39

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам. Оправяйте си се. Мен иглите не ме интересуват, не се подлагам на изкуствено осеменяване. Който иска - и на десета да се подлага, цял живот на всеки месец да се боде. Негов си избор, само мен да не ме кара даправя същите глупости. Имунната ви система е вече пълен шит от извънредни намеси със съмнителни отрови, не я оставяте да се справи с обикновени вируси, които ги има по света от векове. Без игли няма да можете обикновена настинка да преборите вече. Развивате зависимости.

38

Анонимен

преди 8 месеца

"Плюете против ваксините, *** единственото средство за противодействе навремето е било жената да роди 7 деца и да стискат палци от тях да оживеят 3."И сега голям кяр - пращаме SMS-и да ги оперират животоспасяващо, щото калпавите гени са имали шанс да се разплодят. В същото време китaйчyгите, индийците и афpикaнoсите се разплодиха като хлeбaрки. Въобще - перфектно се развива светът.

37

До 37

преди 8 месеца

Явно летим на свободно падане, след като не правите разликата между изпитани във времето ваксини и нещо, на което последствията са мътилка по единствената причина, че се прилагат на принципа проба-грешка. Това не можахте да проумеете, ама никой не ви пречи да бъдете опитни мишки, благодарим за което.

36

Дедо

преди 8 месеца

Нема страшно - нали оня тютюнев мустак казА:Водичка с лимонче,доматен сок и слънце за витамн D!Той е доктор и ги разбира тия работи!Какви ваксини,какви игли,кави 2 лева!?!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Кой ви дава правото да манипулирате хората, като ги лъжете, че тези препарати са ваксини?

34

do 33

преди 8 месеца

Пич, благодарение на ваксините срещу полиомелит, едра шарка, туберкулоза и прочие сме тука да пише тъпотииите си. Плюете против ваксините, *** единственото средство за противодействе навремето е било жената да роди 7 деца и да стискат палци от тях да оживеят 3. Както изглежда пика на интелигентност сме го минали преди години. Сега благодаерние на соц. мрежите летим стремоглаво надолу. НАрода заатъпява с шеметни темпове

33

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименНяма смисъл да се хабиш, он си пие ракията в село с 20 житела и Короня няма!

32

Анонимен

преди 8 месеца

до 33Благодарение на ваксините хората доживяват до дълбока старост господин "експерте" от селоДолно Изнанагорнище

31

Анонимен

преди 8 месеца

28000000 са ваксинирани в Англия с Астра, вие за по-умни от англичаните ли се мислите? Само разбирачи сте се събрали тука, умници, професори и медици :)

30

Ваксина? Не, мерси

преди 8 месеца

Бодете се, бодете се! После се чудете, защо сте хронично болни от какво ли не.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Одобриха ваксината на Пфайзер и за малки деца, а тука някакви супер експерти от дълбоката провинция казват, че ваксината променяла ДНК-то на хората и Алцхаймера в кърпа им е вързан!

28

Хаха

преди 8 месеца

Тези искат да уморят народа... Как ще позволиш да се слага рнк ваксина, след като първата е била векторна. Това са две напълно различни ваксини, които не могат да се заменят една друга. Правилно им го казват джипитата.

27

Анонимен

преди 8 месеца

до 27А как ги сметна, че са само 3 атнитела ?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Изолираха ли вируса? Откриха ли ваксина?

25

ЩАБА НА ГЛУПАЦИТЕ

преди 8 месеца

Ама нали всеки , който имаше капка съмнение и недоверие на честните момчета на милиционера от Банкя беше антиваксър и дърпаше обществото назад и костваше животи , само защото има въпроси относно тия експресно налагани ни химикали , що ги забраняват сега , нали всичко беше точно ? Нали мутрата разпореди и спаси нацията , сега ще дойдат вредни ...

24

Анонимен

преди 8 месеца

Бих си сложил втора Астра, но ефектът от първата беше нулев - 3 антитела на 45-ия ден.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Като си искат иглите-дайте им ги. Нали се подписват, че са съгласни. Бодете без пощада.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Дали човек да се ваксинират и с коя ваксина зависи от много неща и най-вече от възрастта на човека. Примерно при хората над 80 години умира един на всеки пет заразени, докато при тези на 20-29 години умира един на 1000 заразени. Нормалната логика е, че колкото по-възрастен е човека толкова повече е необходима защита чрез ваксина.

21

Kugelblitz

преди 8 месеца

Вчера пробвах в зелените коридори на ВМА. Може да си направите втора РНК след Астра, но трябва да минат 84 дни, иначе системата не ви приема. В кабинета по СПИН на столичното РЗИ изготвят списъци на хора, желаещи комбинирана ваксина.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Отивам да си сложа втора игла от Астрата ,пък ако се гътна един по-малко пишещ тук и това е.