24

Анонимен

преди 2 години

Айде, още 1 за чийто обяд и вечеря ходим на работа... смъртното наказание дса се върне за такива. Както се казва - каквото повикало, такова се обадило!

23

ЖивкоТодоров

преди 2 години

Индивиди като този изверг, уви в голяма степен се формират в средата, която са родени и растат ... поведенческа корекция НЕможе да се очаква с прилагане на мерки, чиято употреба е адекватна в цивилизована среда : това са *** (факт сам по себе си, също достоен за съжаление), който ще разбере. че е извършил нещо неправилно, само от изпитана директна, физическа болка ... колкото по-голяма е болката, толкова по-нередна е била постъпката му ... това е начина по-който функционира "мозъка" им.

22

Анонимен

преди 2 години

Е то е лесно 3 дена солена риба в ареста да го хранят и вода да не му дават и е готов,ама това е леко наказание само ще умре от жажда....

21

Масови убийства в ПК

преди 2 години

А в Перник за заплахи за убийства и убийство на дядо живеещ в фургонче полицията гузно мълчи щото Юлияните имали чадър от Главният прокурор Гешев, и кеф ти обир кеф ти убийства !Дори се говори, че Гешев не е престъпник!

20

Анонимен

преди 2 години

Боко защо не изпрати шефа на СДВР и правосъдния министър там? 27 пъти да те наръгат малко ли е?

19

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 22Подкрепям напълно - това менние поддържам от много години !!!Само слабаците искат смъртно наказание !!!

18

тъй де

преди 2 години

''Окръжна прокуратура Силистра задържа за срок до 72 часа 19-годишният Ф.Р. от с. Скала.''--- ЩОМ ИМА САМО ИНИЦИАЛИ, РАБОТАТА Е ЯСНА!

17

Анонимен

преди 2 години

Смърт е леко наказание.Трябва тежък физически труд до откат всеки ден.Душа да не му остане!Ама тежък труд и при отказ или бавене бой с тоягата!Ама някои ще кажат 21 век сме и не е човешко.А неговите действия човешки ли са?!Трябва да бъде изцеден бавно живота му в полза на обществото, тежка работа за парчето хляб та да види как е!!!!

16

ще те боли и плачкаш

преди 2 години

редно е самият убиец да помоли за смъртно наказание което сам да извърши за да избегне наказанията на самите затворници осъдени да лежат примерно същите години за кражби, мошенничества и прочее.

15

Анонимен

преди 2 години

На възраст на която може да и е син.Е какъв човек трябва да си за да направиш това?И каква присъда ще има?Нищожно ще лежи и ще излезе предсрочно.Не ги спират законите и присъдите тия негодници!Поне принудителен труд трябва да полага докато лежи,за да не го издържаме напразно.

14

Нане

преди 2 години

Докато не бъдат разпнати на кръст, и иссънат на него, така ще е с ***....

13

до Гаро

преди 2 години

И изнасилване без смазка на ежедневна база!

12

Лили Барута

преди 2 години

Тикво,какво ще кажеш - как се живее и какъв е живота в БГ? БХК, Тиквата и всички мразещи Българите и те за по 60г.в трудови лагери и непременно оковани

11

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов всеки момент ще изпрати министъра си на вътрешните работи и главния си прокурор да разследват случая.

10

Гаро

преди 2 години

Аз съм против смъртната присъда и против евентуални заменки или съкращаване на присъда заради "добро поведение" За тоя индивид 60г.окован в трудов лагер(не в затвор) и само нощна смана,да не види слънцето 60г.

9

анонимен

преди 2 години

Да питам ли от кой етнос е , или няма смисъл ?!

8

Анонимен

преди 2 години

Убиецът е типичен привърженик и страстен почитател на чака рака месията славин трифонов - славуцата от учиндол!

7

Анонимен

преди 2 години

Швед от Хелзинки.

6

Анонимен

преди 2 години

Едно време 19 годишните катерехме баирите с калашници и противогази. Атом от ляво атом от дясно. Като стигнехме върха на баира от устата ни течеше пяна. А сега 19 годишните трепат и изнасилват беззащитни жени старци и баби. Затова ли искаха демокрация вирещите двата пръста и скачащите на драгалевския синявец които сега получават по 100 евро пенсия. Ами да им е честита и демокрацията и пенсията и е.ането.

5

Анонимен

преди 2 години

тоталното оскотяване на населението в европейска българия!