17

Англия първа в света

преди 2 години

Ще приключи с КовидБлагодарение на Астра Зеника Факт

16

Нямам думи

преди 2 години

Всеки вилиджър в България(човек с IQ на полска мишка), ще отрече тази информация. Но на кого му пука, все пак глупавите не движат света, а остават около нещата.... Та така и ***, плюе Анггличаните, но все натам го дърпа да емигрира...

15

Анонимен

преди 2 години

Ам-недейте така бе, тея ваксини кво ше ги правим бе? Ами тея милиарди дето чакат да се ваксинират, как ше стане? Моля ви се, не може да се изгубят тея токсични бъркочи с тежки метали и да ги хвърлим в ***. Пари са давани, и хора чакат да им се върнат инвестициите. Девелъпмънта на тоя вирус знаете ли колко струва? Доста повече от на васкините. Не можем да оставим всичко да отиде в киреча.

14

Лилияна

преди 2 години

Най -страхотния ден в живота ми! Първо си сложих Астричка, поток от астрална енергия навлезе в мен и се слях с вселената, тих и космичен оргазъм във вакуум! После си набих една Файзерка, подобно на Синьото хапче на фирмата ме помете вълна от сласт, страст и още нещо, букет от оргазми! Накрая Модерна Фешънка ме довърши, почуствах се каро Принцеса, все едно съм Лейди Ди в покоите на Шейх-красавец, органично-фабтастична любов, оргазъм с много чувства!

13

Анонимен

преди 2 години

Кисело ли гроздето...

12

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Сигурен съм че наглите неуморни ваксъри по форумите са 3 категории.Такива дето им е платено да правят реклама да ваксинитеТакива хитреци, дето се правят на ваксинирани и върли фенове на ваксините, с надеждата да убедят да се ваксинират достатъчно наивници, та накрая световната ковид мафия, да ги оставят на мира.И такива дето са се вързали и са се ваксирали за да ги оствят на мира да пътуват и работят, но не искат да са единствените балами наведеняци.

11

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

До 11Така е! И двамата трябва да разберете че Бил Гейъц е казал че популацията на земята трябва да се свие с 2/3ти. Като първо се почне от цивилизованите нации, които имат парите за си плащат за ваксините му. С маските пък, им спират кислорода с което разрушават имунните системи. С локдауните пък повишават алкохолизма и самоубийствата. Сега и на децата им като ги нахакат и поколенията им ще изтрият.

10

До лорд Байрон

преди 2 години

В Германия локдауна е същия, с тая разлика че и баровете и ресторантите на открито са затворени. Това от ноември. Плюс комендантски час.

9

Анонимен

преди 2 години

А-ха, начи ша яде асан баница лятото...А бакалъм.

8

Лорд Байрон

преди 2 години

А знаете ли, че въпреки двамата умрели днес, все още ни е забранено да се срещаме с други хора на закрито и глобата е 200 паунда? Ресторанти и барове само на открито, без музеи, кина, театри, изложби, нощни барове и клубове! Най-тежкият локдаун в цяла Европа.

7

Ами...

преди 2 години

Абе за ваксината не знам, но повечето британци вече си прекараха грипчето... кой на крак, кой на легло... така че не е чудно случаите им да намаляват, особено като се има предвид, че лятото почуква на прага.Случаите и при нас намаляват, както миналата година по това време.

6

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е остров и като се затвори ще се намали заразата бързо.

5

Анонимен

преди 2 години

Добри ама с яка карантина. Карантината тама е до 1 юли със затваряне на всичко и яки глоби.

4

Нане

преди 2 години

Ако некой верва на тия инцести...Значи е по улав от тях... Това е най долната па смина на лицето на земята...

3

Анонимен

преди 2 години

нормално, вече не умират от ковид, а от ваксината

2

СайонараФикус

преди 2 години

Няма нужда да чета статията, от "ваксините" е тази благодат, нали?Не е нужно и да имам гадателски способности, за да се досетя, че наесен ще има бум на "новите щамове/варианти" и пак на опашката за инжекции ...които УЖ помагат.Нещо като - инжектирай се, произведи си собстен щам и се инжектирай за него.

1

Анонимен

преди 2 години

Дааа а Северна Корея има НУЛА. Вярвам еднакво на данните на всички диктатури.