103

Анонимен

преди 2 години

Щом Гербавите вият на умряло значи се работи.Чистка навсякъде от най горните етажи на власта до платените *** и медии защитаващи мафията ГЕРБ.След това няма да е лошо една лустрация да се направи и всичко що е членувало в БКП и ДС никаква власт само така можем да започнем на чисто.

102

wer

преди 2 години

Стандартни лафове, какъв контрол?

101

Анонимен

преди 2 години

Вън мая от партията за мутрите ще ви помага от Вънза благодарност назначихме един ващи

100

Хюго Бос до 103

преди 2 години

Айде сменете си опорките. Стига вече с този Орешарски. Мина и замина той отдавна., а така и не видяхма кое му беше лошото. Нали Пеевски беше проблемът, а като видяхме, той си е първа дружка на вожда ви. Проблемът е, че след вас е още по-голям потоп

99

4epa

преди 2 години

ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕТЕ СЛЕД ОРЕШАРСКИ- ЩЯХТЕ ДА ВИЕТЕ КАТО ВУЦИ !!!!!!!!!!!!!!

98

Анонимен

преди 2 години

До военна хунтавечерен час, военен трибунал , реквизиция, военен съд, казарми и карцери...

97

Анонимен

преди 2 години

какво работиха тия

96

военен

преди 2 години

До ИстинатаГенерали се става при участие на бойното поле!!! и никъде другаде!

95

Анонимен

преди 2 години

Тоя Стефан Янев е симпатяга.

94

Днес

преди 2 години

случайно,като минавах покрай Министерски съвет,видях Баце да стои на входа.Да не би случайно да е преназначен за нещо,като охрана,портиер,пазач,пропускар или е решил да ползва служебната им тоалетна,понеже е безплатна?!?

93

Мунчо

преди 2 години

Хунтата атакува!!!!! Хора бдете !!!!

92

Тъп 15 годишен

преди 2 години

Знаеш ли как ми се пърди в момента

91

Наблюдател

преди 2 години

Още един деформиран от фуражката мозък ще се намесва в съдбините на България! Бог да пази България от дърти, некадърти и комплексирани фуражки!

90

Истината

преди 2 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОРГлавният прокурор не се назначава от правителството бе неграмотен Чалгар!

89

Само питам

преди 2 години

Васил Божков - Черепа в разговор проведен миналата година с доносника от ДС Огнян Стефанов, с агентурно име Академик спомена, че половината от министрите от предишният служебен кабинет на Фигуранта са били хора на Шиши /Пеевски /. Разпечатките на разговора ги има публикувани и всеки може да ги провери. Въпросът сега е колко от министрите на сегашният служебен кабинет са хора на Шиши и колко на Черепа?

88

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

България е уникална Държава - Главния Прокурор се *назначава* от Правителството - тоест който е на власт може да изнудва за назначи човек зависим .Може да проведем Референдум за Пряк Избор от Народа за Главен Прокурор .Сега какво се случва - Борисов назначи Гешев за ГП , за да му прикрива Кражбите .Това е Демокрация - независим прокурор . Местните прокурори също трябва да се избират от местните хора , а не от някави в София .Прокурора трябва да е като кмет .

87

От мен

преди 2 години

На нов началник и малко прасе не се радвай, незнаещ каква *** ще излезе!

86

Анонимен

преди 2 години

До За 83"Комунистически агитатор", не, просто реалист. Колко хора според теб са купили жилища с кредит и коли на лизинг? Колко години прави това изплащане? Но честно нямам желание да споря.

85

Тоест нищо ново

преди 2 години

Продължава боричкането на генералите и агентите от ДС.Така хубаво са се наредили. Генерал, Агент, Генерал, Агент. И покрай тях една камара комунистически доносници, шпиони, и национални предатели.Явно в Българската политика нормален човек не може да влезе. Трябва или да *** връзки в полицията/ДС или в армията. Другия вариант е да е спонсориран от мафията.

84

МНЕНИЕ

преди 2 години

Служебното Правителство трябва да изгони всики Държавни Служители до позиция Експерт в Държавната администрация - това са Калинки и Крадци от ГЕРБ .Така ще се направи първата стъпка към Демокрацията в България .След като изберем нов Парламент ще се смени и Главния Прокурор и Съда .Надявам се Президента Радев да продължи политиката си за нулева толерантност към Корупцията в България .