32

Анонимен

преди 2 години

Тиквата олекна с още едни 10%. Продължавай в същия дух, Другарю Тиква....

31

безрработен потен

преди 2 години

за крадците специални грижиа този който плаща - народът на стълбитезатова ще ви изчегъркаме на изборите

30

поправка

преди 2 години

До Анонимен Жена на 69.Лекарката е по млада.Двете- здрави жени.

29

до 27

преди 2 години

за жалост е така.. обществото все повече ще се разделя на бедни и богати. Това е демокрацията. Вижте как е в Америка - към която сме се насочили. Там ако си социално слаб и нямаш здравна осигуровка на никой не му пука за теб. Ще те оставят да си умреш като куче. Ако в следващите 100тина години не стане глобален социализъм, тогава ни чака робство, както е било хиляди години. Богатите са супер богати, бедните бачкат до припадък и така до колкото изкарат.

28

Нормален човек.

преди 2 години

След тази статия разбирам, че всички сме равни граждани с права. Няма такава държава. Диктатурата достига пиковата си точка. Дано се оправи човека, просто посланието което изпращат тези високопоставени хора е цинично!

27

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колко помия се изсипа си мисля ,че е паднал от много ниско. По- спокойнои и доволни ли ще сте ако беше умрял на място?

26

Да пратят

преди 2 години

И патриарха, пловдивския мутрополит, Годжи, Шиле и Дариткова. Те ще го оправят бърже.

25

Анонимен

преди 2 години

Не знам как лекуват обикновенните хора,но в последните 4дни от нашия блок си починаха от ковид жена на 79и общопрактикуваща лекарка от 8поликлиника.Двете се лекуваха в ВМА.

24

Анонимен

преди 2 години

Това е хубаво,обаче ко беше паднала баба ГАна на село с множествени травми никой нямаше да и обърне внимание.

23

До 17

преди 2 години

Каролев е по-важен със знанията си от бай Иван кофражиста, както и с парите си. По принцип всеки трябва да получава качествена медицинска помощ. Но естествено и лекарите обръщат повече внимание на този който ще им се отплати по-добре или на този, който ще им донесе някакви други дивиденти. Така в този материален свят.. и аз имам проблеми със ставата и знам, че отида ли на доктор там всеки ще очаква да изкара някой лев от моят проблем, а колкото ще ми помогне - колкото толкова.

22

Анонимен

преди 2 години

Баща ми му отказах прием във Пирогов, когато поисках да разговарям с началник на отделението ме изгониха като куче. Това е положението. За едрите бизнесмени и политици се грижат като за писани яйца. Обикновеният човек да мре.

21

BGN

преди 2 години

Комунизъм !

20

Севда Тв

преди 2 години

Тиквата пак направи поредната ПР акция. Банкянска Гнусотия.

19

Сивия

преди 2 години

Днес Бг. Спрете да информирате хората за Каролев, така се трупат негативи защото простолюдието разбира, как хората не са равни и за определени бизнесмени има специални привилегии и грижи. Това отблъсква хората и може да доведе до отлив на гласове на 11 ти юли. Надявам се ме разбрахте добре.

18

Марионетки, г-не

преди 2 години

Горките марионетки наречени проф. Нямат ли достойнство поне?

17

Жеко

преди 2 години

Каквото и да е нека Каролев се оправи, не му мисля злото, но отделно от това искам да попитам: Де сте бе гербясали ***, да коментирате постъпката на вожда ви и неговите слуги...

16

Анонимен

преди 2 години

Мале мале. Каква драма. Топ докторите хвърчат с джиповете и гавазите да спасяват човека. Пратете и Годжи и Шиле. Да е пълна картинката. Кантарджиев го вдигайте и него от масата да помага и той. Мутри вън!

15

Анонимен

преди 2 години

Айде, пак връзкари!

14

Ракитаков

преди 2 години

И аз се чудя с какво Каролев е по-важен и по-полезен от бай Иван кофражиста, та лично министрите да му ходят на крака. Или тиквата се чувства гузен че нямаме медицински въртолет?

13

Анонимен

преди 2 години

"На Ангелов и Балтов от общата Здравна каца ли ще им платим,те от джоба си ли,От сметките на тоя Каролев ли или безплатна ще е спешната им помощ?"Еми те герберушки така са свикнали - да си правят ПР акции за сметка на народа.