17

Анонимен

преди 2 години

Цял ден само с разни платени социолози ни занимавате. Спрете се бре продажници!

16

Учиндолец

преди 2 години

до питамкаквото и да изчегърта, ПАК ЩЕ ВРЪЩА МАНДАТА, защото е станал страхлив откакто не може да вдига сам самолета и се наложи да търси ЛЬОТЧИКА

15

питам

преди 2 години

как Славчу чалгажията ще изчекърка 840000 гербери. Той първо щеше да ги заличава, а като избяга и не направи правителство, сам се заличи.

14

Анонимен

преди 2 години

Можем да си представим още поне две неща, г-жо Димитрова: 1.Кметовете няма да горят от желание да карат хората да гласуват за ГЕРБ. Същото се отнася и за 430-хилядната държавна и общинска администрация. 2.Проф. Мишо К. няма да смее да манипулира резултатите от изборите, особено ако поставят до него опитни в изборните дела счетоводители и защо не - експерти от звеното за стопански престъпления към ГДНП, предварително запознати с отчетната дейност.

13

Анонимен

преди 2 години

Наблюдаваме ситуация, в която се тестват обществени нагласи за съсредоточаване на повече правомощия и ресурси в лицето на президента, припомни своя теза Боряна Димитрова.Нито Радев, нито някой от министрите на служебното правителство говори за повече правомощия на президента, Борянка обаче припомня своя теза, която и преди се е оказала несъстоятелна, за лошия президент.Защо така Борянке? От чия мека и мокра десница се храниш?

12

Анонимен

преди 2 години

е точно па тоя нема никаква визия,прилича на теле

11

4epa

преди 2 години

ПЪРВА ЗАДА4А ЗАКУПУВАНЕ НА ГРИПЕНИ !!!!!!!!!!!!!

10

чичо ВАСКО

преди 2 години

почвайте веднага работа в служебното правителство, защото имате да ми връщате пари

9

made in РадеФ

преди 2 години

Здравей Русия, Здравей Северна Корея, .... ... Чао , Чао , Чао Европа.

8

до протестърите

преди 2 години

На вас и шофьорски длъжности в Чистотата няма да бъдат предложени, юруш пак на малините и ягодите, чистенето на риба и тоЪлетни...лежане по кръстовища и площади за пари няма да има вече.. НА ВЛАСТ СТЕ...хахаахахха смешки

7

тя

преди 2 години

От визията на Радев я , не от твоята визия !*** социолози !

6

Кризисна Ярка-ПиЯрка

преди 2 години

"...колкото повече се дискредитира доверието в партиите, толкова повече се отварят възможностите..." за Мун...о-монархия.Е, че това си го знаем от миналото лято - ком..уно-превратът се увенча с успех.Мирно! Кръъъгом! Марш към Азия! С *** Естонски- нааапред!

5

Анонимен

преди 2 години

Ами да почват да работят и да стават разпознаваеми. Само да не стане като с онези от последното НС - много приказки, нищо свършено.

4

SS

преди 2 години

тва тук горе са абсолютно празни приказки, напълно безсмислени и ненужни

3

Анонимен

преди 2 години

И защо да не се водят?Видя се, че президентът Радев е върл противник на корупцията и шмекерските изцепки в стил Борисов.Стриктното спазване на законите и Конституцията на Р.България трябва само да бъдат адмирирани!Успех и късмет на служебното правителство!

2

60895

преди 2 години

Стефан Янев беше вицепремиер в предишното служебно правителство и е разпознаваем. Друг е въпросът, че не от вресльовците, а овладяно и методично си вършеше работата и тогава. Обективните процеси в България налагат някои от стъпките, които предизвикват паника и объркване у мнозина, още преди да са предприети.

1

Булгар булгар

преди 2 години

Тази г-жа не беше ли щатната сoциоложка на ГEPБ?