4

Пепо

преди 2 години

Аман от манипулации, хубаво сега се отчитате растеж на сделките със вписване на стари ипотеки и разпродадени на зелено сгради от минали години, а какво ще правите след година като свършат старите вписвания? Пазарът е тотално умрял, в нашия блок се продават четири апартамента повече от година и няма един продаден. А колко са празни и заключени няма смисъл да говорим. А дигането на имотните данъци е неизбежно и жилището ще бъде все по-голям разход в бъдеще.

3

Анонимен

преди 2 години

"14 761 жилищни единици за София и 5337 за Пловдив"За Пловдив ок, но за София .... И като знеш, че от тея, поне 70-80% са в едни "неточноградски райони" ти е ясна картинакта.

2

Анонимен

преди 2 години

Погледнете в сайта - narod.bg , там пише актуалните новини, Пилето бяга за Турция,за да не бъдат съдени за престъпленията ,които са извършили тези двама братя роми -Пилето и брат му, а и вероятно,за да не свидетелстват!

1

Анонимен

преди 2 години

Погледнете в сайта - narod.bg ,там пише актуалните новини,Пилето бяха за Турция,за да не бъдат съдени за престъпленията тези роми ,които са извършили заедно с брат си!