назначените свои хора в правителството! Явно затова Фигуранта врещеще и вдигаше юмрук преди година

81

Анонимен

преди 2 години

Когато чуя политик да казва че всичко е под контрол значи работата е зле. Изпуснали са питомното и сега ще гонят дивото и ще търсят под вола теле.

80

За 83

преди 2 години

Значи казваш по-добре да чакаш 10 години за нова кола, дето е по-лоша от таратайките.Отколкото да можеш да си купиш веднага така наречената от тебе таратайка.Типична логика на комунистически агитатор

79

Анонимен

преди 2 години

Харесвам, когато човек казва нещо кратко и ясно. Визуално изглеждат като доста сериозни и образовани хора. Напоследък ми омръзва нещо да гледам само такива с дипломи, но като си отворят устата и направо срам.Визирам 45-ото НС. Много приказки на пазара.

78

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42Не се притеснявай, това няма как да се случи вече да чакаш за нова кола години. Гледай колко таратайки се карат по улиците, но са западнииии хахаха

77

чисто чекмедже

преди 2 години

Какво изработи на пълни обороти за 12 часа от както е назначен?.

76

българин

преди 2 години

Яко ги тресе шубето бившите управляващи от ГЕРБ, и това си личи и от коментарите тук!Всички облажили се от властта покрай Бойко Борисович сега треперят като листа че ще им потърсят сметка.А това ме радва!!!Явно новото правителство ще се справи добре.С изборите имам предвид, на които ГЕРБ може да е трета или дори четвърта в новия парламент!

75

Фончо

преди 2 години

Тиквата в затвора!

74

Анонимен

преди 2 години

САМО С ЕС И НАТО!Русия и руските шпиони - вън от България.70 години само проблеми с тях.Айде стига вече.Най-робски, най-бедни от всички източноевропейци защото оставихме на руските терористи да ни мачкат.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72Разграничавай доректорите от служителите, директор лесно се слага ама кадри, които да го направляват в законността и да му въртят проектите трудно се задържат. Голям процент в държавните администрации има за пенсия. В специализираните положението е още по зле. Европейски изисквания за образование и стаж ама смешни заплати ама така нестава. Колкото се плаща за толкова хора с ценз и стаж.

72

101

преди 2 години

Е кое точно е под контрол? Егати празните приказки.

71

Анонимен

преди 2 години

Аз дотук не съм видял за 5 стотинки свършена работа бе другари

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Йе имаш право, ама НАП имат цели осем директора, давам просто пример, понеже се прочу покрай пишман хакера :)) Едната от директорите е домързя да се домъкне при атаката и обясняваше че била в отпуска :))

69

До Анонимния 50

преди 2 години

Това "немедлено" ясно показва кой издава заповедите за уволнение на държавни служители. Дай сега за 2 месеца да обезкървим целия работещ държавен апарат и то "немедлено", щото след 11 юли нищо не се знае

68

Анонимен

преди 2 години

Що не се върнат 30 години назад да правят ревизии на прехода...Сиреч, корупцията в България се е появила преди 10-11 години, преди това никога не е имало. Царят и той обещаваше да прекърши корупцията за 800 дни, ама нещо се отказа.

67

Minuva42

преди 2 години

До АнонименПреди 89-та социалната справедливост значеше - един професор не може да взима повече от един заварчик.Ти това ли искаш?Да чакаш за Москвич 7 години?

66

Анонимен

преди 2 години

Абе,Янаки да е под контрол.Чини ми се нещо взе да суче,освен ако не е такава тактиката.

65

Православен Българин

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!!Ето за това трябва да работи правителството в момента!!Да изгоним Американските агресори от България!!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63То няма млади желаещи да работят в държавните администрации. До 10г положението ще е трагично и министри с памперси ще имаме. Всеки човек с нужното образование може да се обучи ама при тези заплати няма млади. Ако някой се съгласи да работи в държавните администрации трябва медал за храброст да получи.