28

до 36

преди 2 години

Не ама гледах Смело Сърце с Мелката Гибсън, дето вика "Freedoooooom!" по едно време.Шотландците са пичове. Много ме кефят. Дано се отделят за да натрият носовете на мазните самозабравили се англета.

27

Анонимен

преди 2 години

Хора, не гледахте ли сериала Друговремец (Outlander)?Там се каза, когато новородените бебета започнат да живеят по повече от 200 години, тоава Шотландия ще се отдели от Велекобритания.

26

Анонимен

преди 2 години

Английската Кралица , както и повечето монарси по света трябва да бъдат оголени до 0 и да бъдат пуснати да живеят като нормални хора по античовешките правила създадени от тях.После само ще ги гледаме и ще им се радваме.Може и да залагаме кой ще се самоубие на 2-ри ден и кой на 3-ти.Шотландия ще е независима, когато монарсите на Мизерна Британия бъдат позорно изгонени!

25

От бореца

преди 2 години

Шотландски пундьовци със запретнати полички!

24

xaxsasб

преди 2 години

До Питър - Много готино, че разказа на кратко създаването на държавата, тъкмо ми стана интересно и си виках "Оф, трябва да ровя из нета"

23

Анонимен

преди 2 години

С една дума шотландците да са мислили. Коно е искат независимост няма да я имат. Гласуваха - избраха. Сега - роби на инглидите.

22

Анонимен

преди 2 години

Да ги приемем в ЕС и тогава шотландската ракия ще бъде наравно с българската!Cheers!

21

Питър

преди 2 години

До Шотландско 12г.Още един ***, чул-недочул, но бързащ да коментира. Създаденият преди 300 години съюз е на две НЕЗАВИСИМИ държави, оглавен от ШОТЛАНСКИЯ КРАЛ, единствената законна местна династия на Острова... Това, дето е в Бъкингам в момента е НЕМСКО семейство, Сакс-Кобург, скрито под английското име Уиндзори... Англичаните нямат никакво право да ограничават Шотландия, но мръсните консерватори използват бюджета на Великобритания за мръсните си политически игрички... Saor Alba!

20

Анонимен

преди 2 години

Щом ще мерим с един аршин, да пускат и Ирландия и Шотландия, както стана с Косово. Да признаят и Домбас и Осетия.

19

Анонимен

преди 2 години

Шотландците искат в ЕС......и ще се отделят....колкото по рано, толкова по добре

18

пияница мистик

преди 2 години

До Шотландско 12г.Само да те светна, че в жегата по-добро проветрение на макарите от килт няма. Също така нищо не ги стяга :)))

17

Шотландско 12г.

преди 2 години

Мъже с поли ...не ми ги фали те затова са васал... на ингилизите!

16

Анонимен

преди 2 години

Ще напуснат и ще си ядят ушите. Разчитат на някакъв петрол от Северно море, дето няма на кого да го продадат, защото пазарът е пренаситен. И без това половината шотландци се чудят как да се занесат в Лондон

15

Анонимен

преди 2 години

Scotland forever!

14

Тая

преди 2 години

Лудата ни заплашва с отрязване на глвиТо бива ама чак толкова кво като е на борецаНа онази дето беше била дете 17год.и дадохаВече ми писна от тая а и ще ни гониИма си сьд прокуратури там да се разправяТерористи

13

Анонимен

преди 2 години

"3. Какви биха били последствията от отделянето?Огромни. "Разговори от селската ***.

12

От бореца

преди 2 години

Защото са заети да си шият полички.!.

11

Ха-ха

преди 2 години

Шотландската борба за независимост е бетер македонската-безкрайна поредица от предателства.Трудно ще стане...

10

До 14

преди 2 години

Ми да го преместят бре ама то на къде територията на Англия е колкото дупе място на ,което живеят 60млн.д.

9

Мел Гибсън

преди 2 години

Шатландците и ирландците са огнетявани в продължение нa векове от английските гадoве! Време е разединеното кралство да отиде на бунището на историята при Югославия. Шотландия и Обединена Ирландия са добре дошли в ЕС!