40

епидемиолог

преди 2 години

Никакъв интерес няма към ваксините, а просто хората са принудени от разни престъпни разпоредби, открити листове и ваксин-паспорти. И по-слабонравните вече прекланят главици за да не ги сече сабята на престъпниците. неАко няма международен съд за тия перверзни ваксин-тирани , не виждам бъдеще за човечеството.

39

Анонимен

преди 2 години

А какво правим с шефовете които събраха хората на 100% в работата защото видиш ли вече имало ваксинирани, но не се гледа че те са едва 20, 30 %. Къде е държавата в такива случаи. Защо в Бг всеки който е на по-висок пост не спазва заповеди и се смята за недосегаем, явно за тях няма закони.

38

Имам Въпрос Вълчев!

преди 2 години

Това е медиина поръчкова брадвичка Вълчев - искам името, адреса, телефона му на бюрото на Гешев първото нещо утре сутринта!Ако ще позволяваме медиен произвол слизаме на 130 място!

37

Анонимен

преди 2 години

Тиквата кога ще се ваксинира?

36

Ония смотан даскал:

преди 2 години

Е един от най-младите достигнали образователна степен магистър. Завършил с отличие бакалавърската си степен. Вероятно най-младият носител на най-високото почетно отличие на МОН, национален, европейски и световен рекордьор по монументална техника и понастоящем на 13 място в света за скандален и провокативен автор.

35

(-_-)

преди 2 години

289612 от 7 млн. това прави около 4% от населението.. Не зелени, ами *** коридори да отворят по-голямата част от народа няма да участва в експериментите, не ви ли стана ясно до сега?

34

Чухме и друго:

преди 2 години

"Чакам отговор Вълчев!""Е от Враца едни хора Слави и от разни други места""Яснооо...."

33

Входната врата:

преди 2 години

На Пирогов - болница за спешна медицина! След разговора, който ще прочетете търсете едни хора там:"Ивайло Вълчев пръв, някой ще ми обясни ли какво става? Въпроса е към целия сценаристки екип?""Е Слави подслушвахме едни хора....""Послушвахте едни хора ... Кои хора Вълчев?"След това последва мълчание и не чухме нищо ....отговора е много по-грозен от отговора на таблоида Сън...Онези ги хванаха за подслушване на 5000 знаменитости и личности в Лондон, Ивайло Вълчев е по-скромен ...

32

Анонимен

преди 2 години

Първо - антиваксъри тук не видях да пишатЕ не свикна ли? Това е опорка на троловете - да изкривяват и сатанизират. Не искаш вакса? Значи си антиваксър. Щом си антиваксър, значи искаш да убедиш и другите да са като теб. Щом искаш да убедиш другите да са като теб, значи искаш да си масов убиец.Това им е логиката на троловете. Не бе - който иска да се ваксинира. Аз не бих. Всеки си има глава на раменете - да мисли.

31

Кабелат

преди 2 години

Аз лично няма да се ваксинирам, баба ми и баща ми също, че се имат за "изпята песен",но всеки човек има право на избор.Мога да говоря за себе си.Не бих, защото работя със 700 човека, ходим с маски в работно време, но дойде ли почивка сядаме заедно на маса.Това за маските, които трябва уж да пазят.Колкото до самата ваксинация, не спя на палатка в парка, защото може да стане земетресение.

30

Анонимен

преди 2 години

Първо - антиваксъри тук не видях да пишат. Не знам към кого така се обръщате още от началото на постовете си няколкото редовни трола - поддържащи на ковид простотията. Второ - никой не ви спира не по две, ами и по сто ваксини да си сложите. Щом ви е на сърце - слагайте! Нас това, нормалните хора, не ни вълнува въобще и никой не се старае да ви разубеждава. Не знам защо си мислите, че някой се вълнува от личните ви отклонения. Луди по света - бол.

29

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.

28

Анонимен

преди 2 години

До 30От какво измират? От ядене и пиене ли? Срам ли те е да напишеш, че умират от ковид? Забелязъл съм, че ви е кофти да лъжете чак толкова нагло.

27

Да се обединим

преди 2 години

В борбата срещу мутрите и мафията във властта и всички дружно да гласуваме за ГЕРБ!

26

Анонимен

преди 2 години

Вече измират само антиваксъри. Но това е добре.

25

Анонимен

преди 2 години

До НикоПлатените си лаят, а 100-те инжектирани треперят за всяка кихавица, да не се превърне в тромб. Притесняват се да не получат миокардид от пъпка и стоят пред огледалото да я дебнат.

24

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите си лаят, а хората се ваксиниратАма давайте смело. До тука поне десетина човека с вакса се измяткаха. Ей ония ден Ванчето от Тоника гътна. Хахха. Не бе, не е от ваксината, ама май е от Кобито...

23

НОВО ЗАЛАГАНЕ!

преди 2 години

Слави Трифонов е най - добрия политик и на него може да се разччита за всичко!Гласувайте САМО за Слави!

22

Нико

преди 2 години

Антиваксърите си лаят, а хората се ваксинират

21

Анонимен

преди 2 години

Какво ви дреме. Ние няма да се ваксинираме.