60

Владо,

преди 2 години

и твоята "компетентност" със сигурност не е на висота.Бъркаш любимото на бгбабите "леля Пенка ми каза" с лично видяно и преживяно. Но то така е - хипохондрията и ваксинацията в експериментален стадий изпиват и малкото мозъчни гънки, които може би си имал някога. Сполай ти, да участваш още поне в 10 експеримента. Науката има нужда от хора като теб. За да живеят нормално останалите хора.

59

Ха-ха!

преди 2 години

"Сериозен интерес", обаче опашките били кратки, а обслужването бързо.Все ми се струва, че в български условия при сериозен интерес опашките щяха да са дълги, а обслужването тегаво и нервно.Извод: Няма сериозен интерес към ваксинациите.

58

Владо

преди 2 години

До Владо 70,Последното ви изречение обощава, на какво е базирана цялата ви компетентност по въпроса - на слухове и "разчуване". Когато си правите изводи на базата на "леля Пенка ми каза" показвате, че мнението ви не струва абсолютно нищо!

57

Владо 70,

преди 2 години

И ако вие решите дори да си постави от всички излезли на пазара ваксини - това вълнува само вас. Никой не ви спира - правете каквото щете. Но не си врете носа в чуждите избори. Защото нямате подобно право. Такова навиране издава комплекси, липса на възпитание, наивност, едностранчиво и ограничено мислене. И да, има и починали след ваксина. Както и разболели се след такава - лично познавам няколко от този вид. Не обобщавайте. Лъжите отдавна не вървят на пазара - нещата се разчуват.

56

Владо 70,

преди 2 години

Същото може да се каже и за вас - залитащите пооще недоизследваните т.нар. "ваксини".Че сте ***- платени, при това,от фармаиндустрията, което би било доста логично с оглед неистовия стремеж да се наложи поголовно ваксиниране по време на епидемия с нещо,което не е преминало всички фази на изследване.Антиваксъри няма. Има хора, които не така наивно поздхождат към "спасението" от вирус, който повече от нас така или иначе вече изкараха и се самоваксинираха. А вашите решения не са общовалидни.

55

Владо

преди 2 години

Няма ли да спрете вече с антиваксърските си глупости? Личи си, че сте шепа ***, които пишат по форумите. В други държави искат, каквато и да е ваксина. Медиците им не са имунизирани все още. Ние имаме зелени коридори, избираме ваксина, чакаме по 20 минути. Никой не е умрял все още от ваксина за разлика от вируса. Не си слагайте ваксини, но спрете да говорите глупости по форумите. Ако убедите още двама бала*мурници, като вас само забавяте справянето със ситуацията. Може и да ги убиете!

54

Русофил

преди 2 години

Аз се ваксинирах с Пфайзер на зеленитя коридор. Но тъй-като съм русофил и нямам никакво доверие на западните ваксини, сега чакам с нетърпение червения коридор в руското посолство за да се реваксинирам със Спутник V.

53

шамана

преди 2 години

наесен ще видите ваксинираните колко са защитени

52

:-)

преди 2 години

Двама починали на острова, 17 нови случая в Израел... Тук обаче бай експерт е с мнение, той ги знае тия работи.. а и да не ги знае, просто слага "Бойко" седем пъти в изречени вместо запетайка и това оправя нещата.

51

Лилияна

преди 2 години

Най -страхотния ден в живота ми! Първо си сложих Астричка, поток от астрална енергия навлезе в мен и се слях с вселената, тих и космичен оргазъм във вакуум! После си набих една Файзерка, подобно на Синьото хапче на фирмата ме помете вълна от сласт, страст и още нещо, букет от оргазми! Накрая Модерна Фешънка ме довърши, почуствах се каро Принцеса, все едно съм Лейди Ди в покоите на Шейх-красавец, органично-фабтастична любов, оргазъм с много чувства!

50

Анонимен

преди 2 години

Хора това е началото на края на мъките ни свършиха да не кажа свършека на света а сега сериозен интерес към ваксините има най вече от производителите и филантропите се радват като гледат тоя сериозен интерес и не вярват на очите си такъв сериозен интерес няма към нито един сериал или друг независим сериен матриялНе съм робот сериозно бе.

49

Анонимен

преди 2 години

Сериялен интерес а не че толкова сериозен но помпозен, африкански, латиноамерикански а бе един американски сценарий *** то хубавата работа става по сценарий за сериалите намеквам вероятно доста деликатно.

48

Анонимен

преди 2 години

Стрина Гина би ваксина и след седмица почина, а съседът Бай Иван,позитивени и засмян, оня ден се ваксинира, посиня и колабира.

47

Анонимен

преди 2 години

Tezi koito pishat sreshtu antivaksarite edva li ne kato nqkoi sektanti koito darpat cqlata planeta nazad sa edva 10% ot naselenieto ili plateni trolove koito sa jalki mazni i prodajni. Antivaxarite = hora koito ne vqrvat na eksperimentalni preparati . Vzemete prochetete za vaksinite v India i Afrika.

46

Анонимен

преди 2 години

Българите се маскират и ваксинират обаче останалите колорити или граждани както модерно напоследък взеха да ги наричат нашите депутати и сценаристи в оставка, та тия граждани май май нито се маскират нито се ваксинират и за това те са останалите гражданя демек те ще останат и депутатите разбира се и министрите и те в оставка но със ставка по сценарий.

45

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоз евгени и къде е това от където идва, каква е тая забулена да не кажа заблудена и маскирана мистерия да не кажа тоя маскарад да не кажа парад на суетата да не кажа парад на простотата да *** прощават сценаристите и цялата останала пасмина уважаеми колеги депутати в оставка но за сметка на това с чест и със субсидия да не кажа субсидирана демокрация не ами демо крадия ни писнахте много ни писна и няма да отиде на добре и всеки да краде.

44

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора се ваксинират, *** - не.

43

Хмм.

преди 2 години

До Вие не мое разберетеЛягай си. Пиян си. Пелтечиш. Лакърдиш. Дрънкаш несвързано.Лягай си.

42

Киро Брейка

преди 2 години

Ще се ваксинирам, ако Киро Брейка ми каже, че може. Той ми е коректива в случая.А ако и Боко се ваксинира, ще се ваксинирам вече, с 200;

41

Коректно Заглавие

преди 2 години

Заглавието е коректно, но не пълно. То всъщност трябва да звучи така:"Сериозен интерес към ваксините и в последния ден на "зелените коридори", от нас - мисирките и медиите-***"Моля да корегирате грешката.