57

До сомнамбул

преди 2 години

Сложих ти плюс по грешка, заради късния час Боже пази но не го заслужаваш ти, халал да ти е нейсе..

56

До сомнамбул

преди 2 години

Сложих ти плюс по погрешка, заради късния час Боже пази но не го заслужаваш ти, халал да е.

55

Анонимен

преди 2 години

До До 61Едва ли сте добре!

54

До 61

преди 2 години

Много съм добре благодаря но това е предсказано от Слава Севрюкова. Прочети и се осведоми и по грамоти и бъди честен пред себе си поне малко защото иначе е много много жалко. ..

53

До сомнамбул

преди 2 години

Ти добре ли си или си ***.*** се прегледай може нищо да ти няма. На троловете по принцип не се превежда обещаното и те се озлобяват и самозабравят но не се отчайвай ако няма пари плащат с Маски хи хи хи...

52

Анонимен

преди 2 години

А,бе визи,глупости,Слънчака чака да се напълни с руски Ковид,тъкмо малко се нормализира ситуацията у нас и вде повече се ваксинират.В многомилионна страна рашънка едва 2-5% ваксинирани,те не вярват в Спутник.Ей на британците се отърсват от ковид,тия ревнали за руснаци.Израел също.Изобщо не търсете рашки,няма смисъл,а само държави където е по сигурно.С тази нестабилна политика и арогантност на техните политици чакат туристи тук,това е минало!

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 60Добре ли сте?

50

Анонимен

преди 2 години

Турците като отцепят черноморието и ни оставят без излас на море то тогава проблема с руските туристи ще отпадне от самосебе си. Българите сме егати и долните неблагодарници. Позор. Няма такава държава..

49

Анонимен

преди 2 години

Е това вече Е добра новина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

48

Антиком

преди 2 години

Едно добро за Българската демокрация.

47

истина

преди 2 години

Руснаците са наши братя славяни, но от създаването си до ден днешен Русия е управлявана от царе, диктатори и тирани. Руснаците никога не са били свободни хора и това е много жалко. Ако ги пуснат ще дойдат каквото каже господаря.

46

Хехе

преди 2 години

Останали са да маршируват на парада в Москва..

45

Без Руснаците

преди 2 години

Повече за Българина.

44

Анонимен

преди 2 години

До ЯЯЩе дойдат. Само блъфират, за да излезе, че са ни много важни, а всъщност им са важни тия туристи точно само на руските собственици на хотели и апартменти.Ако България не се подаде на евтините манипулации пак ще ги пуснат, за съжаление. МОСКВА ИМА ИНТЕРЕС ТЕЗИ ТУРИСТИ ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ!

43

ЯЯ

преди 2 години

НЯМАЛО ДА ДОЙДАТ РУСНАЦИ... ОТЛИЧНА НОВИНА

42

Игра

преди 2 години

Москва си играе играта, която винаги е играла: опитва се да накара ответната страна да "пожелае" нещо, което е в интерес на Москва, така че да изглежда, че правят услуга (за което после пищят и искат нещо в замяна). Един вид, хем си ядат тортичката, хем им остава цяла.България трябва да се научи да не се подава на евтините провокации на Кремъл и да не предприема нищо и ще видите, как те сами ще дадат заден под някакъв смешен предлог!

41

Bebok

преди 2 години

Ако не дойдат-ще има ли намаления на цените по черноморието? Щото за сега като ги гледам-луди са!

40

Анонимен

преди 2 години

Ти глупав журналисте, защо не знаеше български ами пишиш КАНСЕЛИРАНЕ? Кой ти плаща заплата ?

39

Анонимен

преди 2 години

Жириновски ги инструктирал,а той чака някой да го покани щот бе му забранено още по времето на първият ни Президент Ж.Желев да идва даже да летува понеже чертаеше граници по международни карти с определения кой към кои принадлежи като либералнационал демократ понеже тогаз бе модерно в посткомунистическото пространство националната идея да бъде водеща даже украинската и руската вървяха заедно рамо до рамо без цветове,а след либерално веление русите се изметнаха и обвиниха другите за националисти.

38

Варна

преди 2 години

До Българин ЕвропеецТи не си човека, който може да говори от името на цяла Варна, разбра ли козяче?