82

Анонимен

преди 2 години

4-5 часа на ръце пренасян в много тежко състояние, защото няма хеликоптер! Поклон на спасителите, браво!Срам за управляващите от десетки години един хеликоптер не могат до осигурят, за какви ли не глупости трошат пари! А Каролев да го пита човек тоя застаряващ чичо какво търси сам на Тодорка със сноуборд?

81

Анонимен

преди 2 години

Ударил си главата.Малко ми прилича на случая с Шумата.А дано гушне букета че иначе години в кома си е по-зле от пандиз.

80

Анонимен

преди 2 години

Стига с това икономиста, този е агент на ДС и не си седна на ***.Айде баста.

79

2LOOP

преди 2 години

За Прекрасната Кърджалийска Прeдставителка, като си беше счупила ключица в катастрофа веднага намериха хеликоптер!Както разправяше навремето другарката Цецка Цачева "депутатите не са като обикновените хора"...

78

Bergen

преди 2 години

Говориш срещу ГЕРБ и падаш. Да не забравяме и с коя ваксина е той.

77

Анонимен

преди 2 години

Той пък не се спря този, миналата година хукна по време на карантината да демострира, как няма да се подчини на правилата. Сега, на 60 години, тръгнал сноуборд да кара. Дано оживее, ама малко да се кротне.

76

Анонимен

преди 2 години

Ще ми е интересно да разбера, тали този виден бизнесмен има необходимата планинска застраховка, след като редовно катери баирите..Или и на него са му се досвидели няколко стотин лева

75

2LOOP

преди 2 години

За ***- то, като си беше счупила ключица в катастрофа веднага намериха хеликоптер!Както разправяше навремето другарката Цецка Цачева "депутатите не са като обикновените хора"...

74

Фри райдър

преди 2 години

Когато си обикновен паалячо и *** на олигарсите, но се опитваш да си създадеш имидж на голям скиор и любител на природата. Защо е сам?! Ами защото никой от опитните фри райдъри няма да го вземе тоя паун и крадец да кара с тях.

73

селянин

преди 2 години

Е те за тва си пием ракията дома а не на Тодорка

72

Скиор

преди 2 години

Този от известно време го раздава фри райдър и пуска клипчета във ФБ, за да се прави на голям планинар и спортист. Катери се по върховете със сплит борд и се пуска. Доколкото го виждам по клиповете много често е сам което е пълно самоубийство. Разбира се, нито една сериозна група от БАССЕС няма да го вземе да кара с тях, за това го раздава мйо и любител на природата сам. Резултатите са налице.

71

;)

преди 2 години

"За дудедатската иь-мет БМВ-ца и дотации за офис чета и секлецарки има, но за медицински хеликоптери и ПСС, кинти йок. Да живеят тлъсти те дупе дати. Ура таварищи! Маа ви и из-ет."Абе я мъкни ти тлъст депутат по байра, да те видим!

70

Сланина и Зурла

преди 2 години

Нагъл арогантен тип,от келешиите дето ги докара крадеца от мадрид.Не ми пука за него изобщоооо!!!

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83Е, каква е разликата между депутатите и безумците в планината? Аз, 91-ва стигнах на 10тина метра от Тодорин връх/Тодорка/и се отказах. Прецених, че е хлъзгаво и опасно. И двете групи не заслужават парите от данъците ни. Имаше 2 медицински хеликоптери!!!! Никой не иска да плаща!!!! А е смешна сума за година. По-малко от цигарите за месец! Трябва да плаща този който ползва!!! Не искаме колективна оговорност, но мрънкаме за солидарност! И двете раждат безотговорност!

68

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

ЗА ВСЕКО ДЕПУТАТСКО ДУПЕ---ХЕЛИКОПТЕР!НАРОДА ДАВААААА..

67

Анонимен

преди 2 години

Какво прави този човек там и то сам? Не се научиха да уважават планината.

66

Анонимен

преди 2 години

Karolev, ozdraviavai barzo i dobre chovek! Spasitelite si iskat parite za truda! I te jeni, deca hraniat!

65

Българ

преди 2 години

Е закво ни е хеликоптер, първо да оправим изборния кодекс и мажоритарния вот, че иначе няма да можем да живеем нормално.

64

Анонимен

преди 2 години

Това са екстремни спортове, шега не бива, особено с напредване на възрастта.

63

Миии

преди 2 години

Мишоците дупетати нищо не са направили толкова години относно закона за ПСС, пълна трагедия е там, в мизерни 17 странички изсмукани от пръстите думи, но нищо съществено. Хелликоптери няма, щото няма кой да плаща. Важно е да има за заплати за дупетатите.Целом и вкупом спасителите в Цяла България наброяват 600 човека, от които забележете! 45 са щатни, другите са доброволци...Около София са цели 100. Тъжна картинка.Поклон пред всички, които си рискуват живота.