93

Срамота и наглост!!!

преди 1 година

Пак богопомазани. Дали и за мен, ако се претрепя в планината, ще търчи министър и шеф на Пирогов!?

92

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПРОСТИ СА ТЕЯ ДЕТО ГО ТЪРПЯТ!

91

Анонимен

преди 1 година

То за това в Пирогов болницата на герберската хранилка, в спешен кабинет (по-спешност) след падане и мозъчно сътресение за да ти дадат диагноза трябва да си платиш прегледа в случая 40 лв написано на документа в който се упоменава от НАП че лицето е с непрекъснато здравно осигуряване, за да може след това да се вземат и сумите по-здравна каса! Болницаите станаха бакалия за "здраве" е шефовете на клиниките станаха бизнесмени!

90

ПаритеОтЧекмеджето

преди 1 година

Консултантът много отдавна показваше признаци за фрактура на главата, ама никой не го вземаше на сериозно и не му обръщаше внимание,даже и Асфалт паша.

89

Анонимен

преди 1 година

по безполезен не пиярски а пиянски ход на Боре дел третий, даже Дуня Федосиня-Монтанская и Сановная Сандъковская Самаковская не могат да спретнат защото силата на подцинкованото кречетало от НеукатаКерлежийскаОрганка ПКПетная ще им избоде очетата. Силата на каращатата танкчета е преодоляла всякакви тв й там виетконгски неясности

88

Кики

преди 1 година

Лешоядите усетиха плячката.

87

Анонимен

преди 1 година

Да ангажираш Директора на Пирогов и да му даваш заповеди когато вече си никой е безгранична наглост. Кой е той че ще се разпорежда след като е в оставака. Демек аз съм си подал оставката във фирмата ама продължавам да съм шеф и да командвам подчинените ми. които. Е и кой ще ме търпи да си правя на у...я кеф.

86

Анонимен

преди 1 година

А директорът на столичната спешна медицина и здравният министър (бил той и в оставка) нямат ли си друга работа? Имаме доверие на лекарите в Разлог, тия двамата какво правят там?

85

Анонимен

преди 1 година

Да му оборудват болнична стая в неговия хотел "Трите планини" и да си поръча частен екип да се грижи за него. За такива дето имат изпращат екипи, а за народа - да мре по стълбите на болниците.

84

Анонимен

преди 1 година

Ангелов и Балтов ще го целуват до София на смени уста в уста за обдишване.Кой повече ще го целува?

83

Читател

преди 1 година

Каролев дано да е жив и здрав,но пожарникарските похвати на Борисов нямат край.Впрочем,краят им се вижда.Този все още разполага със самолети,джипове,джипове,които за две години разходка из държавата за бюлетини,пожарникарят,изгори стотици хиляди лева не отлагащо необходими за пенсиите на строителите на някогашна България.11-юли,ще е дата която ще се запомни от всички крали държавата ни.

82

Анонимен

преди 1 година

Разсилните Ангелов и Балтов на Пъдаря от Банкя спасяват един извйестйен.Голям пиар.Спасители на плажа.

81

Анонимен

преди 1 година

Тъй като разложгите лекари сигурно се опитват да го спасят, Биби изпраща специална линейка със специален екип плюс двамата топ-касапи на държавата. В линейката всичко може да се случи.

80

Ха-ха!

преди 1 година

Царят пратил двама ратаи да идят и да видят какво става...Смешни и жалки.

79

Д-р Исня

преди 1 година

Ако на мен някой ден ми се случи подобна злополука, очаквам премиерът на РБ да прати и за мен здравния министър и директора на Пирогов! Гнус ме е от тези, които мислят някого за по-специален от друг, когато става въпрос за здраве. Това е допустимо само и единствено в професионална сфера, когато става въпрос за вършене на работа. Тогава човекът носещ специален пакет оп способности може да се третира като важен и да му се доставят нужните инструменти с предимство. Всичко останало е шуро-путещина!

78

Анонимен

преди 1 година

Двама държавни служители отиват на помощ на либертарианец, който не дава пукната пара за народа и обществената система.Да пратят частен екип от частна болница да го спасява.Така учеше Каролев от 30 години от екрана.

77

Ботокса

преди 1 година

Знам че баце е дърварин, *** без него няма парламент и привилегии, затова ще му слугувам и ще лая срешу другите.

76

Анонимен

преди 1 година

Либертарианецът Каролев да се лекува за сметка на семейството му в частна болница.Либертарианците искат частно здравеопазване и всеки да си плаща сам лечението.Никаква държавна помощ.

75

Локако

преди 1 година

Кой ще е шофера на служебния премиер? Бибитко що не кандидатства, има безупречна автобиография за тази длъжност.

74

D

преди 1 година

Пак двоен стандарт. За едни няма лекари, за други - специално им отиват на крака.