20

IQ

преди 2 години

Мурманският филиал на Университета по криогенетика и трансхуманизъм в Ейск е провел анкета сред 1005 специално подбрани респонденти, доктори на физико-математическите науки. На въпроса дали ще се ваксинират с препарат срещу Ковид-19 в близките три години, 98.11% са отговорили с Не. Допълнително изследване разкрива, че отговорилите с Да в един или друг период от научната си кариера са били уличавани в плагиат.

19

Анонимен

преди 2 години

"Наблюдава се повишен интерес към ваксините, който постепенно нарасна от миналия октомври"Това което наблюдава поредното корумпе, не е повишен интерес към райския нектар, а хора които са принудени от ковид-вакс мафията. чрез мръснишки номера

18

Анонимен

преди 2 години

А могат ли да се пият ваксините щом вирусите навлизат през устно-носовата кухина и е нужно да се изгради първа защита,инак какъв е този кръг на въздействие от мускулно през рамото до кръвоносносъдовата система и белите дробове,че по нататък според мутациите.

17

Анонимен

преди 2 години

Станалото станало, но на натегачите ще има да им става до десето коляно. Бумеранг бе, Уили. Само приготви камерата.

16

Анонимен

преди 2 години

Предполагам най-ефективно е да се омешат ваксините на Астра,Пфайцер,Модерна,Джонсън, Янсен и Спутник в една доза. Тогава няма да има нужда от втора игла.

15

Анонимен

преди 2 години

До ЛешаКазваш "натифриз" им слагат. Ех тая неграмотност!

14

Неумрял

преди 2 години

Не нося маска и не слагам ваксина!Смятам да умра от друго...Скрийте си измисления вирус!5 години смъртоносна пандемия...Смешници!

13

Леша

преди 2 години

До ПуркоИронията е за победителите, вие падате яко, ама яко в резултата. Ако и един българиин сме отказали да се инжектира, ние сме победители. Има си стотици сайтове в които пише истината, например humansarefree, и ги четем милиони, кофти ли е?

12

мед сестра

преди 2 години

До Леша Всеки който слагаа ваксини и този който преглежда хората и им измерва кръвното в кабинета взема по 10 лв на игла.Това се отнася и до джипитата ,затова се надуват и търсят балъци да се ваксинират,те получават и пари за работа с опасни в-ва и приложението им

11

Пурко

преди 2 години

До ЛешаТи само на пазара ги научаваш тия "новини". Недей да ги споделяш, моля те, защото са тайна!

10

питанка

преди 2 години

Защо до миналата година ваксината срещу грипа беше само една игла, а сега една, че две, че и три игли? Май нещо намирисва на пари и то много пари!А хората и техният живот .....ами да си еват мамата1

9

Леша

преди 2 години

До 6Вярно е, но платените нямаха право да пропагандират отрови. Трябва да си понесат отговорноста.Знаете ли, че в САЩ за геноцида Ковид, обиконовенните сестри в болницата са взимали по 10к долара на седмица, колко ли са взимали лекарите? Колко взимаха тук? Списъци са нужни, списъци и бърз съд на всички които се облагодетелстваха от този геноцид. Стискам палци да се дестабилизира целия свят, за да ги съди военен съд!

8

Едно към едно

преди 2 години

А защо тоя папук не каже как само у нас НОЩ, МЗ и Правителство НЕ НАПРАВИХА ВАКСИНАЦИОНЕН ПЛАН! В цяла Европа ваксинираха първо уязвимите-възрастните и персонала в домове за възрастни, а тук ги ваксинираха с по...50 лева. Да ви се връща!

7

ddd

преди 2 години

Вчера реших да сложа на колата бензин и дизел. Върви с 300 без проблем

6

Анонимен

преди 2 години

Всички са ментета ,имате глави на раменете

5

Ковидар Зомби

преди 2 години

Искаме по 11 ваксини на година, за да е ритуално. Датите за биене да са на 01.01, 02.02, 09.11, 11.11 и тнт. Часовете също. Моля се да е направо окултно, за да си разградим душите и да изчезнем в 13-та плътност.

4

Леша

преди 2 години

Не вярвам тези които се инжектират с отрови и преди това се подписват, че не им пука за живота им, да са развълнувани каква им е следващата доза. Може да им боднат и натифриз - вся тая.

3

Анонимен

преди 2 години

Ако първите две дози са 75% ЕФИКАСНИ - то вече с третата си на 112% ЗАЩИТА - и пролетта на 2022г като ти хакнат четвъртата доза, ще изцеряваш хората около тебб с аурата си. На пета-шеста доза ще бъде възнесението и канонизирането.

2

Муахаха

преди 2 години

при мен е 33-та Игла!

1

Анонимен

преди 2 години

Cамоубийци!! Това не е вирус, а най-сериозния тест за интелигентност в историята!!