13

БЛМ София

преди 2 години

Хайде стига расизъм?! Всеки е готов май да осъди младежа, само защото е ром, а никой не се интересува къде и истинската причина за случилото се! Поправете си мисленето! В кой век живеете! Ако започнете да приемате ромите за хора и за равни, ще бъде по-добре за всички. Запомнете го, българчета!

12

Жалко, но факт

преди 2 години

Как да помагаш на разни субчовеци с непокварени от еволюцията мозъци.

11

Растата

преди 2 години

Според мен този ще го осъдят на 15 години, но ппради добро поведение ще лежи само 8. И на 27-28 години, в разцвета на силите си, ще е на свобода и ще прави каквото си иска. Много ми се иска да не съм прав.

10

анонимен

преди 2 години

Този ще лежи и ще работи в затвора при несравними условия с тези на доста пенсионери. За десерт ще го пуснат по-рано, а той като нищо ще осъди страната за лоши условия в затвора. Вече се прекалява с милостта и правата на отрепките.

9

Анонимен

преди 2 години

Гати, кви *** отглежда нашата държава.. тъжно

8

Док

преди 2 години

На това момче му трябва съд от произволен щат от задокеанската демокрация. Ще му въздадат правосъдие доста по-качествено от нашето/европейското.

7

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Да го преквалифицират на миньор, и, в Бухово за 60г. гаден мерзавец!

6

Анонимен

преди 2 години

Предайте го на роднините и те каквото решат

5

Селянин Тикволандия

преди 2 години

Какво трябва да е правосидието в БГ ,че да респектира от извършване на престъпления този и други подобно психопати?

4

Анонимен

преди 2 години

Някой "хора "макар и в човешки образ са зверове.Зверовете трябва да са в клетка.Тоя не трябва да излиза от нея,защото ще прекърши още съдби и ще стори още много злини ,ако е на свобода.

3

От народа

преди 2 години

Доживотна присъда, без право на обжалване. Ако имаме прокуратура, това трябва да му бъде присъдено. Жалко, че няма смъртни присъда.

2

Анонимен

преди 2 години

Този ще отиде в модерен европейски затвор в който ще живее много по-добре от много данъкоплатци, които работят, а този ще лежи, яде и пърди по цял ден.

1

Единственото решение

преди 2 години

Доживотен затвор без замяна и дано да се окаже кратка присъдата.