13

баба мара

преди 2 години

и като пишете тези статии защо не пишете каква е причината защо олиотопоскъпва защо внасяме турски домати и чушки гръцки ягоди нали маститибизнесмени с кюлчета получават евросубсидии и не плащат рента за заграбенитеземи

12

Будител

преди 2 години

В цяла Европа цените падат. У нас всичко е надуто изкуствено. Туризмът, горивата, млечни продукти и т.н. всичко се командва от мафиотски структуриНяма дуржава,няма контрол.

11

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

У България, пролетната трева е пълна с витамини ,а копривата е без пари.

10

Анонимен

преди 2 години

2012 бях у Франция и гледам новините от България точно в този сайт в който пиша сега и пише: "Олиото поскъпна и струва 2,40 лв".След това отидох в Лидъл и гледам олиото е 80 цента.

9

Анонимен

преди 2 години

Само домати и краставици? Нещо за цялостната инфлация, която е сигурно 7-8% и отгоре.А банките раздават кредити като пуканки за 3% лихва, а ако сте вложител то получавате 0%След таксите на банката лихвата ви като спестител е отрицателна. Е на това му се казва фалшива парична политика и краят и ще е СРИВ, предизвикан от банкерите.

8

Анонимен

преди 2 години

До ЪВ ПОРТУГАЛИЯ АЛИ СУПЕР ЗИМАТА 70 90 ЦЕНТА ДОМАТИ И ПИПЕР В ЛИДЪЛ 50 ЦЕНТА ИСПАНСКИ ДОМАТИ ПРЕДИ 5 6 ГОД. А ТУК БЯХА 4 5 ЛЕВА ТОГАВА. ВЗИМАХ 1250 ЕВРО ЧИСТО А В БГ 475 ЛВ ЧИСТО КАТО СЕ ПРИБРАХ.

7

Факт

преди 2 години

Според Баце с тоя газов "хъб" имаме евтино гориво, нафтата е по-евтина от миналата година, ел. енергия има минимален ръст...Би трябвало даже да има спад в цените, още повече има намалени доходи и даже безработица. Май пак някакви "пилета" ни кълват джобовете под зоркото МУ око!

6

Анонимен

преди 2 години

То и без това тази година няма да има чужди туристи, така че не е проблем

5

ъм

преди 2 години

До Ъ -то според вас,гейберите най-добре и да не ядем.

4

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха паважните и държавата започна да се чупи.

3

Ъ

преди 2 години

Нормално! Насадети си вие домати и краставици и не купувайте от магазините... Доматите са си с нормална цена, даже са евтини. Никъде в Европа няма цена от 2лв.кг за домати. Вчера купих домати, да гръцки са, но са вкусни.

2

Alb iv 11g f s xot.

преди 2 години

Div bokai karas noj ligi zl pp var mionx dobr 4yjjb....,,

1

Анонимен

преди 2 години

Претоплена новина...