41

Ларавел

преди 2 години

В територията има ли държавна помощ при покупка на нов автомобил? В Германия ми приспадат 5000 евра ако върна стара кола и купя нова. Отделно фирмата дава на всеки служител подарък първоначална вноска за евтин нов автомобил, когато направиш 2 до 5 години работа за тях (зависи на каква позиция си). Фактически карам чисто ново Поло на цена 120 евро на месец. Или иначе казано, работя един ден на месец за колата.

40

Анонимен

преди 2 години

До 44Типчен отговор за ***.

39

Анонимен

преди 2 години

С баничарка и буосове пазар не се прави. С 30000 годишни продажби 10000 от които реекспорт сме на дъното не само в ЕС.19.7 г е средната възраст на автопарка. В грижата комунистическа 1989 е била 8.6 г. Какво огромно постижение за 30 г. Демокрацията.

38

до 43

преди 2 години

Аре бегай на некъде.

37

Анонимен

преди 2 години

До до 40Ми де да ти знам "приоритетитете"? И още нещо - защо реши, че изоблщо имам "пишле"?

36

до 40

преди 2 години

Кола имам служебна, не искам лична защото приоритетите са други, ама малкопошковци като тебе как да знаят?

35

Анонимен

преди 2 години

Как кои? Старите.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Ох милот то. Бездънна ям не е. Просто джобовете са ти плитки.

33

Анонимен

преди 2 години

Дано не ми се налага да си взимам личен автомобил, бездънна яма за пари за ламарини и тъпотии. А тия с amg-тата не знам кви комплекси избиват или впечатляват някой, ама щом ги влече...

32

Анонимен

преди 2 години

От 30Ооо моля ви се - много добре знаете, че Дачия е последната кола, която ще подкарате, ако имат по-добри финанси от ... 3000 лева на месец. Дачия е успешна, защото се купува като служебна навсякъде в Европа, а не защото е "хубава".Искам да чуя ЕДНО по-добро за нея, освен цената? Кое е? Скоростта? Разхода? Стила? Удобството? Навигацията? Инфотеймънт системата? Та те едва преди 1-2 години изкараха CarPlay ...

31

Порто

преди 2 години

Гледам няма много майбаси, сигурно не са добри.

30

Анонимен

преди 2 години

Раздвижил се бил пазарът! Пред блока имаме 50-60 коли, всичко 2 и 3та употреба, червен Москвич 12ак и две коли от магазина. Едната я купи капитан на кораб, след като се пенсионира, а другата с 20те пенсии за военните офицери+ нещо добавено. В долният блок имат една електрическа Няма друга нова кола купена от младите или средна възраст. Наоколо навсякъде е така. Нови са всички фирмени. Живеем във Варна.

29

Анонимен

преди 2 години

Дачия е купиха Рено ако не се лъжа, добра количка е :)) Половината от колите в БГ са служебни, особено по новите, иначе автомобил втора употреба от всякаква марка е водещия модел в територията :))

28

356

преди 2 години

Моля, да не се приравняват най-продаваните автомобили, т.е тези от масовите серии, апропо като най-добрите такива спрямо другите. Не. Това няма как да е така. В масовите серии има евтини нискобюджетни решения, остаряла технология, материали заместители, лош комфорт, лоши системи за сигурност, шумни, жадни и замърсяващи. Но се купуват много защото са евтини. Но и не забравяйте, че евтиното винаги е по лошия и по-скъп вариант. Но ум робува ум царува и еди какво си ....

27

Анонимен

преди 2 години

Дачия правят 500 000 коли и се карат из цял ЕС. Имат си традиции хората. Тука си направихме традиция да произвеждаме руски агенти, нормално е сме да сме последна дупка на инструмента.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30,това съвсем не е вярно. В Румъния имат големи заводи за автомобили още преди ВСВ и си имат традиция. А Дачии се карат в Англия и Холандия още преди 2010г. Говорим за възстановяване на производство и съживяване на традициите.

25

Анонимен

преди 2 години

Това е краткотрайно. След 2 месеца управление на Решетников ъъъъ Радев в сянка стандарта на живот ще стане като руския. Ще караме Жигули и ще ядем в КвасДоналдс детско меню борш с пелмени. Амин!

24

Анонимен

преди 2 години

"Браво на Дачия, на румънците, и на Рено. Тоя бранд не тръгна от нулата, а от под нулата, защото хората бяха яко предубедени."Браво? За кое? Спрамо всяка друга кола, нямат нищо по-добро. Просто са по-евтини.

23

Анонимен

преди 2 години

До Живко от ВарнаХей! Може да ти помогна, но зависи от това, дали ставаш или не.

22

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ"Забрави да споменеш, че на Москвича двигателят му е едно към едно с BMW!"Да ... с първия двигател на първото БеИмВе!